Καλώς ήρθατε

Τελείωσε χθες το πιο τίμιο πρωτάθλημα του κόσμου!!!

Τελείωσε χθες βράδυ, ουσιαστικά τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη του, το πιο τίμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στον κόσμο! Πρωταθλητής της περιόδου 2010-2011 η ομάδα του Ολυμπιακού,που σκόρπισε την ΑΕΚ με το εξευτελιστικό σκορ του 6-0.

Προσωπικά δεν μας ενδιαφέρει ποια από τις 16 ομάδες της Ελληνικής Super League κατέκτησε τον τίτλο,ούτε και ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν ή θα παίξουν στα σαλόνια της Ευρώπης.

Μας αρκεί που παρακολουθήσαμε την 27η αγωνιστική όλα τα ματς ν' αρχίζουν την...ίδια ώρα, μη τυχόν κανένας μπαγαπόντης εκμεταλλευτεί τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων και στήσει κανένα παιχνίδι. Πολύ θα θέλαμε να μάθουμε ποιος έξυπνος φαντάστηκε πως τα παιχνίδια στήνονται στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές; Μα κανένας δεν του είπε ότι "των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν"; Εκτός κι αν μετά τον πρόσφατο ορυμαγδό των καταγγελιών για σικέ ματς και την ατελείωτη κασετολογία και παραφιλολογία περί νέου "παραγκάρχη" κάποιοι σκέφτηκαν ότι το πρωτάθλημα δεν αρκεί να είναι τίμιο αλλά πρέπει και να φαίνεται τίμιο, σαν τη γυναίκα του Καίσαρα ας πούμε!

Τι κι αν μπουκάρουν στα γήπεδα οι "επιστήμονες", τι κι αν πετάνε καπνογόνα στους ποδοσφαιριστές την ώρα του αγώνα, τι κι αν σπάνε τα καθίσματα και τα κάνουν γυαλιά καρφιά οι χουλιγκάνοι με την ανοχή των προέδρων, τι κι αν αλληλοκαταγγέλλονται οι πρόεδροι μεταξύ τους για στησίματα, τι κι αν ονομαστικά αναφέρονται σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές πιαστράκηδες διαιτητές, τι κι αν κάποιοι κάνουν αμύθητες περιουσίες με τα λεφτά των αμύητων στο στοίχημα, πάνω απ' όλα η τιμιότητα του πρωταθλήματος. Σιγά μη στάξει η ουρά του αλόγου!

Τα πακετάρουμε όλα, ως είθισται παλαιόθεν ανεξαρτήτως Κυβερνήσεων και διοικήσεων σε ΕΠΟ και ΕΠΑΕ, τα παραπέμπουμε στον εισαγγελέα κι από κει θα πάρουν το δρόμο τους για το αρχείο. Παλιά μας τέχνη κόσκινο. Σαράντα χρόνια τώρα έναν και μοναδικό υποβιβασμό του Ηρακλή θυμόμαστε, αν και οι δωροδοκίες που έχουν καταγραφεί είναι πάμπολες.

Επαγγελματικό πρωτάθλημα Ελληνικού ποδοσφαίρου, το πιο τίμιο στον κόσμο! Κι έτσι πρέπει να 'ναι αφού αυτή την ώρα χιλιάδες άνθρωποι ζητωκραυγάζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος παρά τα προσωπικά, τα εσωτερικά αλλά και τα διεθνή προβλήματα. Κι όσο λιγοστεύει ο άρτος τόσο τα θεάματα, έστω και βάρβαρα, θα κυριαρχούν στη ζωή μας!
από το Ζείδωρον

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails