Καλώς ήρθατε

Αυτή η γη ήρωες βγάζει πάντα!

Ο Κων/νος Ηλιάκης και άλλοι 94 πιλότοι μας από το 1974 ως σήμερα ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ εναέριο χώρο για να αρπάξουν χρήματα «Έλληνες» και λοιποί «πολιτισμένοι» Ευρωπαίοι και Αμερικανοί από εταιρείες εξοπλιστικών, πουλώντας στους σύγχρονους Ικάρους σκόπιμα σπασμένα φτερά. Αυτός και όλοι οι Αρχάγγελοι των αιθέρων πράττουν το καθήκον τους γιατί είναι γεννημένοι παλικάρια και ως τέτοιοι περνούν στην Αθανασία. Πεθαίνουν στον ανθό της νιότης τους και αντί να τους τιμούν δίνουν την γη και το νερό και τον αέρα για την οποία θυσιάστηκαν για το… καλό και την ασφάλειά μας.

Τολμούν δε μετά από κάθε ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ να στέλνουν στεφάνι στις κηδείες των παλικαριών. Μετά επιστρέφουν στο αλισβερίσι. Κάνουν την μαϊμού όποτε τους καλεί ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ σε γιορτές. Χορεύουν, τρώνε λουκούμια και πληρώνουν τον αφέντη με νησιά και θάλασσα και γη. Βρίζουν αυτούς τους ήρωες κάποιοι... που ζήτησαν βοήθεια για τα Ίμια και μετά τους ευχαρίστησαν επειδή έλυσαν το θέμα(θυμάσαι χοντρέ;).
  • Παραχάραξη ιστορίας για να μην ενοχλείται η Τουρκία για τα παρελθόντα εγκλήματα. Εδώ τα ξένα κέντρα εξουσίας με την συνεργασία των ΜΜΕξευτελισμού και του Υπ. Παιδείας(σίγουρα όχι της Ελλάδας) εφαρμόζουν όλη την προπαγανδιστική τους τεχνική. Παραδείγματα: Ρεπούση, Φραγκουδάκη, «1821» στο ΣΚΑΪ, Βερέμης, Τατσόπουλος κ.ά..
  • Ξεπούλημα Αιγαίου, Θράκης στην Τουρκία για να μην παραπονιέται επειδή δεν βγάζει τίποτα η γη της, σε αντίθεση με τις ευλογημένες χώρες Ελλάδα και Κύπρο
  • ΚΑΜΙΑ διαδικασία να πάνε σε δίκη οι Τούρκοι δολοφόνοι και για τα εγκλήματα στην Κύπρο και για τις δολοφονίες και τις απειλές κατά της Ελλάδας. Αντί γι’ αυτό τους αφήνετε να περηφανεύονται για τα «κατορθώματά» τους και να σχεδιάζουν και άλλα.
  • Καμιά κίνηση να ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ το ανθελληνικό Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής και τα «γιουσουφάκια» και «χανουμάκια» του από ΟΛΗ την ΕΛΛΗΝΙΚΗ επικράτεια και ΕΙΔΙΚΑ φυσικά από την θρακική γη. Αποδείξεις της δράσης τους πάμπολλες. Τραυματισμός σοβαρός Χαράς Νικοπούλου, απειλές με τσεκούρι(!) κατά γαλλικού συνεργείου που τόλμησε(!) να μιλήσει για την ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ μειονότητα της Θράκης, περιοδείες Τούρκων πολιτικών(Μπαγκίς, Νταβούτογλου) ή της Εμινέ Ερντογάν στα μειονοτικά χωριά, εθνικιστικά τραγούδια 100+ ετών(κλασικά χιτ) σε συγκεντρώσεις Τουρκόσπορων που ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ εσείς να πολιτεύονται στην Ελλάδα και τους προωθείτε ως ικανά στελέχη(ΓΑΠ και Σιμπέλ) και πολλά άλλα. Το Internet είναι γεμάτο αποδείξεις για την παράδοση της Θράκης στον «αγά» της Κομοτηνής.
  • Πρωτοφανής στα παγκόσμια χρονικά ασυλία και ατιμωρησία ΟΧΙ ΜΟΝΟ από την Ελλάδα και την Κύπρο (άλλωστε πιόνι ήταν πάντα οι «κυβερνήσεις» τους) αλλά και από την Δύση (Ευρώπη, Η.Π.Α.) της Τουρκίας για ΟΛΑ τα εγκλημάτά της, παρότι εκκρεμούν ΠΟΛΛΕΣ καταδικαστικές αποφάσεις για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Αντί για δίκη η Τουρκία έλαβε ημερομηνία έναρξης ενταξιακών διαπραγματεύσεων στην Ε.Ε. ενώ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ χώρα(μόνο το 3% του εδάφους της ανήκει στην Ευρώπη, η Α. Θράκη), απειλεί την Ελλάδα με πόλεμο, παραβιάζει ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ τον εναέριο χώρο της και μπαίνει στα χωρικά της ύδατα, κατέχει την Κύπρο, έχει δολοφονήσει, βιάσει και τόσα άλλα εγκλήματα κατά της ζωής και της περιουσίας Κυπρίων και Ελλήνων, δεν δείχνει ΚΑΜΙΑ μεταμέλεια, αλλά αντίθετα περηφανεύεται στα τουρκικά ΜΜΕ για όσα έχουν διαπράξει και λένε ότι θα το ξανάεκαναν με ευχαρίστηση, η ηγεσία της έχει σχεδόν παρανοήσει από τον εθνικισμό και δεν βλέπει ότι οι πράξεις της εκτός από τις γειτονικές της χώρες απειλούν και τον λαό της, είναι ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ σταθερά σε ό,τι αφορά ανθρώπινα δικαιώματα, την λογοκρισία κ.λπ. Το χειρότερο είναι ότι ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ με τον δολοφόνο λύση των ζητημάτων αυτών που τον βολεύει να συνεχίσει τα εγκλήματά του, επειδή έτσι βολεύονται και οι δυτικοί προστάτες Κύπρου, Ελλάδας και Τουρκίας.
  • Τα τελευταία 20 χρόνια, το άνοιγμα των συνόρων της Ε.Ε. έχει προσφέρει στο τουρκικό κράτος-παρακράτος(μάλλον το 2ο) αμέτρητα κέρδη από την λαθρομετανάστευση, το εμπόριο ναρκωτικών, οργάνων και την σωματεμπορεία όχι μόνο στην Ελλάδα και την Κύπρο, την οποία-το έχουν δηλώσει κιόλας οι «φίλοι» μας- θέλουν να εξαφανίσουν για την αναγέννηση της Νέο-οθωμανικής τους Αυτοκρατορίας, αλλά σε ΟΛΗ την Ε.Ε.. Είναι υπεύθυνοι, μαζί με Βαλκάνιους και Ρώσους, Τσετσένους και Αφρικανούς ή και Ασιάτες για την εκτόξευση της εγκληματικότητας σε όλη την Ευρώπη. Η ζωή μας έχει αλλάξει για πάντα και ορισμένοι βγάζουν χρήματα όπως το τουρκικό παρακράτος πάνω στην εκμετάλλευση ανθρώπων.
  • Ξέρεις ΓΑΠ και λοιποί τι σημαίνει Αιγαίο και Θράκη (ετυμολογία); Ξέρεις την ιστορία τους από τον 18ο π.Χ.; Αν ήσουν ΑΝΘΡΩΠΟΣ και ΕΛΛΗΝΑΣ, ακόμα και με λίγες γνώσεις, δεν θα τολμούσε να μιλήσει Τούρκος για αμφισβητούμενες περιοχές ή κατεχόμενες! Κανένας δεν θα ζητούσε νησιά, μνημεία. Θα έδινες τις αποδείξεις σε όλους και θα έλεγες ότι θα έχει πρόβλημα μεγάλο αν τολμήσει να μου πει να μοιραστώ ή παραχωρήσω έστω και έναν βράχο από τον τόπο μου. Αν θες ΓΑΠ να παραχωρήσεις κάτι στους «φίλους» στους οποίους βγάζεις και υποχρέωση προσλαμβάνοντας τα παιδιά τους στην «αυλή» σου, δώστους για νύφη την κόρη σου ή παραχώρησε τους την γυναίκα σου για… συνεκμετάλλευση! Όλα όσα έχεις περιουσία είναι κλεμμένα και πληρωμένα από εμάς και με αίμα, πολύ αίμα. Στην Θράκη και το Αιγαίο υπάρχουν ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, όχι μόνο πετρέλαιο. Αυτοί δεν είναι υπό διαπραγμάτευση.
Ο ήρωας παλιά δεν δρούσε για να καλύψει προδότες. Δρούσε για να παράσχει βοήθεια σε ΑΞΙΟΥΣ και ΙΚΑΝΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ. Η πολιτεία τον τιμούσε. [Γι’ αυτό η μνήμη τους, μέσα από την αρχαία ελληνική γραμματεία, πέρασε σε μας και είναι παράδειγμα, όπως οι σύγχρονοί του ήρωες που όμως κάνουν διπλό κατόρθωμα, γιατί στέλνονται σα σφάγια για θυσία.] Εσύ πάλι ΓΑΠ και λοιποί, η μόνη τιμή που σκέφτεστε είναι η τιμή που πιάνει κάθε ελληνικό «ασημικό» στην αγορά. Από την άλλη δεν έχετε και δεν αγοράζεται αυτή πουθενά. Όσες προσπάθειες και να κάνετε οι νέοι, σε αντίθεση με όσα πιστεύετε, δεν ξεχνούν (όλοι τουλάχιστον) πώς ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ τα αδέρφια μας στην Κύπρο και την Ελλάδα. Ξέρουν τι σημαίνει Τουρκία και Τούρκος, από πολύ παλιά. Η ιστορία δεν αλλάζει, δεν παραχαράσσεται, ειδικά αν βασίζεται σε ντοκουμέντα, ούτε παραγράφονται εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και της ζωής.
γράφει η Σοφία
από το olympia

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails