Καλώς ήρθατε

Το νέο κίνημα του “δεν μιλάω μ'αρέσει”

Στη καθημερινή μας συναναστροφή βλέπουμε και ακούμε ανθρώπους γύρω μας να παραπονιούνται για τα μέτρα που επιβάλλει η χούντα του ΠΑΣΟΚ για τις κρυφές συμφωνίες του Τσολάκογλου με το ΔΝΤ κ.ά.

Όλοι στην δευτερολογία τους αρχίζουν να βρίζουν τον Παπανδρέου τον Παπακωσταντίνου τον Πάγκαλο, και γενικά την απεχθείς κυβέρνηση του μνημονίου.

Ακούγοντας τους νομίζεις ότι ο Ελληνικός λαός είναι έτοιμος να ξεσηκωθεί ενάντια στο καθεστώς που ζούμε αυτή την στιγμή στην χώρα μας, νομίζεις ότι ο απέναντί σου είναι έτοιμος από αύριο κιόλας να βγει στους δρόμους, στις πλατείες και να κάνει αυτό που κάνανε άλλοι πριν από εμάς ενάντια στα καθεστώτα τύπου Γιώργου.

Φυσικά όλοι αυτοί μένουν στα λόγια κάθονται στο...σπιτάκι τους, βλέποντας τα κανάλια των νταβατζήδων να τους υπνωτίζουν και την επόμενη ημέρα να λένε ξανά τα ίδια και τα ίδια.

Αγαπητοί συν-Έλληνες σαν πολύ δεν μας τα έχετε ζαλίσει (τα μυαλά) καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας οι επαναστάσεις δεν σας ταιριάζουν και ελάτε να σας οργανώσουμε το κίνημα...
ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΕ Γ@μ@....
γράφει η Pitsirik@
από το citypress-gr

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails