Καλώς ήρθατε

Με τις υγείες μας...

Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει στην χώρα μας. Βρισκόμαστε στο σημείο μηδέν και οι πολιτικοί μας επιδιώκουν να καρπωθούν πολιτικά οφέλη μέσα από την κρίση..

Η ανωριμότητα σε όλο της το μεγαλείο. Η Παπαρήγα λέει σε όλα "όχι", ο Τσίπρας λέει σε όλα "όχι", ο Σαμαράς λέει ναι μεν αλλά. "όχι" και ο Καρατζαφέρης λέει μια "ναι" και μία "όχι" ανάλογα με το τι τον συμφέρει.

Το θέατρο του παραλόγου. Αντί να τα βάλουν κάτω όλοι μαζί και... να συνεννοηθούν (όπως κάνουν σε όλα τα πολιτισμένα κράτη που θέλουν το καλό της χώρας) προκειμένου να βγει η χώρα από την οικονομική κρίση, αυτοί ενδιαφέρονται για το πως θα μαζέψουν ψήφους.

Η αλήθεια είναι πως δεν φταίει μόνο το ΠΑΣΟΚ για την σημερινή κατάντια, αλλά όλα τα πολιτικά κόμματα με την ανεύθυνη στάση τους. Και πίσω από τα κόμματα βρισκόμαστε όλοι εμείς που με την ψήφο μας ορίσαμε όλους αυτούς τους βολεμένους να κάνουν κουμάντο στις ζωές μας. Κανείς τους δεν φαίνεται να έχει αναλογιστεί τι θα γίνει εάν πτωχεύσει η χώρα. Θα πέσει πολύ πείνα..
Περαστικά μας!!

2 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

GeroGriniaris είπε...

Καταλαβαίνω πως οι πολιτικοί τσακώνονται ποιος θα διορθώσει την κρίση αντί να καταλάβουν και να εργαστούν για να τη διορθώσουν τώρα!!! Λόγια ενός 10χρονου στην Παμπλόνα...

hackaday είπε...

Και ποιος είπε ότι θέλουν το καλό τις χώρας οι ανθέλληνες;

Related Posts with Thumbnails