Καλώς ήρθατε

Της κυβέρνησης ... το κάγκελο!

Συνεχίζει τα παιχνίδια με ελεγχόμενους δημοσιογράφους ο γνωστός υπουργός και… πουλέν του ΓΑΠ. Ανάμεσά τους και γνωστά λαμόγια του χώρου, όπως ας πούμε το λαμόγιο του δεκαχίλιαρου, το γλοιώδες σίχαμα. Παιχνίδια σε διάφορα επίπεδα. Απ’ το να καρφώνει άλλους υπουργούς μέχρι να καλύπτει ατασθαλίες δικών του ανθρώπων ή να επιχειρεί να τρομοκρατεί δημοσιογράφους οι οποίοι κάνουν τη δουλειά τους ευσυνείδητα. Την τελευταία περίοδο οργίασαν κι αυτός και το κύκλωμά του! Βρε, τι γίνεται στο… Αιγαίο! Μα η πτώση του είναι πια σιμά! Να δω τι θα κάνουν τότε οι διάφοροι λακέδες του! Χωρίς δουλειά βέβαια δεν θα μείνουν!

Τελικά μου φαίνεται πως ο ΓΑΠ μ’ αυτό το...παιχνιδάκι που κάνει με τις πρόωρες εκλογές θα την πατήσει σαν τον… ψεύτη βοσκό με τον λύκο στα πρόβατά του! Ξεκίνησε στις αυτοδιοικητικές εκλογές εκβιάζοντας τον λαό. Τώρα παίζει με διαρροές ξανά για πρόωρες εκλογές εάν και εφόσον… Μα τούτη τη φορά προβλέπω ότι θα καεί. Τρίτη φορά δεν θα υπάρξει!

Βέβαια! Νέα μεγάλη επιτυχία του ΓΑΠ, του «τσάρου» και των λοιπών της ομάδας της απωλείας. Τα spreads και τα CDS ύστερα από μια μικρή περίοδο πτώσης άρχισαν νέα φάση ξέφρενης ανόδου, προσεγγίζοντας τα επίπεδα της εβδομάδας πριν από το κατοχικό Μνημόνιο! Είναι που η πρωθυπουργάρα μας βγαίνει κάθε τόσο και στέλνει μηνύματα αισιοδοξίας για την απόδοση των μέτρων της! Ωρέ, και οι αγορές τον έχουν πάρει στο ψιλό!

Ώπα! Νέο ενδοκυβερνητικό και εσωκομματικό μέτωπο, εκτός από το ήδη υφιστάμενο εναντίον του Παπακωνσταντίνου. Ήδη έχουν αρχίσει να συνασπίζονται (και) εναντίον του κυρ Γιάννη (Ραγκούση), στον οποίο καταλογίζουν και ανεπάρκεια πολιτικής διεύθυνσης που του έχει αναθέσει ο ΓΑΠ (δηλαδή τι περίμεναν;) και αλαζονεία και προσπάθεια συγκρότησης εσωκομματικής ομάδας για… ό,τι ήθελε προκύψει! Μάλιστα! Φτάσαμε στο σημείο να παίζει ακόμα κι ο Ραγκούσης τον ρόλο του… δελφίνου! Ωρέ, πόσο χαμηλά έχουμε πέσει;

Συνεχίζεται η άσκηση φασίζουσας βίας στην Κερατέα και στην ευρύτερη περιοχή από τις «δυνάμεις κατοχής», όπως χαρακτηριστικά λένε οι κάτοικοι. Η κυβέρνηση, οι κατασταλτικοί μηχανισμοί, δείχνουν το απεχθέστερο πρόσωπό τους ενάντια σε Έλληνες πολίτες αγωνιζόμενους για τη γη τους, για το μέλλον των παιδιών τους. Εγώ θα ξαναρωτήσω αν ο εγνωσμένων δημοκρατικών ευαισθησιών Χρ. Παπουτσής γνωρίζει και εγκρίνει τα πρωτόγνωρα αίσχη που συμβαίνουν στην Κερατέα, την κατάλυση κάθε έννοιας νομιμότητας, αυτόν τον τσαμπουκά που είχαμε χρόνια να βιώσουμε. Όσο για τα εγκάθετα ΜΜΕ που αποσιωπούν τα όσα συμβαίνουν εκεί, άξιος ο μισθός τους, μα σιμώνει ο καιρός της πλήρους χρεοκοπίας τους!

Μα, καλά, τόσες μέρες κινητοποιήσεων των κατοίκων της Κερατέας και άγριας εις βάρος τους βαρβαρότητας κι ο… Πάγκαλος ούτε που πέρασε από κει; Μα μεταξύ των ξεσηκωμένων βρίσκονται και ψηφοφόροι του και τοπικά του στελέχη... Γιατί δεν πήγε από κει ο κυρ αντιπρόεδρος; Βρε, μπας κι έχει… τον φόβο του λαού (του);

Προσέξτε το. Αυτό το ταξίδι του ΓΑΠ στην Τουρκία στις αρχές του νέου χρόνου. Όλα δείχνουν πως μόνο «τυπικό» δεν είναι. Στο παρασκήνιο πολλά τεκταίνονται. Και μην εκπλαγείτε αν πληροφορηθείτε τότε συμφωνίες ή… «αρχές» που θα αφορούν το Αιγαίο. Τα πράγματα αρχίζουν να παίρνουν τροχιά ανεξέλεγκτη. Θα ξαναθυμηθούμε και τη «Μαδρίτη»!

Ε, οι περισσότεροι από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι πήγαν τα Χριστούγεννα στις εκλογικές τους περιφέρειες (διότι δεν πήγαν όλοι) δεν ξεμύτισαν απ’ τα σπίτια τους. Απ’ έξω τους περίμενε… χιονοθύελλα. Βλέπανε κόσμο κι αλλάζανε δρόμο! Επικίνδυνη και ανθυγιεινή εργασία να ’σαι πράσινος βουλευτής εν έτη σωτήριο 2010, του Μνημονίου…

Ο κακός χαμός γίνηκε με το άρθρο του Φ. Κρανιδιώτη στο antinews. Το περίεργο (;) είναι ότι ο θόρυβος προκλήθηκε από επιφανές στέλεχος της Ρηγίλλης και εν αγνοία του Αντ. Σαμαρά. Το εν λόγω στέλεχος επικοινώνησε με ελεγχόμενους δημοσιογράφους προκειμένου να αναδειχτεί το θέμα και να… καταδικαστεί ο Φ. Κρανιδιώτης, επειδή θεώρησε ότι θίγεται απ’ το άρθρο του! Τι είχες Γιάννη…
από τη στήλη "Ευαγγέλιο" στο Παρόν της Κυριακής
Σχόλιο apneagr: Αλήθεια δεν θυμάμαι να άνοιξε μύτη στα λεγόμενα «προοδευτικά» μέσα ενημέρωσης, όταν τον Σεπτέμβριο του 2009, ο Θεόδωρος Πάγκαλος κατονόμασε ως «ντιντή» και μάλιστα… «Βορείων Προαστίων», τον Αλέξη Τσίπρα. Θα μου πείτε, εδώ δεν άνοιξε μύτη όταν προχθές ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης βάφτισε… κοπρίτες δεκάδες χιλιάδες δημόσιους υπάλληλους.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ... Είναι βαθιά νυχτωμένος όποιος δεν αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει στο Διαδίκτυο.

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails