Καλώς ήρθατε

“Μνημόνιο με ανθρώπινο πρόσωπο” (!!!)

Δεν παίζονται αυτοί οι ΠΑΣΟΚΟΙ, αυτό πρέπει να το ομολογήσουμε. Κάποιοι στη Λ. Συγγρού θα πρέπει να πάρουν μαθήματα … πολιτικού αμοραλισμού.

Όπως είχαμε προβλέψει, ο Β. Βενιζέλος μετά την πρώτη του συνέντευξη στο Mega θα έκανε και τις πρώτες δηλώσεις του στο… Βήμα της Κυριακής.

Όσοι θα αγοράσετε αύριο την εφημερίδα θα δείτε τον απίστευτο πρώτο τίτλο: «Δίκαιη λιτότητα» και στις μέσα σελίδες θα διαβάσετε τον τίτλο: «Μνημόνιο με ανθρώπινο πρόσωπο».

Αυτό θα είναι το δόγμα του νέου τσάρου της οικονομίας. Θα μας... φουσκώσει στο ψέμα για να ξεχάσουμε τον ανεκδιήγητο κ. Παπακωνσταντίνου.
Μα είναι δυνατό να υπάρχει δίκαιη λιτότητα; Είναι δυνατόν το Μνημόνιο να έχει ανθρώπινο πρόσωπο; Με μέτρα που έχουν ήδη ψηφιστεί στη Βουλή και τα οποία προβλέπουν σκληρή λιτότητα μόνο για τους μη έχοντες;
Είναι τόσο οξύμωρο το επικοινωνιακό σχήμα που επιλέγει να χρησιμοποιήσει ο κ. Βενιζέλος που θα αποτύχει εν τη γενέσει του. Φαίνεται ότι στην κυβέρνηση δεν έχουν πάρει το μάθημά τους. Ότι δηλαδή ο κόσμος δεν τρώει πια κουτόχορτο να πιστεύει δίκαιες λιτότητες.

Τι πάει να πει δηλαδή δίκαιη λιτότητα; Ότι θα μας παίρνουν το φαΐ από το πιάτο και θα μας ζητούν και τα ρέστα;
Μιλάμε ότι το Βήμα έχει δώσει την καλύτερη λαβή για συνθήματα στους Αγανακτισμένους της πλατείας.

Και κάτι τελευταίο. Το συγκρότημα του ΔΟΛ και ειδικά ο Στ. Ψυχάρης και ο Γ. Πρετεντέρης αποφάσισαν να αναστήσουν το… 2007. Τότε που έλεγαν «Πρόεδρο παραιτήσου» στον Γ. Παπανδρέου διότι ήθελαν να κάνουν αρχηγό τον Β. Βενιζέλο. Τώρα, λοιπόν, που βλέπουν ότι δεν τραβάει το κάρο του ΓΑΠ ξαναρίχνουν δίχτυα στον… Μπένι. Γνωστές οι κυβιστήσεις στη Μιχαλακοπούλου.
Βρήκαν τώρα νέο σωτήρα στο πρόσωπο του Βενιζέλου. Μάλλον μπέρδεψαν τον Βενιζέλο με τον άλλο, τον εθνάρχη.
Άξιος ο μισθός τους.
γράφει ο Α.Ψ.
από το antinews

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails