Καλώς ήρθατε

“Σε είκοσι χρόνια, θα παρακαλάτε να καθαρίζετε σπίτια στα Τίρανα”

Χθες πήγα Πάριο στην Πύλη Αξιού.

Μόνο η πλατεία γεμάτη. To πατάρι άδειο. Ο κόσμος μαζεμένος. Οι λουλουδούδες πάνω - κάτω στα κεφάλια μας σαν Ερινύες. Ο Πάριος τεράστιος να δίνει τα ρέστα του στην πίστα.

Ξαφνικά... σκάει νεαροπαρέα οκτώ ατόμων πρώτο τραπέζι πίστα. Χαμός. Chivas, Moet σαμπάνια και τα πανέρια με τα λουλούδια να φεύγουν όπως τη δεκαετία του ...80 και του 90!
Μωρέ μπράβο γούστα τα πιτσιρίκια! σχολιάζαμε στο τραπέζι μας....

Μετά από δυο ώρες...άκουσα από τις Αλβανίδες λουλουδούδες πως ήταν...
ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ!

Ρε πού καταντήσαμε! Ακόμη και στα μπουζούκια, να κάνουν "κατάσταση" οι Βούλγαροι (πού έδιναν να μην πω τι, για ένα blue jean, πριν είκοσι χρόνια).

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλιο taxalia: Και οι έσχατοι έσσονται πρώτοι! (και το αντίστροφο, έτσι όπως πάμε, θα δικαιωθεί ένας Αλβανός, που έλεγε το 2000: "σε είκοσι χρόνια, θα παρακαλάτε να καθαρίζετε σπίτια στα Τίρανα".

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτές τις χώρες έχει διαμορφωθεί μιας μορφής μαφία, κατά τα πρότυπα της δικής μας ΠΑΣΟΚικής, που λυμαίνεται το κράτος τους. Είναι φυσιολογικό λοιπόν κάποιοι εξ αυτών να ξοδεύουν τεράστια ποσά.
Το θέμα δεν είναι τι ξοδεύουν αυτοί αλλά πως περνάει ο μέσος Βούλγαρος. Και από ότι μαθαίνω ο μέσος Βούλγαρος δεν περνάει καλά.

Related Posts with Thumbnails