Καλώς ήρθατε

Με στρατό από μπράβους κυκλοφορεί ο Πρωθυπουργός!

Για δες πού καταντούν οι λαοπρόβλητοι σοσιαλιστές!

Βίντεο από τα Καλάβρυτα χθες, όπου αποδοκιμάστηκε ο ξεκούραστος κ.Παπανδρέου κι αυτό που σχολιάζεται παντού σήμερα είναι ο απίστευτος αριθμός αστυνομικών που τον προστάτευαν.

"Μας πήρες τη σύνταξη", "τα ξεπούλησες όλα" και άλλα τέτοια άκουσε ο Γιώργος Παπανδρέου κατά την επίσκεψη του στα Καλάβρυτα. Άλλοι του φώναζαν ότι είναι "ανεπιθύμητος" στα μέρη τους, ενώ οι αστυνομικοί (οι οποίοι παρεμπιπτόντως πρέπει να ήταν περισσότεροι από το συγκεντρωμένο πλήθος) κράτησαν τον κόσμο μακριά από τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς που τον συνόδευαν. Αυτήν τη φορά τουλάχιστον δεν εκτοξεύτηκε κανένα παπούτσι προς το μέρος του Γιώργου Παπανδρέου, όπως είχε γίνει τον Σεπτέμβριο στη Θεσσαλονίκη...

Δείτε στο βίντεο, σε πόση εγρήγορση ήταν ένας τεράστιος αριθμός σωματοφυλάκων:


από το taxalia

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΙ ΒΟΥΛΥΕΤΕΣ ΕΓΚΛΙΣΤΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ !!!
Αλλά την ‘’δημοκρατία’’ που μας επιβάλουν να ψηφίζουμε αυτούς και μόνο αυτούς αυτήν καρπώνονται. Όταν η δυνατότητα του εκλέγεστε δεν υφίσταται, τότε καταλύεται κάθε έννοια δημοκρατίας . Όταν οι βουλευτές σπέρνουν τον πανικό στον λαό . Όταν στρέφουν τις κοινωνικές τάξεις την μια εναντίων της άλλης θα στραφούν και εναντίων σου . Όταν φέρεστε στους πολίτες σαν ζώα σε αγέλες μας ,και τους οδηγείτε για σφαγή με τα κάθε είδους μαντρόσκυλα σας (βλέπε δημοσιογράφους κάθε είδους ). Και τα ζώα όταν τα κατατρομάζεις αφηνιάζουν.
Για ποια δημοκρατία μιλάμε?
Κύριοι δεν σας εκλέξαμε για μας δυναστεύεται . Δεν σας ορίσαμε Σωτήρες , Εθνάρχες , Ηγέτες ή όπως αλλιώς θέλετε αν σας λέμε . Υπαλλήλους μας σας διορίσαμε ! Αλώστε εμείς σας πληρώνουμε, από εμάς τρέφεστε και εσείς και οι σπουδαίες οικογένειες σας. Δεν σας διορίσαμε βουλευτές για να πουλήσετε το παρόν και το μέλλον μας στους δανειστές σας ( γιατί εμείς δεν υπογράψαμε κανένα δάνειο. Εσείς το κάνατε κυβερνώντες και μη, εξ ονόματος μας αφού προηγουμένως μας εξαπατήσατε αποσπώντας την ψήφο μας).
Αν Θέλετε δημοκρατία που ο λαός να μην φέρεται σαν αγέλη καταργήστε τα κόμματα (συμμορίες) σας τώρα και επιτρέψτε το δικαίωμα του εκλέγεστε σε κάθε πολίτη αυτής της χώρας όχι στα χαρτιά αλλά στην ουσία. Σταματήστε να κυβερνάτε για λίγους τους πολλούς και Υπηρετήστε την χώρα και τους πολίτες της.

Related Posts with Thumbnails