Καλώς ήρθατε

Αιτούντες πολιτικού ασύλου οι δολοφόνοι του Μανώλη Καντάρη

Την πόρτα του ανακριτή πέρασαν πριν λίγη ώρα οι δύο αδίστακτοι φονιάδες που συνελήφθησαν για την δολοφονία του 44χρονου στο κέντρο της Αθήνας την Τρίτη 10 Μαΐου. Εις βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, ληστεία, από την οποία επήλθε ο θάνατος προσώπου κατά συναυτουργία, παράνομη οπλοφορία- οπλοχρησία και οπλοκατοχή.

Συλληφθέντες και καταδικασμένοι με αναστολή και...ελεύθεροι. Έως πότε ρε παιδιά τέτοια κοροϊδία, άνθρωποι φαντάσματα εν δυνάμει δολοφόνοι σε μια άγρια ζούγκλα χωρίς κανένα νομό, ηθική και αξιοπρέπεια. Μια η λύση κύριοι, ξεκάθαρη δίκαιη και απλή. Μέχρι η χώρα να βγει από το μνημόνιο και να ασκεί από μόνη της κοινωνική και οικονομική πολιτική η ΕΛΛΑΔΑ δεν δέχεται καμία αίτηση παροχής Πολιτικού Ασύλου από κανέναν.

Δεν μπορεί να συντηρήσει τους συνταξιούχους της και τους ανέργους τι βοήθεια να προσφέρει σε αυτούς;; Απλά, δίκαια και ξεκάθαρα κατάργηση του πολιτικού ασύλου για όσα χρόνια βρισκόμαστε εντός μνημονίου.

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

squarelogic είπε...

βεβαιως,να τους χορηγηθεί "πολιτικό άσυλο" να σπάνε όσο ζούνε πέτρες στα Τέμπη(και μετά όπου αλλού χρειαστεί) και να πηγαίνουν τα μεροκάματα στα παιδάκια του Μ.Καντάρη.

Related Posts with Thumbnails