Καλώς ήρθατε

Κερατιάτικα 2010, η σύμπραξη δημόσιας και ιδιωτικής μαφίας!

Ε ναι… Δεν πρόκειται για τα σκουπίδια. Πρόκειται για τους εργολάβους που ελέγχουν ΜΜ"Ε" και τράπεζες, οι οποίοι δεν το συζητάνε, μέρες που είναι.

Θέλουν άμεσα να κάνουν έργα για να ρουφήξουν το ζεστό κρατικό χρήμα που εξοικονομήθηκε από συνταξιούχους, δημόσιους υπαλλήλους και περικοπές.

Και είναι ικανοί να κάνουν χωματερή και στην Ακρόπολη προκειμένου να το εισπράξουν. Φυσικά το υπουργείο Προστασίας του Εργολάβου δεν θα...
μπορούσε παρά να είναι στο πλευρό τους και ποιος τον χέζει το νόμο και τα αρχαία. Μιλάμε για πέρασμα από τα ΣΔΙΤ στα ΣΔΙΜ. Σύμπραξη Δημόσιας και Ιδιωτικής Μαφίας.

Και εμείς πληρώνουμε τα κερατιάτικα στους εργολάβους και για τα ΜΑΤ που μας χτυπάνε. Αν δεν είναι ο ορισμός της μαφίας τι είναι; (κλικ στην φωτό για να την χορτάσετε!)

Και από ότι διαβάζουμε στο olympia: Οι διαχρονικοί και αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές και εντιμότατοι φίλοι του ΓΑΠ και του πρίγκηπα Νικολάου, είναι η αιτία που οι δυνάμεις καταστολής έχουν εξαπολύσει πόλεμο στους κάτοικους της Κερατέας!

Eurobank και Όμιλος Λασκαρίδη (ναι, ναι, της γνωστής ΛΑΜΨΑ) σύστησαν από κοινού ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΛΙΜΙΤΕΔ (ξέρετε, σαν αυτές τις περιβόητες που υποτίθεται ότι κυνηγά το ΣΔΟΕ) και συμμετέχουν στο περιβόητο "έργο" των βαρώνων.

Έτσι, για να μην απορείτε πως εκατοντάδες ασφαλίτες με πολιτικά, άφθονες διμοιρίες χωρίς διακριτικά και κάθε καρυδιάς καρύδι εξαπολύουν πογκρόμ εις βάρος των κατοίκων.

Έτσι για να μην απορείτε για την ομερτά των ΜΜ"Ε" που θάβουν και αποσιωπούν το θέμα!


Για να καταλάβετε ποιος ο ρόλος του περιβόητου προεκλογικού δείπνου του ΓΑΠ και των βαρώνων…

Η περιβόητη εταιρεία λέγεται: SINDA ENTERPRISES COMPANY LIMITED

Υγ: Ασπίς, Νικολάκης, Hoechtief, Siemens, Thyssenkrupp, Μπόμπολας, ΛΑΜΨΑ, φάτε παιδιά! Τσάμπα είναι! Γειά σου βρε γίγαντα Χριστοφοράκο!!

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails