Καλώς ήρθατε

Tο κίνημα των «αγανακτισμένων», χάνει τον αρχικό του στόχο και εκφυλίζεται

Το κίνημα των «αγανακτισμένων», με την έξυπνη τακτική των ΜΜ"Ε" του καθεστώτος, άρχισε να ξεστρατίζει από τον βασικό του στόχο. Τώρα τελευταία βλέπουμε να πυκνώνει στα ΜΜ"Ε" και κυρίως στα τηλεοπτικά κανάλια του κρατικοδίαιτου καθεστώτος η παρουσία διαφόρων τύπων οι οποίοι αυτοπαρουσιάζονται ή χρίζονται, από τα παπαγαλάκια των αφεντικών του καθεστώτος, ως ηγήτορες του κινήματος των «αγανακτισμένων». Τα ΜΜ"Ε", μετά το αρχικό σοκ από το αυθόρμητο ξέσπασμα του λαού στις πλατείες, έπιασαν αμέσως δουλειά και προσπαθούν να εντάξουν το κίνημα των «αγανακτισμένων» στο δικό τους δημοσιογραφικό «προϊόν», ώστε να το ελέγξουν και να το εκφυλίσουν.

Υπενθυμίζουμε, για μια ακόμα φορά, στους φίλους συναγωνιστές τόσο στο Σύνταγμα όσο και στις υπόλοιπες πλατείες, ότι... το κίνημα των «αγανακτισμένων» πολιτών ξεκίνησε με ένα κεντρικό και βασικό σύνθημα «ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ». Που είναι λοιπόν αυτός ο στόχος;; Δεν τον βλέπουμε πουθενά σε όλους αυτούς που επιλέγουν να παρουσιάσουν τα ΜΜ"Ε".

Αν λοιπόν προσέξετε τα κανάλια, τα οποία ξεθάρρεψαν και άρχισαν να μπαίνουν ακόμα και μέσα στις συγκεντρώσεις, ξεστρατίζουν την όλη υπόθεση από το κεντρικό στόχο των διαδηλώσεων που είναι η «ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» και προσπαθούν να παρουσιάσουν την κατάσταση ως μια γιορτή με διάφορα φολκλόρ χάπενικς, καθώς και τα ατομικά πρόβλημα του καθενός, αλλά ποτέ δεν ρωτούν ούτε παρουσιάζουν τις απόψεις εκείνες που θίγουν το πολιτικό σύστημα.

Ακούμε κάθε μέρα χοντροπαπαγαλάκι να σταυροκοπιέται ότι «προς Θεού τα παιδιά δεν βάλουν κατά του κοινοβουλευτισμού» και άλλα τέτοια διασπαστικά, ενώ αυτό ακριβώς είναι το αίτημα για πραγματική δημοκρατία. Η κατάρρευση του διεφθαρμένου και σάπιου κοινοβουλευτικού συστήματος της κλειστής συντεχνίας των επαγγελματιών πολιτικών.

Δυστυχώς, διαβλέπουμε και αυτή τη μεγαλειώδη εκδήλωση του λαού να ξεφουσκώνει και να γεμίζει με μεγαλύτερη θλίψη τον κόσμο.

Το πολιτικό σύστημα δεν επέλεξε να κτυπήσει αυτή τη φορά το λαϊκό κίνημα με τους προβοκάτορες και τα ΜΑΤ, αλλά το αφήνει να ξεφουσκώσει ευτελισμένο μέσα από τα ΜΜ"Ε", ώστε μαζί του να ξεφουσκώσει και η λαϊκή οργή.

Γι’ αυτό το κίνημα των «αγανακτισμένων θα πρέπει να επανέλθει αμέσως στον αρχικό του στόχο για «ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» και να διατυπώσει αμέσως προτάσεις, ώστε να κερδίσει το λαό, διαφορετικά θα εκφυλιστεί.

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

δε νομίζω να ξέχασε κανείς το σκοπό για άμεση δημοκρατία.Μάλλον ο τύπος ενημερώνεται για το κίνημα απ τον καναπέ του κ τα ΜΜΕ γι αυτο κ απογοητευεταί...ασ κατέβει κατα το σύνταγμα κ ας μπει κστη σελιδα "Ένας πιθανός τρόπος έκφρασης των "Αγανακτισμένων" να δει κάποιες προτάσεις τους κ να μη περιμένει να δεί αντιπροσώπους στα κανάλια..έλεος.Αφού είπαμε ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Related Posts with Thumbnails