Καλώς ήρθατε

Τα πολιτικά λαμόγια ετοιμάζουν εκβιαστικό δίλημμα, μνημόνιο ή δραχμή

Οι πολιτικοί απατεώνες ετοιμάζουν εκβιαστικό δημοψήφισμα, μνημόνιο ή δραχμή, για να εισπραχτούν τα CDS (και να ρίξουν την ευθύνη στην “λαϊκή ετυμηγορία”)!

Αυτό θα είναι το θέμα της έκτακτης σύσκεψης, γι’ αυτό δεν διέψευσε τις αηδίες της Δαμανάκη ο ΓΑΠ. Την ίδια στιγμή που τις διέψευσε για πρώτη φορά στα χρονικά η κομισιόν!

Με αυτό το πρόσχημα, θα τεθεί στον λαό το δημοψήφισμα, ώστε μετά το αποτέλεσμα που φυσικά θα είναι ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, να βρουν αφορμή για το πολυπόθητο Credit Event και να θησαυρίσουν οι τοκογλύφοι – brokers – κάτοχοι CDS!

Εμείς φταίμε βέβαια, αφού τους ανθρώπους που... λήστεψαν την χώρα με τα Swaps και το χρηματιστήριο, ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ. Και να ξανακλέψουν την χώρα μέσω των CDS.

Οι ευθύνες του πολιτικού συστήματος είναι βαρύτατες. Όποιος συναινέσει στην παγίδα που στήνουν στον Ελληνικό λαό με το δημοψήφισμα – απάτη, θα είναι συνένοχος.
Όσο γι’ αυτούς όλους, την απάντηση την έχουμε δώσει από την αρχή της σκευωρίας. HORCA!

Σε λίγο αναλυτικό αφιέρωμα για το πως κινήθηκαν οι επίορκοι της κυβέρνησης για να μας οδηγήσουν στην χρεωκοπία – και κάποιους άλλους στα αμύθητα πλούτη.
απο το olympia
Σχόλιο apneagr: Σύμφωνα με τα στοιχεία σημερινού άρθρου της Ελευθεροτυπίας ο Παπακωσταντίνου και ο Παπανδρέου πωλούν το 10% του ΟΤΕ με βάση την άσκηση δικαιώματος στη Deutsche Telecom 402 εκατ ευρώ και ένα 6% των υπολοίπων για 235 εκατομ. ευρώ. Η σπουδή και οι εκβιασμοί των πωλήσεων εξηγούνται στην παρούσα στιγμή αρκεί να σκεφτεί ένας ψύχραιμος παρατηρητής ότι το ΔΩΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ σε σχέση με τις χρηματιστηριακές τιμές του 2008 είναι 946.190.000+ 559.990.000= 1.506.180.000
Το ξαναλέω οι Γερμανοί επωφελούνται από το σημερινό και υπό αυτές τις συνθήκες ξεπούλημα του ΟΤΕ 1,5 δισεκατομμύρια ευρώ. Κοψοχρονιά! Δοξάστε τους "νοικοκύρηδες" που "εκβιάστηκαν" να σώσουν τον τόπο!

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails