Καλώς ήρθατε

Οι παλιάτσοι του “βασιλιά”

Είχα την αφελή άποψη ότι όλα τα πράγματα έχουν όρια, όπως και το «ρεζιλίκι».

Κι επειδή «αφελή» με θεωρούν έτσι κι αλλιώς… για να μη πω κυριολεκτικά τι με θεωρούν… θα κάνω την αφελή ερώτηση. Μας κάνουν πλάκα ή εννοούν όσα κάνουν;

Είναι αυτοί οι άνθρωποι που αποφασίζουν για το μέλλον μου ή «παλιάτσοι» του «βασιλιά» που του κάνουν άνοστα σκέρτσα για να τον κρατάνε σε συναισθηματικές ισορροπίες.

Και μια άλλη απορία έχω η «αφελής». Γιατί μιλάμε συνέχεια για...
Δημοκρατία σε ένα καθεστώς ολιγαρχίας; Την έχουμε σκίσει την καημένη τη λέξη, βαρέθηκα να την ακούω να σέρνεται από στόμα σε στόμα των αυλικών και να φτάνει μέχρι το στόμα των ευνούχων. Αλήθεια, πόσους ευνούχους έχουν τα παλάτια; Μήπως το δικό μας έχει ξεφύγει λίγο σε αριθμούς;

Έβλεπα χθες στην TV, ένα ένα «παλιάτσο» να μπαίνει στο παλάτι για να δώσει την παράσταση του μπροστά στο βασιλιά, κι ένοιωσα ότι το «αστείο» έγινε πλέον γελοίο.

Είχαν λέει την εντολή του λαού να σώσουν την πατρίδα!

Δηλαδή οι μούντζες που πέφτουν εκεί έξω απ’ το παλάτι, από θυμωμένους ανθρώπους είναι «εντολή»;

Κοίτα να δεις ερμηνεία που δεν την σκέφτηκα ποτέ. Αυτό τελικά εννοούν όταν λένε ότι παίρνουν το μήνυμα… τη μούντζα την εκλαμβάνουν εντολή.

Ακούστε παλιάτσοι του βασιλιά. Ευνουχισμένοι της Παπανδρεομητσοτακοκαραμανλικής αυλής. Αν νομίζετε ότι δεν βλέπουμε, δεν ακούμε, δεν νοούμε, είμαστε δηλαδή ένας λαός με «ειδικές ανάγκες» κάπου το χάνετε.

Έχετε ξεπεράσει κάθε όριο της έννοιας «ρεζίλι» και το χειρότερο είναι ότι αυτή την εικόνα την αφήνετε μέσα από τα «βασιλικά ταμπούρλα» των ΜΜΕ να διαδίδεται και να μας διασύρει σε όλο τον κόσμο.

Ήμουν πάντα υπέρ της ειρηνικής επανάστασης. Τώρα δεν είμαι πλέον, γιατί έχετε στραγγίξει μέσα μου και την τελευταία σταγόνα υπομονής. Είστε υπόλογοι για την οργή που θα ξεσπάσει σύντομα από τον κόσμο. Στην Αρχαία Ελλάδα υπήρχε ο «εξοστρακισμός» για να φεύγουν οι ανεπιθύμητοι. Και φεύγανε όταν το όνομα τους γραφόταν στο όστρακο. Είχανε φιλότιμο. Εσείς αγνοείτε αυτή τη λέξη.

Δεν σας θέλουμε! Σας το δείχνουμε στις πλατείες, σας το δείχνουμε στις δημοσκοπήσεις, στο διαδίκτυο, στο σπίτι σας. Φτάσατε στο τελευταίο σκαλί, δεν τολμάτε να βγείτε στους δρόμους, πως αλλιώς πρέπει να σας το πούμε;

«Αφήστε μας να ζήσουμε γιατί θα σας ….…..» λέει ένα πανό των παιδιών στην πλατεία μπροστά στα μούτρα σας. Πάρτε το υπ’ όψιν σοβαρά γιατί εμείς ότι λέμε το εννοούμε.

Η πλάτη μας έπιασε τοίχο και δεν πάει πάρα πίσω. Είστε υπεύθυνοι για ότι συμβεί να το θυμάστε!
γράφει η Γεωργία Σταυριανέα
από το olympia

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΜΕ (ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ)ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΜΕ ΝΟΜΙΚΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.
ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.

ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ(ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΕΔΩ ΑΝ ΕΠΡΑΤΤΑΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ) ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΙΑ.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ (ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ) ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ.

ΔΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ!!!!!
ΔΙΚΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΛΑΓΑΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΕΠΙΟΡΚΙΑ.
ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!!!
ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΑΓΧΟΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ.
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ,ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ANTIΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

ΕΞΩ ΑΠΟ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΟΥ ΚΟΠΡΟΥ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝ

Related Posts with Thumbnails