Καλώς ήρθατε

Ο λαός θυσία στο κομματικό κράτος, αναπόφευκτος ο εμφύλιος.

Ο Παπανδρέου θα κάνει τα πάντα για να διασώσει το κομματικό πελατειακό κράτος. Πολλοί απορούν με τους υπουργούς και τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που δεν έχουν το «σθένος» να πούνε «όχι» στον Παπανδρέου. Μα εδώ δεν πρόκειται μόνο για τον Παπανδρέου. Εδώ πρόκειται για ένα ολόκληρο «καθεστώς ΠΑΣΟΚ» που βάση του έχει το τεράστιο κομματικό κράτος. Ποιος βουλευτής θα είναι εκείνος που θα ρίξει την κυβέρνηση και θα φορτωθεί τη διάλυση του καθεστώτος ΠΑΣΟΚ; Πέστε μας ποιος;;

Δεν σας κάνει άραγε εντύπωση ότι, όπου γίνονται σήμερα στον δημόσιο τομέα συνδικαλιστικές εκλογές, το ΠΑΣΟΚ αυξάνει αντί να μειώνει τα ποσοστά του;; Ενώ πολλοί αυτοκτονούν, ενώ ο κόσμος έχει βγει στις πλατείες και ενώ οι πολιτικοί προπηλακίζονται όπου εμφανιστούν, ταυτόχρονα ο συνδικαλισμός του ΠΑΣΟΚ στον Δημόσιο τομέα ανθεί. Ακόμα και Νεοδημοκράτες του δημοσίου τομέα, σπεύδουν να ενταχθούν στις τάξεις του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να διατηρήσουν τις θέσεις τους.

Ποιος πληρώνει όμως όλον αυτόν τον... κρατικοδίαιτο συρφετό; Τους κρατικοδίαιτους νταβατζήδες, τους εντολοδόχους πολιτικούς, τα κρατικοδίαιτα ΜΜ"Ε", την κρατικοδίαιτη «πνευματική» ελίτ, τους κρατικοδίαιτους κομματικούς παράγοντες του Δημοσίου τομέα, τις σοσιαλιστικές σπατάλες καλοπέρασης και τη μεγάλη εκλογική πελατεία των υπαλλήλων που τρέμουν για τη δουλειά τους;
Μα φυσικά η άγρια φορολογία του ιδιωτικού τομέα, αφού τα πακέτα της τρόικας πηγαίνουν κατευθείαν σε εξόφληση των τοκογλύφων δανειστών.

Εδώ δηλαδή δεν πάμε για ανάπτυξη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, εδώ πάμε κατευθείαν για πλήρη υπαρκτό σοσιαλισμό, με ιδιοκτήτες μάλιστα τους ξένους και όχι τουλάχιστον το ελληνικό κράτος, ενώ ταυτόχρονα το πολιτικό σύστημα γίνεται πιο ολοκληρωτικό και πιο αυταρχικό.

Εδώ πάμε γραμμή για εμφύλιο.

2 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΟΧΙ ΩΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ.
Σύμφωνα με τους Συνταγματολόγους , έχει ενεργοποιηθεί το ακροτελεύτιο άρθρο του Ελληνικού Συντάγματος και είναι καθήκον μας να υπερασπισθούμε την Πατρίδα μας ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ εναντίον των σφετεριστών.
Όλοι λοιπόν στις πλατείες απαιτώντας την πτώση της κυβέρνησης και την διενέργεια Εθνικών εκλογών , για να σταματήσει η προδοσία της χώρας και η βίαιη παράδοση της και το ξεπούλημα της στους τοκογλύφους. ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

Άρθρο 120

Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.

2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.


ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΙΣ 50 ΕΔΡΕΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;

ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ;

ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ...

Related Posts with Thumbnails