Καλώς ήρθατε

ΠΑΣΟΚ σου βγάζω το καπέλο

Μετά από όλα αυτά που διαδραματίστηκαν τις τελευταίες μέρες δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε τις ικανότητες του ΠΑΣΟΚ στη διαχείριση κρίσεων.

Αν κάποιος μας έλεγε αμέσως μετά την επιβεβαίωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, πως ο Γιώργος Παπανδρέου δέχθηκε τη δημιουργία μίας οικουμενικής κυβέρνησης με άλλον (κοινά αποδεκτό) Πρωθυπουργό, πως θα παραμείνει στη θέση του και μάλιστα με δικό του υπουργικό συμβούλιο θα τον λέγαμε τουλάχιστο παρανοϊκό.

Παρ' όλα αυτά, εκ των υστέρων αν κάποιος με...λίγη εμπειρία στα πολιτικά, καθίσει και αναλύσει τα όσα συνέβησαν, καταλαβαίνει εύκολα πως όλα όσα έγιναν ήταν προσχεδιασμένα με στόχο να παραμείνει το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, να περάσει τα νομοσχέδια που πρέπει (για καλούς ή κακούς λόγους) να περάσει, να μπορέσει να έχει ένα πολιτικό μέλλον.

Αν δεν είχαν γίνει όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες η κυβέρνηση θα είχε πέσει, το ΠΑΣΟΚ θα διασπαζόταν και θα είχαμε πλήρη ανατροπή του πολιτικού σκηνικού. Αντί για αυτά όμως, κάποιοι απέδειξαν πως αξίζουν το μισθό τους & έγραψαν με κάθε λεπτομέρεια ένα «έργο» που ακόμα παίζεται στις οθόνες μας που θα τελειώσει με την εκλογή του Ευάγγελου Βενιζέλου ως Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Αν φαντάζεστε πως έρχονται καλύτερες μέρες πως οκ εντάξει, είναι όλα δούλεμα αλλά τουλάχιστον τώρα το κατάλαβαν και θα περάσουν μέτρα υπέρ του λαού για να το σώσουν είστε γελασμένοι.

Το σχέδιο είναι να περάσουν τα μέτρα (που γνωρίζουμε και αυτά που δε γνωρίζουμε ακόμη) που θα πλήξουν ακόμη περισσότερο τους ήδη πληγμένους, ενώ ταυτόχρονα το σενάριο προβλέπει έναν επικοινωνιακό χειρισμό πρόσθετες ενέργειες που θα εξασφαλίσουν ένα μέλλον για το κόμμα. Πως θα το κάνουν αυτό; Η απάντηση προσεχώς στις οθόνες σας

Εμείς πάντως, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τις ικανότητες αυτού που «συνέλαβε» το σχέδιο να του φωνάζουμε δυνατά «ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ»!
από το troktiko
“...κάποιοι απέδειξαν πως αξίζουν το μισθό τους έγραψαν με κάθε λεπτομέρεια ένα «έργο» που ακόμα παίζεται στις οθόνες μας και που θα τελειώσει με την εκλογή του Ευάγγελου Βενιζέλου ως Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.”

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails