Καλώς ήρθατε

Τα ρέστα τους για την καρέκλα

Στον κάδο πλυντηρίου ανακυκλώθηκαν για άλλη μια φορά τα πρόσωπα… Με απορρυπαντικά επιλογής της Πρωθυπουργάρας μας, από την μια το πρωί παραιτείται και το βραδάκι την βλέπει αλλιώς και παραμένει στην θέση του για να ασκήσει τα καθήκοντα του (!) Καλό ε…

Σε αυτή την απόφαση βοήθησαν βέβαια και οι κολοτούμπες που πήγαιναν και έρχονταν χθες από τους καρεκλοκένταυρους, οι οποίοι από την μια πίεζαν με παραιτήσεις, αλλά τελικά δηλώσαν πως είναι «όλα καλά». Μοιράσανε για άλλη μια φορά την τράπουλα και συνεχίζουν να παίζουν το πόκερ τους στην πλάτη μας. Η μπλόφα όμως, είναι πλέον φανερή και η παρτίδα θα χαθεί. Όταν τραβάς το περίστροφο πυροβολείς ή σε πυροβολούν… Ο λαός έχει πάρει τις αποφάσεις του και έχει συνταχθεί με τη φράση της Βάσως Παπανδρέου: «ο βίος του ΠΑΣΟΚ θα είναι σύντομος και θα συρθούμε σε εκλογές».

Το ζητούμενο λοιπόν, δεν ήταν και δεν είναι ο... ανασχηματισμός, αλλά η λήξη της κατρακύλας μας. Η πολιτική που εφαρμόζει ο ΓΑΠ δεν νομιμοποιείται πλέον από τον ελληνικό λαό. Γνωρίζει καλά ότι ζει σε μια εικονική πραγματικότητα με κυβερνήτη έναν αυτόματο πιλότο για συγκεκριμένο προορισμό… Και δεν ξεγελιέται…Η ΠΛΑΤΕΊΑ είναι εκεί και έχει στείλει το βροντερό μήνυμα, σε τέτοιου είδους πρακτικές του πολιτικού συστήματος, ότι δεν θα τα βγάλει εύκολα πέρα μαζί της.
της Μιχαλούς

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails