Καλώς ήρθατε

Το φαγοπότι των πρασίνων συμβούλων καλά κρατεί…

Τον Ιανουάριο του 2010 και πριν το Μνημόνιο, είχαμε αποκαλύψει, το ρόλο του κυρίου Βασιλάκου, «συμβούλου» της κυρίας Μπιρμπίλη, που αφενός παρείχε υπηρεσίες σε «εθνικό» μας μεγαλοεργολάβο και αφετέρου αναλάμβανε «δουλειές» ως σύμβουλος του Δημοσίου, με την εταιρεία του Network Consulting. (Ο σύμβουλος της κας Μπιρμπίλη, οι υπέρογκες αυξήσεις τιμολογίων ΑΠΕ και γιατί τίποτε δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη χώρα!)

Είχαμε καταλήξει το άρθρο με σύσταση στον Κο Παπανδρέου να μην... μειώνει μισθούς Δημοσίων υπαλλήλων, αλλά να περιορίσει τις αναθέσεις μελετών προς Συμβούλους από το Δημόσιο και τους φορείς του ! Μα πόσοοοο ΠΡΟΦΗΤΙΚΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ! (κάντε κλικ στις φωτό για μεγέθυνση και διαβάστε το κείμενο)

Έκτοτε πέρασε ένας χρόνος, η κοινή γνώμη στράφηκε στο Μνημόνιο, και ο κύριος Βασιλάκος τοποθετήθηκε Πρόεδρος της (δήθεν ανεξάρτητης) Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας με υψηλότατο μισθό...
Ο κος Βασιλάκος μεταβίβασε (λόγω ασυμβίβαστου) τις μετοχές του της NETWORK CONSULTING GROUP στο συνεταίρο του Κο Σάββα Σειμανίδη. (ΦΕΚ 1978/18.Μαρτ.2010)


Ο συνέταιρος λοιπόν (ή πρώην συνέταιρος, ή έμπιστος αχυράνθρωπος, ή πείτε το όπως θέλετε), ο κύριος Σάββας, τι κάνει από τότε; Πιστεύετε ότι αγωνίζεται για να επιβιώσει η εταιρεία αυτούς τους χαλεπούς καιρούς; Όχι αγαπητοί αναγνώστες.
Με Απόφαση της κυρίας Μπιρμπίλη, ο συνεταίρος ο Σάββας τοποθετήθηκε σε Ομάδα Εργασίας ως... εκπρόσωπος του συλλόγου αιολικών, ΕΣΗΑΠΕ, δηλαδή του κου Περιστέρη!
Θα μου πείτε ότι δεν σας προκαλεί εντύπωση. Έχετε πάθει ανοσία!

Πάμε λοιπόν παρακάτω για να δείτε αθλιότητα: Ο συνεταίρος ο Σάββας, υπέγραψε πρόσφατα σύμβαση παροχής Συμβουλών με την κρατική ΓΑΙΑΟΣΕ!
Τι συμβουλές; Έρευνα για φωτοβολταϊκά στα ακίνητά του ο ΟΣΕ. Και πόσο κοστίζει η έρευνα; 27.600 € συν ΦΠΑ για 6 μήνες, δηλαδή 4.600 ευρώ καθαρά το μήνα!


Μα καλά δεν ντρέπεστε κύριοι; Ο λαός υποφέρει και εσείς... συνεχίζετε να διασπαθίζετε το υστέρημά του; Γιατί δεν χρησιμοποιεί ο ΟΣΕ τις στρατιές μηχανικών του που κάθονται;
Και τι μπορεί να πετύχει ο ΟΣΕ με αυτές τις «συμβουλές» ;
Υπάρχουν 3 εκδοχές:
1. Τίποτα απολύτως, αφού ο ΟΣΕ δεν μπορεί να επενδύσει, όντας χρεοκοπημένος.
2. Τίποτα απολύτως, δεδομένου ότι αυτή η αμειβόμενη υπηρεσία είναι… ΔΩΡΕΑΝ στην αγορά των φωτοβολταϊκών (όλες οι εταιρείες την προσφέρουν δωρεάν και αμείβονται από τον πελάτη για την εγκατάσταση).
3. Τίποτα απολύτως, δεδομένου ότι σύμφωνα με τη ΔΕΗ όλα τα δίκτυα έχουν ήδη κορεστεί από τις αμέτρητες αιτήσεις ιδιωτών και αγροτών!

ΥΓ1: Ευχόμαστε να μην ακούσουμε για …DEAL του ΟΣΕ με τον «μεγαλοεργολάβο» εργοδότη του Συμβούλου, για να πάρει τσάμπα ακίνητα του ΟΣΕ με το πρόσχημα των φωτοβολταϊκών

ΥΓ2: Επαναλαμβάνουμε προς τον Κο Παπανδρέου: Αντί να μειώνετε μισθούς & συντάξεις , μειώστε τις αρπαχτές από τους κρατικοδίαιτους συμβούλους του Δημοσίου και τους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες!
από το καφενείο

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails