Καλώς ήρθατε

Η μεγάλη απάτη του διαδικτυακού μάρκετινγκ

Κάποτε, ψάχνοντας για δουλειά, έτυχε να πέσω πάνω σε αγγελία τύπου "ζητούνται άτομα από εταιρεία ευεξίας για ανεξάρτητη συνεργασία, μπλα μπλα μπλα……". Από την αρχή δεν μου έκατσε καλά, αλλά ήθελα να μάθω από κοντά το τι συμβαίνει με τέτοιου είδους "εταιρείες". Ήρθα σε τηλεφωνική επαφή με αντιπρόσωπο της εταιρείας, μέχρι που κλείσαμε ραντεβού για συνέντευξη -υποτίθεται- σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Φτάνοντας εκεί, είδα ένα τσούρμο μαζεμένους να περιμένουν να μπουν στην αίθουσα και έψαξα να βρω τον εν λόγω κύριο. Συναντηθήκαμε λοιπόν, μου έδωσε κάτι σαν -και καλά- διαπίστευση και μπήκαμε στην αίθουσα που θα γινόταν η ενημέρωση. Το όλο σκηνικό "μύριζε" απάτη, αλλά ήθελα να έχω προσωπική άποψη επί του θέματος.

Ο κόσμος που ήταν συγκεντρωμένος εκεί έμοιαζε με...υπνωτισμένα ζόμπι. Δήθεν συνεργάτες που το έπαιζαν επιχειρηματίες με φτηνιάρικα κουστούμια και κακόγουστους ενδυματολογικούς συνδυασμούς. Αλλοδαποί, απελπισμένοι άνεργοι, γιαγιάδες, φοιτητές με άπλετο χρόνο, χαζογκόμενες και άτομα που πανηγύριζαν για το πόσο βοηθήθηκαν από τα προϊόντα της εταιρείας (παρεμπιπτόντως είναι μια ηγετική εταιρία προϊόντων διατροφής και διαχείρισης βάρους) για να πάρουν ή να χάσουν κιλά. Το σκηνικό ήταν Αμερικανιά τελείως με μουσικές και παλαμάκια χωρίς λόγο, σαν να ήταν όλοι θύματα πλύσης εγκεφάλου, κάποιας αίρεσης. Ανέβαιναν στο βήμα διάφοροι δήθεν επιτυχημένοι (εντελώς τυχαία όλοι πριν την εν λόγο εταιρεία ήταν αποτυχημένοι) και μιλούσαν για το πόσο πλούσιοι έγιναν με ελάχιστο κόπο. Μάλιστα υποστήριζαν πως μόνο όσοι ενδιαφέρονται και δουλέψουν σκληρά για την εταιρεία θα πετύχουν, ενώ έδιναν έναν ηθικοπλαστικό τόνο στην… παράσταση.

Το πυραμιδικό σύστημα που υποστηρίζουν τέτοιου τύπου εταιρείες βασίζεται σε στρατολογημένα μέλη τα οποία δίνουν χρήματα σ’ αυτούς που τα προσηλύτισαν. Μετά τα κορόιδα, αγοράζουν τα προϊόντα της εταιρείας και πρέπει να τα πουλήσουν. Φυσικά τρέχουν συνέχεια μήπως και καταφέρουν να βρουν πελάτες, εκτός κι αν έχουν μεγάλο κύκλο από γνωστούς και φίλους, που θα τους χάσουν όμως αν τους ζαλίσουν για να προωθήσουν τα προϊόντα. Συνήθως ο "προσηλυτισμός" γίνεται από αγγελίες σε εφημερίδες (έχει γεμίσει ο τόπος μ ‘αυτές), με φυλλάδια, με ψεύτικες συνεδρίες και ανακοινώσεις στο ίντερνετ, με υποτιθέμενες έρευνες αγοράς στον δρόμο. Η εταιρεία μέχρι να τσιμπήσει το υποψήφιο θύμα δεν αναφέρει το όνομά της.

Ζητάνε ανεξάρτητους συνεργάτες, τουτέστιν πελάτες που τουλάχιστον θα αγοράσουν τα προϊόντα τους. Σου λένε ότι μετά μπορείς να τα πουλήσεις για να έχεις κέρδος, αλλά κάτι τέτοιο είναι παράνομο αφού δεν έχεις την άδεια για κάτι τέτοιο βάσει νόμου. Επιπλέον ο ΕΟΦ δεν έχει εγκρίνει τα προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρείας, η οποία στο παρελθόν χρησιμοποιούσε εφεδρίνη (συστατικό που περιέχουν και οι αναβολικές ουσίες). Άρα τι την εμποδίζει σήμερα να χρησιμοποιεί παρόμοιες (αλλά παράνομες) ουσίες; Επιπλέον από την στιγμή που δεν υπογράφει ο δήθεν συνεργάτης σύμβαση, τα κέρδη της εταιρείας είναι αφανή.

Το πυραμιδικό σύστημα μιας εταιρείας σαν την αναφερόμενη είναι παράνομο. Κι αυτό γιατί αποκρύπτει κέρδη, κερδίζουν λίγοι, πουλάει αμφιβόλου ποιότητας σκευάσματα, ενώ και από ηθικής πλευράς είναι αηδιαστικό. Το αστείο είναι ότι παρουσιάζουν τους εαυτούς τους ως "άγιους" που ενδιαφέρονται να βγάλεις κι εσύ χρήματα και φυσικά αν δεν θέλεις να συμμετέχεις στην κομπίνα τότε "δεν έχεις φιλοδοξίες" ή "είσαι τεμπέλης" ή δουλεύεις για λογαριασμό άλλων και είσαι "δούλος".

Αντιθέτως όσοι προσκυνούν την εταιρεία είναι "ανεξάρτητοι", "έξυπνοι" και "κυνηγούν το όνειρό τους". Το εμετικό στην ιστορία είναι ότι προσπαθούν να στο παίξουν και καθοδηγητές και κερδίζουν από την αφέλεια ορισμένων που θέλουν κέρδος εδώ και τώρα! Μα αν ήταν έτσι, τότε η κάθε τέτοια εταιρεία θα έπρεπε να είχε λύσει το πρόβλημα της ανεργίας και οι συνεργάτες που έγιναν ξαφνικά "λεφτάδες" να μην κυκλοφορούν με πράσινα-πορτοκαλί κουστούμια και Nissan Almera.

Έφυγα από το ξενοδοχείο όπου έγινε η συγκέντρωση εκνευρισμένος που σπατάλησα τον χρόνο μου, αλλά συγκεντρώνοντας αρκετά στοιχεία για την δράση τους. Δεν ήταν τυχαίο πως όταν έκανα λογικές ερωτήσεις, ο "υπεύθυνος" ξαφνικά σοβάρευε, δεν ήθελε να εξηγήσει πολλά, ενώ με παρέπεμπε σε κάποιο απροσδιόριστο μέλλον, μιλώντας μου για παραδείγματα "επιτυχημένων" που έδωσαν και την ψυχή τους για την εταιρεία. Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει ασχοληθεί ούτε υπουργείο, ούτε ένωση καταναλωτών με την περίπτωση τέτοιων απατεώνων. Το κυνήγι του κέρδους και η αδιαφορία της πολιτείας έχει οδηγήσει στο να στήνονται οργανωμένες απάτες με νομιμοφανή τρόπο, ποντάροντας στο ότι είμαστε κωλοχανείο και στην απόγνωση ανθρώπων που θέλουν να βελτιωθούν τα οικονομικά τους. Ενημερώστε κάθε γνωστό και φίλο σας για το ποιόν της εταιρείας, αλλά και όσων "ψαρεύουν" διαδικτυακά θύματα και προστατέψετε όσους "ψαρώνουν" από τις κενές υποσχέσεις τους.
από το Strange Journal

51 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

squarelogic είπε...

Επιστρέφοντας από ολιγοήμερη απόδραση μετά τα Φώτα,στάση για οικογεν.μάσα στα Goodys σταθμού της Εθνικής οδού:
απ το πουθενά ξεπροβάλλει στο πλάι μου σεξυ ντυμένη 35άρα-40άρα που με ρωτά αν ξέρω την εταιρεία και το προιόν που κραδαίνει,και το οποίο "χρησιμοποιεί και ο Μπέκαμ'...αφού την "γλυτώνω" ευγενικά προχωρά σε κανα δύο άλλα ζευγάρια που γευμάτιζαν και τελικά αποχωρεί μετά του αρκετά μεγαλύτερου συνοδού της που..'ετρωγε πίσω μας και της είπε
"τι κατάλαβες που έκανες πάλι το κομμάτι σου"...
Η τύπισσα δεν ξεχνούσε την προώθηση ακόμα και την ώρα του δικού της φαγητού!

hackaday είπε...

Και το όνομα αυτής Ηερbal Life. Παλιότερα τέτοια απατεωνιά γινόταν με την Amway. Είχα σκοπό να σηκώσω και 'γω ανάρτηση για το συγκεκριμένο θέμα αλλά με πρόλαβες. Πολύ καλό post. Μπράβο. Πήγα και 'γω μια φορά σε τέτοι "σεμινάριο" και έφυγα αηδιασμένος μετά από 20 λεπτά. Εντελώς αμερικανιά με παλαμάκια και ντεμέκ επιτυχημένους που βγάζουν δήθεν δέκα και δεκαπέντε χιλιάδες το μήνα. Δείχνουν και σε slide διαφάνειες από τις δείθεν επιταγές που εισπάττουν. Πάντα οι συναντήσεις γίνονται σε ξενοδοχεία. Τόσο σοβαρή και μεγάλη εταιρεία, τόσο πετυχημένη που δεν έχει δικά της γραφεία. Απατεώνες μεγάλου βεληνεκούς. Το όλο concept μου θυμίζει σέκτα.

Ανώνυμος είπε...

Varte stin listas ke tin FM GROUP alli koroidoeteria me tin opia etixa na exo prosopiki empiria. Prepi na dimiurgi8i kapio group sto facebook me skopo na enimero8i o kosmos, aftes i eteries prepi na klisun.

Ακτιβιστής είπε...

Πάρα πολύ καλή η προσέγγισή σου στο μεγάλο πράγματι ζήτημα των πυραμιδικών πωλήσεων.
Καλή συνέχεια!
Ακτιβιστής

mixalis2004 είπε...

Είχα στο παρελθών μια ανάλογη εμπειρία. Η αγγελία έγραφε ότι ζητούνται διανομής συμβολαίων της VODAFONE με δικό τους μηχανάκι. Πήγα στο ραντεβού για συνέντευξη (κάπου στη Λιοσίων, πλησίον της πλατείας Αττικής) και εκεί βρέθηκα με καμιά 100σταριά άλλα πρόβατα σαν και μένα και μετά από μεγάλη αναμονή και ταλαιπωρία και αφού προηγουμένως μας είχαν φακελώσει κανονικά με όλα μας τα στοιχεία (βιογραφικό και καλά) μας πέταξαν το παραμύθι. Τηλεμάρκετινγκ για πωλήσεις ακινήτων. Να παίρνουμε και καλά όποιον βάζει μια αγγελία στην χρυσή ευκαιρία για να πουλήσει κάποιο σπίτι και να του ζητάμε 300€ για να βρούμε αγοραστή για το ακίνητο που είχε προς πώληση. Όλη η ιστορία ήταν μια απάτη που δεν μας το έκρυψαν καν όταν ρώτησα άμα θα πρέπει να ψάχνουμε και για αγοραστές ακινήτων. Φυσικά κανένας δεν ασχολείτο με τα ακίνητα και για κάθε 300σάρι θα παίρναμε προμήθεια.

Γιωργος είπε...

Γεια χαρα!!!Εγω παιδια θα πω το εξης οτι σε πολλες περιπτωσεις υπαρχουν υπερβολες στα λεγομενα των συνεργατων οσο αφορα την δουλεια,θελει σκληρη δουλεια!!!.Προσωπικα ειμαι καταναλωτης των προιοντων και συνεργατης της εταιρειας που φωτογραφιζεις και ονομαζει ο φιλος hackaday Ηerbalife εδω και 11 χρονια. Ειμαι αθλητης και πιστεψε με δεν θα ετρωγα τιποτα που δεν θα ηταν υγιεινο,αναφερθηκαν καποια πραγματα τα οποια δεν ειναι σωστα οπως εφεδρινη σε προιον,σε πιο?Εγκρισεις υπαρχουν ΕΟΦ-ΧΗΜΕΙΟ ΚΡΑΤΟΥΣ ειναι καλο να ενημερώνεσαι γιατι το να στο αποδειξω οτι εχουν εγκριση ειναι πολυ απλο στελνοντας με ενα email οτι θελεις.Και επειδη ειπα μαλλον πολλα θα ηθελα να τονισω οτι προσωπικα ασχολουμαι ΜΟΝΟ με το προιον-διαθεση οπου και εμπιστευονται πολλοι αθλητες και ομαδες δειτε το βιντεο τι αλλο να πω http://www.youtube.com/watch?v=CW_Wnvt9-g8&feature=related
ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΧΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

εχω βρεθει σε μια τετοια παρουσιαση. Στην αρχη νευριασα οταν καταλάβα οτι δεν προκειται για καποια σοβαρη εταιρια που εψαχνε συνεργατες. Τελικα μπηκα στην αιθουσα απο περιεργια, χαλαρωσα και το καταδιασκεδασα. Χειροκροτηματα, sucess stories κλπ κλπ. Το γελιο ξεκινησε οταν εκατσα καπου μονος και μαλλον ειδαν οτι καπως ημουν στραβομενος και εκατσε ενας τετοιος "κουστουματος" διπλα μου ωστε να μην μπορω να φυγω. Απο τα καλυτεα show. Παρτε φιλους και πατε. Στο τελος φευγοντας οτι ειπα "συγνωμη δεν ειναι αυτα για μενα" μου ευχηθηκαν "καλη τυχη". Εχουν περασει 6 χρονια και ακομα γελαω

apneagr είπε...

@Tv-Greek Καλά αυτή στην Λιοσίων είναι πασίγνωστη,έχει περάσει από κει κόσμος και κοσμάκης.

Υπάρχουν ολόκληρες σελίδες στην Χρύση Ευκαιρία με διαφορετικές αγγελίες της ίδιας εταιρείας με διαφορετικό τηλέφωνο.

Ανώνυμος είπε...

δεν γνωριζω ποτε ακριβως γραφτηκε το συγκεκριμενο αρθρο, απλα ετυχε να το διαβασω τωρα.πιαστηκα και γω κοροιδο σε μια τετοια αγγελια, μαζι με αλλα 150 προβατα, στην συγκεκριμενη συναντηση και απλα κλαιω ακομα που σπαταλησα 1 ωρα απο το χρονο μου, για εκεινο το meeting στο ξενοδοχειο. φιλε Γιωργο, εκεινη την ημερα παρουσιαστηκαν αλλοι 11 ''αθλητες'' σαν και σενα που ειχαν πληρωθει μαλλον καλα, για να ανεβουν στο βαθρο και να εκφωνησουν ενα παρομιο ''λογο'', σαν αυτον που εγραψες στην αναρτηση σου. μονο χαζος πρεπει να εισαι για να μην καταλαβεις οτι η δουλεια βρωμαει απο χιλιομετρο. μακρια απο τετοιες εταιριες και ας παρει επιτελους το κρατος καποια μετρα για τις εν λογω πολυεθνικες που ξεφυτρωνουν σαν τα μανιταρια καθε μερα και ταζουν εξοφρενικα ποσα εισοδειματος στον καθε κακομοιρη που παλευει για το μεροκαματο. ευχαριστω.

Θανάσης είπε...

Θα ήθελα να αναφέρω για 2 εταιρείες που χρησιμοποιώ και διαφημίζω τα προϊόντα τους, όπως για παράδειγμα, θα σύστηνα μια καλή και οικονομική ταβέρνα, σε ένα φίλο μου. Είμαι γραμμένος σε αυτές τις εταιρείες, γιατί έτσι εξασφαλίζω φτηνότερα τα προϊόντα τους (έκπτωση 30%-45%). Τα προϊόντα της HERBALIFE ξεκίνησα να τα τρώω το 2000, όταν μου τα πρότεινε ένας γνωστός μου και συναθλητής μου (προπονούμασταν μαζί στο τρέξιμο ερασιτεχνικά, λόγω ηλικίας πια). Ο λόγος που τα πείρα ήταν γιατί ήθελα να του αποδείξω ότι όλα αυτά ήταν βλακείες και δεν πρόκειτε να δω καμία διαφορά. Ήμουν χρόνια αθλητής στο στίβο (αντοχή στιπλ- ημιαντοχή ) Δεν πίστευα στα "ζουμιά", όπως τα έλεγα τότε, πολύ περισσότερο στα Αμερικάνικα προϊόντα. Το αποτέλεσμα ήταν ότι σε 1 μήνα (τόσο κράτησε η ποσότητα που μου έδωσε) είχα χάσει 5 κιλά που χρόνια τα έχανα και τα ξαναέβαζα και ταυτόχρονα, απέκτησα καλύτερη διάθεση-αντοχή κατά την προπόνηση. Τον μήνα που τα χρησιμοποιούσα είχα ξεσκονίσει το INTERNET για να βρω κάτι μεμπτό για την εταιρεία. Ναι βρήκα αναφορές που λέγανε για εφεδρίνες αλλά όχι για τα προϊόντα που κυκλοφορούσαν στην Ελλάδα. Να συμπληρώσω ότι πρώτη κίνηση μόλις μου έδωσε τα προϊόντα, ήταν να πάρω τις συσκευασίες και να ρωτήσω τον άνδρα της ξαδέλφης μου που ήταν παθολόγος. Αυτό μου απάντησε ήταν ότι, από αυτά που έβλεπε στην σύσταση του προϊόντος, δεν ήξερε αν θα μου κάνει καλό, αλλά σίγουρα κακό δεν μπορούσε να μου κάνει, γιατί είχε ότι έχουν τα διάφορα τρόφιμα, τυποποιημένα και μή, αλλά συγκεντρωμένα σε μία δόση. Σήμερα είμαι 44 χρονών και από το 2000 συνεχίζω να τρώω HERBALIFE, τώρα πια μόνο ως συμπλήρωμα διατροφής κάθε πρωί, μιας και διατηρώ το φυσιολογικό βάρος, έτσι ώστε να παίρνω ένα πλήρες γεύμα με όλα τα θρεπτικά συστατικά. Θα μπορούσα να πω και άλλα για το προϊόν, γιατί δεν έχασα μόνο κιλά, αλλά κέρδισα και άλλα πράγματα από πλευράς υγείας, αλλά δεν θέλω να με περάσετε, ότι είμαι από αυτούς που λέτε ότι τους έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου. Μη κατακρίνετε κάτι αν πρώτα δεν το χρησιμοποιήσετε, σωστά όμως και By the Book. (συνεχίζεται)

Θανάσης είπε...

(συνέχεια από το προηγούμενο)
Άλλη εταιρεία που χρησιμοποιώ τα προϊόντα της (κυρίως τα αρώματα) είναι η FM Group. Από αυτή προμηθεύομαι εδώ και 4 μήνες τα αρώματα της γυναίκας μου και τα δικά μου και τα κάνω και δώρο σε γιορτές φίλων μιας και είναι πολύ οικονομικά. Τα εμπιστεύτηκα όταν έψαχνα για ένα καλό άρωμα και μπήκα σε ένα FORUM σχετικά με αρώματα και διάβασα ότι τα πρότειναν κάποιοι ως ποιοτικά και οικονομικά. Ξεκίνησα πάλι ένα ξεσκόνισμα στο INTERNET και έμαθα ότι η εταιρεία είναι πολωνική και προμηθεύετε το αρωματικό έλαιο από μια γερμανική εταιρεία κατασκευής αρωμάτων, η οποία προμηθεύει με αρωματικό έλαιο το 80% των μεγαλύτερων αρωματικών οίκων στο κόσμο. Τι έκανε λοιπόν ο πονηρός Πολωνός (ήταν παλιός αρωματοποιός και ο γιός του τον έμπασε στη δημιουργία διακίνησης μέσω δικτυακού μάρκετινγ). Πήγε στο γερμανικό εργοστάσιο και ζήτησε να τον προμηθεύει ότι αρωματικό έλαιο έφτιαχνε για τους μεγάλους οίκους, αλλά τροποποιημένο κατά 4 συστατικά, έτσι ώστε να μη χάνει την ποιότητά του, αλλά ούτε και την μυρωδιά του επώνυμου, αποφεύγοντας έτσι την περίπτωση μήνυσης για αντιγραφή από τους μεγάλους οίκους. Εδώ να σημειώσω ότι τα δικαιώματα του αρωματικού ελαίου βάση νόμου παραμένουν στο εργοστάσιο κατασκευής και όχι στον οίκο που προμηθεύεται το αρωματικό έλαιο και το κάνει άρωμα, κολόνια, after shave κλπ. Ο οίκος έχει τα δικαιώματα μόνο του ονόματος και του σχήματος του μπουκαλιού του αρώματος. Έτσι ο Πολωνός προμηθεύεται το αρωματικό έλαιο, και σε δικό του εργοστάσιο στην Πολωνία ( με τα χαμηλά μεροκάματα) εμφιαλώνει τα αρώματα σε δικά του μπουκάλια και συσκευασίες, νομιμότατα χωρίς να φοβάται μη φάει καμία μήνυση από τους μεγάλους οίκους. Επίσης παρατήρησα ότι στη συσκευασία των αρωμάτων αυτών γράφει την ποσότητα αρωματικού ελαίου (16% τα αντρικά και 20% τα γυναικεία), αλλά και την ημερομηνία εμφιάλωσης και λήξης. Αυτό από ότι ξέρω και ρώτησα δεν φαίνεται στα επώνυμα και ακριβά αρώματα του εμπορίου. Το άλλο που ξενίζει τον πολύ κόσμο είναι η τιμή τους. 16,90 € τα 30 ml και 50ml. «Γιατί τόσο φθηνά, μάλλον μούφα θα είναι». Εδώ έρχεται το δικτυακό μάρκετινγ. Ο μόνος ενδιάμεσος μεταξύ του κατασκευαστή και του πελάτη, είναι ο διανομέας-dealer. Αυτός το αγοράζει 11,20€ και μπορώ να είμαι και εγώ αυτός, χωρίς να έχω καμία υποχρέωση να το πουλήσω. Το παίρνω για δική μου χρήση στη τιμή του διανομέα, μιας και μου δίνεται αυτό το δικαίωμα με μια εγγραφή που στοιχίζει 50€ και με αυτά παίρνεις ένα βαλιτσάκι με 160 περίπου δείγματα διαφόρων επωνύμων αρωμάτων (με το κόλπο που είπαμε πριν). Αρώματα δηλαδή να φοράς για 6 μήνες.
Με το δίκτυο οι εταιρείες (όχι όλες γιατί υπάρχουν και μούφες) πετυχαίνουν να προμηθεύουν φθηνά τα προϊόντα τους κι έτσι να έχουν περισσότερους πελάτες (ειδικά τώρα με την κρίση) χωρίς αυτές να χάνουν κέρδη μιας και το πουλάνε όσο θα το πουλούσαν και εάν διακινούνταν με το κλασικό εμπόριο. Απλώς με το κλασικό εμπόριο, λόγω των μεσαζόντων και κυρίως της διαφήμισης, το προϊόν φτάνει στα ράφια των καταστημάτων 400% και 600% πάνω από την τιμή αγοράς από το εργοστάσιο. Εγώ πάντως δεν γουστάρω η Μαύρη Γαζέλα να γλεντάει με τα δικά μου λεφτά, επειδή την έχει δει κάποια και παίρνει 5 εκατ δολάρια για να χάσει 4 ώρες από τη ζωή της, συμμετέχοντας στο διαφημιστικό σποτ, κάνοντας πως βάζει το τάδε άρωμα. Οπότε το δικτυακό Μαρκετινγ συμφέρει, αρκεί να ξέρεις πώς να το εκμεταλλευτείς. Να πω ότι που και που παίρνω και εγώ κάτι λίγα ψηλά, γιατί απλώς σύστησα τα προϊόντα σε φίλους που κάνουν ότι εγώ «εκμεταλλεύονται το σύστημα». Εσείς έχετε πάρει ποτέ πίσω λεφτά επειδή συστήσατε π.χ το άρωμα BOSS σε μερικούς φίλους και πήγαν και το αγοράσανε;
Εξάλλου όλοι μας ταΐζουμε τις πολυεθνικές, θέλοντας και μη, γιατί να μην προτιμήσουμε μια πολυεθνική που μας δίνει κάτι έστω και μικρό πίσω.
Συμβουλή μου είναι ότι κάθε τι στη ζωή έχει τα υπέρ και τα κατά του. Καλό είναι να βρίσκετε τα υπέρ και να τα χρησιμοποιείτε.

αλεπού είπε...

φαινετε πως ο "θανάσης" ειναι απο τα άτομα που χειροκροτούνται πάνω στο βάθρο των συναθρησεων...

τα ματια σας 14 παιδια,οι αγγελιες ειναι γεματες απατες..αποφυγετε τις προαναφερθεις εταιρειες μαζι με εταιρειες προωθησης "συσκευων ρευματος" και "εταιρειων τηλεφωνιας" και άλλες που υποσχονται τον ουρανο με τα αστρα...

επισης προσεχετε τί υπογραφετε.

Ανώνυμος είπε...

Ας κανω κι εγω ενα σχόλιο για ολα αυτα που ακούω.Η ΑΜWAY εκλεισε με τζίρο το 2010 με 9.2 δις $ και η Ηerbalife me 2.7 δις $ σ ολο το κόσμο. Αρα πολλοι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα προϊόντα και μάλλον και αρκετοί ασχολούνται μ αυτό το κλάδο.Αν ήταν απάτη οι εταιρίες αυτές θα είχαν κλείσει εδω και τόσα χρόνια απο την στιγμή που ειναι και στο επιμελητήριο της Ελλάδας και όλοι αυτοί που ειναι συνεργάτες με κανονική έναρξη στην εφορία κλπ θα ήτανε στη φυλακή.Εκτός κι αν σ όλο το κόσμο υπάρχουν τόσα εκατομμύρια κορόιδα

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΘΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΑ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΕΞΑΧΝΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑ ΣΤΗΝ HERBLIFE ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ Κ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΣΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΤΟΥΣ ΕΚΡΑΞΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ.ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙΡΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΑ ΕΙΔΑ Τ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΛΕΦΤΑ 800 ΕΥΡΟ ΤΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ Κ ΕΠΙΔΗ ΕΙΝ ΔΙΚΤΟ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΕΙΝ 56 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙΡΟ Κ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ Μ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝ ΦΙΛΟΣ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙΣ 8Α ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΩ Κ ΘΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ...

/parfumcolorwork/ είπε...

Ασχολούμαι πολλά χρόνια με εταιρείες Δικτυακού μάρκετινγκ τις οποίες μου σύστησαν φίλοι μου και το κάνω γιατί οι περισσότερες έχουν πάρα πολύ καλά προϊόντα και με την εγγραφή μου εξασφαλίζω την αγορά τους σε τιμές χονδρικής..
Δεν συνηθίζω να κάνω πωλήσεως γιατί δεν είναι αυτή η δουλειά μου , συστήνω όμως σε φίλους και γνωστούς κάποια από τα προϊόντα που μ έχουν ενθουσιάσει και τους προτείνω να τα παίρνουν κ οι ίδιοι χονδρική...
Φυσικά η εκάστοτε εταιρεία με ανταμείβει γ’ αυτό με χρηματικά bonus , όπως και τους φίλους μου που έκαναν και κάνουν το ίδιο , δηλαδή δίνουν απλά, καλές συστάσεις , για καλά προϊόντα!!!
Όλο αυτό λέγεται παραγωγική κατανάλωση , και είναι η νέα παγκόσμια τάση με τη οποία βγαίνουμε όλοι κερδισμένοι και όχι μόνο , οι μεγάλες αλυσίδες , οι μεσάζοντες και τα μονοπώλια , ( που χτυπάνε τις τιμές με τρελά ποσοστά κέρδους).
Ουσιαστικά καταργούμε τους μεσάζοντες και αγοράζουμε απευθείας από τα εργοστάσια Σε καμία περίπτωση λοιπόν δεν το θεωρώ απάτη …
Απλά θεωρώ ότι κάποιοι τις έχουν υπερεκτιμήσει και προσπαθούν να βγάλουν γρήγορο και μεγάλο κέρδος με ανόητα ευφάνταστο και υπερβολικό τρόπο καμία φορά , και αυτό είναι τραγικό λάθος κατά τη γνώμη μου , γιατί κάνει κάποιους ανθρώπους να μιλούν με πολύ άσχημο τρόπο για τις εταιρείες MLM και να τις δυσφημίζουν , ενώ θα έπρεπε να καταγγέλλουν απλά τις βλακώδεις ενέργειες των διαφόρων άσχετων και απαίδευτων συνεργατών τους…

fmgroupgeorge είπε...

Αναπτυξη 56 χωρες στον κοσμο. Αγγλια, γερμανια, κτλ. Εχει ολα τα πιστοποιητικα υγειας Ελλαδας και Πολωνιας. Πουλα σε τιμες που μπορει να ψωνισει και καποιος εν καιρω κρισης. Τι ειναι μεμπτο και τι ζητα καποιος απο μια εταιρεια. Mlm? Αν μαθετε ότι το κοστος του επωνυμου αρωματος δεν ξεπερνα να 3 ευρω, τοτε αυτος που σας κοροιδευει δεν ειναι η fm

Johnny είπε...

Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια.. Κλασικοί Έλληνες ξερόλες.. Έχουμε άποψη για όλα, βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα και είμαστε οι καλύτεροι ντετέκτιβ σε αποκαλύψεις συνωμοσίας.. Άμα θες να έχεις άποψη για κάτι κοίτα να το μάθεις καλύτερα κύριε δικαστά και μετά δημοσίευσε την άποψή σου.. Μάθε τί είναι το MLM, που υπάρχει από την δεκαετία του '50, δες πως δουλεύει, μάθε αν έχει καμία σχέση με τις πυραμίδες και τί είναι οι πυραμίδες, μάθε ποιος μπορεί να βγάλει λεφτά και αν σε εκμεταλλεύεται όντως κάποιος ή αν μπορείς να βγάλεις παραπάνω λεφτά από αυτόν που σε προσέγγισε και πολλές ακόμα λεπτομέρειες... Μάθετε να ερευνάτε και μετά να σχολιάζετε.. Μην κάνετε σαν γριές κουτσομπόλες του '60..
Το ότι κάποιοι χρησιμοποιούν λανθασμένα το MLM δεν αναιρεί ούτε την αξιοπιστία του, ούτε την προοπτική του.. Το ότι κάποιοι κάνουν Αμερικανιές και χειροκροτούν είναι αστείο και στα δικά μου μάτια... Απλά είναι ένα ανθρώπινο λάθος... Ένας ανθρώπινος -γελοίος μεν- παράγοντάς, ο οποίος όμως δεν μπορεί να αναιρέσει την αξία του MLM... Μυαλό έχω και κρατάω για τον εαυτό μου ότι καλύτερο μπορώ να πάρω από κάθε περίπτωση.. τα σκάρτα τα πετάω.. Εμένα πάντως δε με χειροκροτεί κανείς..(Προλαβαίνω τον έξυπνο..)
Όποιος θέλει να τα ακουμπάει στις πολυεθνικές και να μην αγοράζει εγκεκριμένα προϊόντα (και στην Ελλάδα και σε 50+ χώρες παγκοσμίως) για τον εαυτό του και μόνο και όχι πουλώντας απαραίτητα, κερδίζοντας ταυτόχρονα και κάποια χρήματα χωρίς να έχει ρισκάρει ούτε 1€, ας συνεχίσει να το κάνει..
Δεν ξέρω τί κάνουν στην Herbal Life. Εγώ είμαι καταναλωτής της FM Group επειδή είμαι ευχαριστημένος από τα προϊόντα.. Όταν πάψω να είμαι θα σταματήσω να αγοράζω.. τόσο απλά..

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε τη δυνατότητα να ψωνίζουμε από όπου θέλουμε... και όπως υπάρχουν εταιρίες- απάτες έτσι μπορείν να υπάρχουν και για μένα σκόπιμες λασπολογίες... Συμφωνώ με τον κύριο πιό πάνω, που είπε ότι αν αυτές οι εταιρίες ήταν παράνομες θα τις είχαν κλείσει προ πολλού... Και άσε το ελληνικό κράτος... αλλά οι άλλες ευρωπαικές χώρες? εγώ έχω φίλους στη Γαλλία που βγάζουν ένα μικρό κέρδος από αυτή την εταιρία.. 200 περίπου ευρο το μήνα... αλλά δουλεύουν δεν κάθονται στον καναπέ... Για μενα αν τα έπαιρνα κάθε μήνα συν τον μισθό μου... αλλά πόσο μάλλον αν ήμουν άνεργος/-η δεν θα με χαλούσαν... όσο γιο την FM συμφωνώ με τον κύριο Θανάση διότι έχω χρησοπληρώσει αρώματα στο HODOS, δεν πήρα κανένα κέρδος πίσω συστήνοντάς τις διάφορες εταιρίες... και όταν πήγα και πήρα το αρωματάκι spesial edition 130 και μετά όταν το φορούσα ήταν σαν να μην είχα φοράσει τίποτα, έκλαιγα τα χρήματά μου... Της FM τα αρρώματα αλλά και τα καλλιντικά είναι πράγματι φανταστικά...Εδω κρέμες φαρμακευτικές χρησιμοποιούμε και δεν μας κάνουν τίποτα.. Έχω χρυσοπληρώσει κρέμες μεγάλης εταιρίας 42 ευρώ κάθε μήνα επί 7 μήνες που έλεγε ότι βοηθούσε στην εξάλλειψη των ραγάδων και τίποτα...δεν πήγαν χαμένα αυτά τα χρήματα... επιδή τα προηόντα είναι ακριβά σημαίνει ότι είναι καλά ή επειδή είναι φθηνά είναι μούφα? Για τις άλλες εταιρίες δεν ξέρω και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.
Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

imun sthn kypro prin 3 xronia..gelusa otan enas filos mou protine na grafto san sinergatis sthn eteria FM...prosfata ton thimitika kai irtha se epafi mazi tou..irthe h sira tou na gelai mazi mou..me liga logia an eixa grafti prin tria xronia sthn eteria, simera den tha eixa na valo kai petreleo thermasis, na pliroso kai to DEH, e.t.c...ala pote den eine arga..graftika san sinergati prin 2 eftomates..kai sas pliroforo vlepo fetiki apotelesmata..opios tha diavazi kai gelai me afto pou grafo ton epiveveono oti se ligo kairo tha me thimiti kai tha to veli apo ali opsi..
Stefania

pAnteZik είπε...

Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα μινι βιβλίο γραμμένο στα ελληνικά σχετικά με το τι ρόλο βαράει το mlm στην Ελλάδα και γενικότερα αν αξίζει. Ρίχτε μια ματιά:

http://www.emarket.gr/item-36996889-e-HERBALIF%CE%95%20-%20MLM%20MARKETING%20-%20%CE%95%CE%A5%CE%9A%CE%91%CE%99%CE%A1%CE%99%CE%91%20%CE%97%20%CE%91%CE%A0%CE%91%CE%A4%CE%97;

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ.....ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΦΟΥΛ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΦΙΛΕ....ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟ ΛΕΩ!

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΚΑΙΙΙΙΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΦΥΤΙΚΑ....ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΠΥΡΑΜΙΔΟΕΙΔΕΣ ΔΙΚΤΥΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΖΟΥΜΙΖΕΙ ΑΘΩΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟΞΙΚΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ....ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ!

apneagr είπε...

Πλάκα που έχουν μερικοί...

Ανώνυμος είπε...

egw tha hthela na kanw mia erwthsh sta atoma pou miloun gia "apath"!!! pou akrivws eksapath8hkate??oute sas anagkasan oute sas piesan.h apofash einai ka8ara proswpikh.egw asxoloumai 2 xronia me thn FM GROUP kai mexri wras eimai polu euxaristhmenh....oi TEMPELHDES loipon ths Elladas as vroun kapoia allh dikaiologia kai as afhsoun tis "apates" gia allou eidous zhthmata...To epipedo sas fainetai apo tis f8hnes dikaiologies sas pou prwta ap'ola koroideuete ton eauto sas kai meta paraplaneite ton kosmo!

Ανώνυμος είπε...

ξυπνηστε βοδια...γιδια...ε, γιδια...ακομη κι ενα παιδακι μπορει να καταλαβει ποσο απατεωνια ειναι...αν µια πυραµιδα ξεκινουσε απο εναν ανθρωπο στην κορυφη µε απλως 10 ατοµα μονο απο κατω του (downlines), και παντα 10 ατομα μονο κατω απο τον καθενα, η πυραµιδα θα απασχολουσε ολους τους ανθρωπους της γης σε µονο 10 στρωµατα, µε εναν µονο απατεωνα στην κορυφη...μετρηστε γελαδια...ε γελαδια...1__10__100__1.000__10.000__100.000__1.000.000__10.000.000__100.000.000__1.000.000.000__10.000.000.000

Ανώνυμος είπε...

εγω το μονο που μπορω να τους προσαψω ειναι οτι φοροδιαφευγουν

Unknown είπε...

Καλό είναι ο καθένας να λέει τη γνώμη του. Ασχολούμαι με το δικτυακό μάρκετινγκ τα τελευταία 6 χρόνια και έχω καταφέρει πολλά. Το δικτυακό μάρκετινγκ δεν είναι κάτι ξένο αλλά υπάρχει στη καθημερινότητα μας. Πόσοι από εσάς αγοράζοντας ένα προϊόν από ένα μάρκετ και μένοντας ευχαριστημένοι το προτείνατε σε ένα φίλο σας; Όλοι το κάνουμε αυτό αλλά τέλος του μήνα δεν έρχεται ούτε ο Μαρινόπουλος ούτε κανένα Hondos Center να μας επιστρέψει κάποια χρήματα γιατί από τον ενθουσιασμό μας και μόνο του φέραμε πελάτες δηλαδή χρήματα. Έτσι δουλεύει το δικτυακό μάρκετινγκ. Τώρα να τονίσω ότι υπάρχουν και εταιρείες που είναι κακό για τον άνθρωπο αλλά και για το κράτος. Πριν ξεκινήσετε σε μια εταιρία θα ρωτάτε πρώτα αν η εταιρία εδρεύει στην Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρία αυτή έχει επενδύσει μέσα στην Ελλάδα και έχει ελληνικό αφμ και φορολογείτε νόμιμα. Προσοχή η εταιρία να υπάρχει με γραφεία στην Ελλάδα και όχι μόνο μέσω συνεργατών της. Μία εταιρία που πληρώνει από μία άλλη χώρα όπως Ολλανδία, Αμερική κτλ δεν είναι μία εταιρία που θα μείνει στην Ελλάδα αλλά έχει έρθει ευκαιριακά και ότι προλάβει να αρπάξει.
Όταν ξεκινάτε σε μια εταιρία υπάρχει κάποιο κόστος εγγραφής. Αναρωτηθείτε τι παίρνετε με αυτό το πακέτο και να ρωτήσετε αν αυτός που σας προτείνει κερδίζει από την εγράφη. Επίσης αν υπάρχει κάποια συνδρομή μηνιαία ή ετήσια. Αν ναι σημάνει πως δεν υπάρχει προϊόν προς κατανάλωση και πώληση και πληρώνετε αέρα. Πάντα συνεργάζομαι με εταιρίες που έχουν και διακινούν προϊόν. Και όχι αερολογίες και υπηρεσίες και καλά.
Επίσης αν εγώ προτείνω ένα άτομο στην εταιρία και αυτό κάνει παράδειγμα ένα τζίρο 400 ευρώ το άτομο αυτό θα κερδίσει 192 ευρώ ενώ εγώ μόλις 60. Άρα το άτομο αυτό θα βγάλει περισσότερα από την παραγωγή του. Ένα αξιοκρατικό σύστημα Κάτι που δεν υπάρχει στις δουλειές που κάνετε έξω. Πυραμίδα είναι μόνο σχηματικά παρολαυτα ο κάτω μπορεί να φτάσει τον επάνω (όχι σε όλες τις εταιρίες). Αντίθετα πάρτε παράδειγμα μια τράπεζα. Ξεκινάει από τον διευθυντή και τελειώνει στον τελευταίο υπάλληλο που δεν πρόκειται ποτέ να γίνει η κορυφή της πυραμίδας αυτής.
Προσοχή! Απάτες υπάρχουν όπως και ευκαιρίες με αξιοκρατικά συστήματα πληρωμών-αμοιβών.
Μη παραμυθιάζεστε και δείτε ρεαλιστικά τα πράγματα.
Φιλικά και στη διάθεση σας
6947813551-6980805818

Unknown είπε...

Το γεγονος οτι εγω εχασα 50 κιλα σε 13 μήνες κανωντας απλα τη διατροφη της herbalife και οτι πλεον πληρωνω εδω και 3 χρόνια το νοικι μου και τους λογαριασμούς μέσω της εποχειρηματικης ευκαιριας της δε σας λεει κατι πρόβατα? Η απλα το μονο πράγμα που ξερετε να κανετε ειναι να γκαριζετε και να κλαιγεστε με τη καθε ευκαιρια..μεροκαματιαρης ειμαι και γω και να σου πω κατι.εμενα η herbalife μονο καλο μου εκανε.οποτε σταματήστε να κρινετε κατι το οποιο δε το έχετε καν δοκιμασει βαλτε την αμαθεια στην ακρη και αγαπηστε την πραγματικότητα σας γιατι μαλον δε εχετε κάτι καλύτερο να κανετε.

Ανώνυμος είπε...


ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΟΝΕΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ΗΜΗΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ
ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΥΔΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ΕΧΕΤΑΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΟ MLM ΜΕ ΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ. ΕΙΝΑΙ 2 ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΤΟ MLM ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ. ΕΝΩ ΟΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ
ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗ ΝΕΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ.
ΑΝ ΕΓΩ ΕΙΜΟΥΝΑ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΣΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΚΙ ΕΒΓΑΖΕΣ 2000 euro ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ
ΜΟΝΟ ΕΣΑΣ ΕΓΩ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ πχ 2500 ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΥΡΑΜΙΔΑ. ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ MLM ΤΩΡΑ
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΡΑΨΕΙ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ ΚΙ ΕΣΕΙΣ
ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ 15 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΕΡΝΕΤΑΙ BONUS ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ 2000 euro
ΕΓΩ ΞΕΡΕΤΑΙ ΠΟΣΑ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ????? 60-75 euro ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ. ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΟΕΙΤΕ ΤΗΝ
ΠΥΡΑΜΙΔΑ? ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΒΓΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΙΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΕΥΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ
ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΡΑΦΗ. ΣΤΟ MLM ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΛΕΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΔΕΝ
ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΓΡΑΦΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟ ΑΠΟ 10 ΜΕΧΡΙ 100 euro ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΛΛΑ
ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΡΑΦΗ. ΠΟΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΕΙΠΕ: ΑΝΟΙΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΤΑΔΕ ΜΑΓΑΖΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ. ΣΩΣΤΑ? ΟΠΩΤΕ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΕΠΕΝΔΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΟΥΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΑΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ
ΚΑΙ MLM.

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ MLM ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ!!!! ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ!!! ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ!!! ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΠΟΛΩΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ ΑΙΤΗΜΑ!!!! FM!!!!! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ ΕΓΡΑΦΕ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΟΥ. ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!! ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ!!!!!!!

Unknown είπε...

Αγαπητέ κύριε Ανώνυμε. Μόνο τα κοριτσάκια μιλάνε κρυφά. Τι φοβάσαι? Πυραμίδα είναι η δουλειά η οποία κάνεις! Δούλεύεις σαν σκυλί για ένα αφεντικό που πάντα τα πέρνει και πάντα θα σαι από κάτω του. Το σωστό σύστημα MLM αυτόςε που δουλεύει περισσότερο πέρνει και περισσότερα. Συνέχησε να ασχολείσαι με ότι κάνεις και μόλις βγεις σύνταξη αν ποτέ βγεις πάρε μας τηλέφωνο.

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχαχαχαχαχααα παίζουν τρελές ατάκες εδω μέσα.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΎΚΟΛΟ ΧΡΗΜΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΆΡΙ. τα παραπάνω παλικάρια ακουνε ομιλιες με οδηγιες για μάρκετινγκ και πωλησεις μεχρι και στο χεσιμο.γιαυτο και γράφουν αυτα που γράφουν. Πλυση εγκέφαλου λέγεται. Τεμπεληδες πραγματικοι ειναι αυτοί και απατεωνες μαζί.ντροπη σας.αφραγκοι σωτηρες σε ενα παιχνιδι επιβιωσης και παραλόγου είστε.ναι αφραγκοι είστε γιατι αμα κερδιζατε πραγματικα δεν θα το μοιραζοσασταν με κανενα ουτε θα γραφατε success stories.στην τελική εγω μπορει να μην παρω συνταξη αλλα ενα πιατο φαϊ θα μπορω να το κερδιζω αξιοπρεπος χωρις καμια "μεθοδο"απλα πατωντας στα ποδια μου και διχως να κανω τον περιγυρο μου να με σιχαθει.και οποιος διαφωνει με τα παραπανω να πιει τους οργανικους χυμους των μοριων απο αυτους που πεταξαν τα λεφτα τους σε εταιριες mlm m&m και μπομπολια καπλαμα.

Ανώνυμος είπε...

Απ' ότι φαίνεται κύριε ανώνυμε αυτό που έγραψες εσύ ο ίδιος το ξέχασες ότι η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια, ισχύει πρώτα άπ' όλα για σένα, γιατί μιλάς πολύ επιθετικά για θέματα τα οποία δεν φαίνεται να είσαι ενημερωμένος σωστά. Τι γνωρίζεις από herballife, Avon, Oriflame, LR, FM GROUP;; Η κάθε μια έχει το δικό της μάρκετινγκ σχέδιο. Ο καθένας έχει το μυαλό να αποφασίζει το τι θέλει να κάνει αλλά ύστερα από μια σωστή ενημέρωση. Κι εγώ είμαι συνεργάτης της FM GROUP. Ποιος θα μου απαγορεύσει να παίρνω ποιοτικά προιόντα για την οικογένειά μου κι εμένα;; Ποιος θα μου απαγορεύσει να προτείνω την εταιρία και σε άλλους ;; Είναι δική μου επιλογή. Τουλάχιστον έχω ενημερωθεί. Είμαι συνεργάτης της FM GROUP γιατί είμαι ικανοποιημένη με τα προιοντα της και μετά με την επιχειρηματική της πρόταση. Γνωρίζω πράγματα για τις άλλες εταιρίες είτε θετικά είτε αρνητικά και εφ' όσον δεν με καλύπτουν δεν τις προτιμώ. Εσένα κύριε ανώνυμε θα σου άρεσε να σε κακοχαρακτίριζαν το ίδιο με χίλιους άλλους ανθρώπους χωρίς να σε γνωρίζουν;; Βεβαίως και όχι. Θα αντιδρούσες όπως ο καθένας μας όταν ακούει κάτι ανακριβές. Μην επιτίθεσαι, απλά ενημερώσου. Δώσε διαφορετικό νόημα στη ζωή σου δεν μπορείς να τα βλέπεις όλα αρνητικά. Ο κος Κων/νος Καραπαρίδης είναι γνώστης, αν επιθυμείς, απ'ότι είδα έχει και τηλέφωνο, επικοινώνησε μαζί του. Εκτός αν το έχεις για χόμπι να τα χώνεις γενικά χωρίς εξαιρέσεις κι έτσι τους παίρνεις όλους αμπάριζα. Να το κοιτάξεις αυτό.
Και κάτι τελευταίο αυτοί που είναι κολλημένοι και πρόβατα όπως τους αποκαλείς είναι αυτοί που δεν συζητούν και επιμένουν μόνο ΄σ'αυτό που πιστεύουν φανατικά κατηγορώντας τους άλλους.

Ανώνυμος είπε...

Πριν 2 μήνες έπεσα πάνω σε ένα νεαρό με ερωτηματολόγιο που με σταμάτησε τάχα να μου κάνει έρευνα αγοράς και γνωστά μπαρμπούτσαλα. Με ρωτάει αν είμαι άνεργος και του λέω ότι είμαι και αυτός λες και τον τσιμπάει μύγα τσε-τσε μου προτείνει να του δώσω το τηλέφωνό μου και να με καλέσει για συνέντευξη δουλειάς η οποία όπως μου είπε και ο ίδιος "δεν απαιτεί ειδίκευση και γνώσεις και ότι μπορείς να λύσεις το οικονομικό σου πρόβλημα". Κατάλαβα ότι κατά 99.999% ήτανε απάτη αλλά είπα να πάω για να εξαντλήσω την απειροελάχιστη πιθανότητα να είναι κάτι που αξίζει και το "κλώτσισα" δίχως πρώτα να το δω (άλλωστε δεν είχα και κάτι καλύτερο να κάνω). Την άλλη μέρα με πήρε τηλέφωνο και μου έδωσε μια διεύθυνση. Ήταν ένα διαμέρισμα όπου έκανε promition μια εταιρεία που λέγεται herbalife. Η συνέχεια είναι όπως ακριβώς τα αναφέρει το άρθρο. Ακριβώς όμως!!! Έφυγα αηδιασμένος αλλά και επιβεβαιωμένος από την αρχική μου προδιάθεση ότι επρόκειτο για απάτη. Αν δεν πήγαινα θα έμενα με την απορία. Πρόκειται για μια εταιρεία που βγάζει εκατομμύρια με μηδενικό κόστος και προφανώς επιβιώνει σε κράτη-μπανανίες όπως είναι η Ελλάδα. Που ακούστηκε εταιρεία να παίρνει το 70% του κέρδους δίχως να βάλει ούτε ένα σεντ από την τσέπη της ακόμα και σε περίπτωση που το θύμα-ντήλερ δεν καταφέρει να βρει κορόιδο να πουλήσει τη μαλακία τους. Γιατί ποιος σοβαρός άνθρωπος θα αγοράσει προϊόν το οποίο συστήνει ένας πλασιέ-παπατζής άσχετος από φαρμακευτική; Ποιος του εγγυάται ότι δεν θα διαταραχτεί η υγεία του; Είμαστε σοβαροί. Αν θες να χάσεις βάρος να πας σε κάποιον ειδικό/διαιτολόγο. Αν ο διαιτολόγος σου το συστήσει τότε πάρτο.Όχι όμως ο κάθε τυχάρπαστος πλασιέ.Αλήθεια υπάρχει έστω και ένας διαιτολόγος σε όλη την Ελλάδα που να προτείνει τα σκευάσματα της herbalife; Αμφιβάλλω!

Unknown είπε...

λοιπον εγω ασχολουμαι με την fm group διοτι εχει καλα προιοντα σε λογικες τιμες επισης συστησα την επιχειρηματικη ιδεα και σε αλλα κοπελα μου παραγγειλε το υλικο προωθησης και προιοντα και η εταιρεια μου επεστρεψε μπονους χωρις να κανω τιποτα απολυτως απλα επειδη συστησα επισης εχει και οικολογικα απορρυπαντικα που εχουν διαρκεια λογω συμπυκνωσης παντα εγκεκριμενα και δεν ειναι δοκιμασμενα σε ζωα οπως αλλα προιοντα πχ σαμπουαν απο βεροπουλο, βασιλοπουλο κι αλλους τετοιους

Unknown είπε...

kai propanton i fm einai i kaliteeri etaireia me kala proionta kai kales tmes

Unknown είπε...

δεν ειναι πυραμιδικες πωλησεις το δικτιακο μαρκετιγκ λεγονται απευθειας πωλησεις

Hera είπε...

Η LR ΤΕΛΙΚΆ ΚΑΝΕΙ ΑΠΑΤΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ. ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΕ SMS ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 3 ΚΡΕΜΕΣ POWER LIFT ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΜ 2, ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ 2 ΩΡΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ. ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ, ΕΙΧΕ ΤΙΜΗ 10 ΕΥΡΩ Η ΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΧΡΕΩΣΑΝ ΠΆΛΙ ΤΡΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ΣΕΛΙΔΑ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ 15 ΕΥΡΩ Η ΜΙΑ, ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΔΥΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΡΕΙΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ Α ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΤΡΕΙΣ!!! ΟΤΑΝ ΠΗΡΑ ΤΗΛ. ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ, ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ, ΕΓΩ ΘΑ ΤΙΣ ΓΥΡΙΖΑ ΠΙΣΩ. ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΑΥΤΗ (15) ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ΣΕΛΙΔΑ ΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΝΙΑΙΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΡΕΠΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΗ Η ΑΓΓΕΛΙΑ. ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΗΤΑΝ, ΑΝ ΤΟ ΞΕΡΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑ ΔΥΟ (10+10=20) ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ. ΕΓΩ ΕΜΠΟΡΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΩ. ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ;

Unknown είπε...

μμακρια απο την LR ειναι πανακριβη απο την fm group greece μπες www.fmgroup.gr

Ανώνυμος είπε...

MLM Κόρντισεπς.

Το χρυσό mlm της υγείας

Ανώνυμος είπε...

Απατεωνιά δεν είναι. Το ότι δε σου άρεσε είναι κατανοητό.

Agnostos είπε...

Ego pedia prosfata mpika stin LR ta proionta einai katapliktika....i times einai aristes se sxesi me tin poiotita...poulisa arketa proionta se parousiasis kai evgala peripou 300 eyro se enan mina alla me 3 parousiasis pou sinolo kratisan 3 ores....se 3 ores 300 eyro???nomizo einai polla...tora asxoloume me to mlk kai vlepo oti exei prooptiki anaptixis....

Agnostos είπε...

Ego pedia prosfata mpika stin LR ta proionta einai katapliktika....i times einai aristes se sxesi me tin poiotita...poulisa arketa proionta se parousiasis kai evgala peripou 300 eyro se enan mina alla me 3 parousiasis pou sinolo kratisan 3 ores....se 3 ores 300 eyro???nomizo einai polla...tora asxoloume me to mlk kai vlepo oti exei prooptiki anaptixis....

Ανώνυμος είπε...

Επι του θέματος τα προϊοντα της Herbalife ειναι απλά 'γνωστοποιημένα'και οχι 'εγκεκριμένα απο τον Ε.ο.φ.οπως και πολλών άλλων εταιριών.Εγώ δεν έφτασα ποτέ στα τρομερά αυτά meeting καθότι σε δήθεν συνέντευξη που είχα σε κάποιο γραφείο κατάλαβα πως πρόκειται για απάτη.Η 'αντιπρόσωπος της εταιρίας μου έπρηξε κανα δύωρο με αοριστίες και προσπάθεια να με εντυπωσιάσει με τον μοναδικό τρόπο ζωής που προσφέρει η herbalife!Παρόλα αυτά την πάτησα πιο μετά και τα έσκασα στην Worldventures η οποία ήταν μια απο τα ίδια απλά με άλλο προϊον ταξιδια κλπ.Τ ο κλίμα στα 'event'ίδιο με αυτό που περιέγραψαν οι προλαλήσαντες για την herbalife,μουσικές,παλαμάκια και δήθεν επιτυχημένοι τύποι να μιλάνε στο μικρόφωνο για το πως τα κατάφεραν..Ουσιαστικά είσαι δήθεν συνεργάτης αλλα είσαι πελάτης που φέρνει συνεχώς κοροϊδα των οποίων ποσοστά καρπωνονται οι πάνω απο σένα εκτός απο εσένα.Δεν πρέπει καν να μιλάς με 'αρνητικά'άτομα γιατί σε αποσυντονίζουν απο τον στόχο σου!Γενικά πρέπει να σου ταιριάζει όλο αυτό δηλαδή να είσαι πριξαρχίδας όπως οι ασφαλιστές και να ξεκινήσεις να πρηζεις πρώτα τους δικούς σου ανθρώπους και κατά συνέχεια ολο τον κόσμο!Για μένα πάντως δεν κάνει τίποτα απο λα αυτά και ειναι απλά χάσιμο χρόνου και χρήματος.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα θα ηθελα να ενημερωθω σχετικα με το mlm στην Ελλαδα.Με εχουν προσεγγισει απο εταιρεια με ηλεκτρονικο τσιγαρο, γνωριζετε κατι;

Θεοδωρίδης Παρασκευάς είπε...

Η δημοσίευση του άρθρου ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 11 και απαντήσεις και σχόλια μέχρι και το 17. Μια απλή ερώτηση έχω να κάνω προς τον apneagr: ποια είναι η γνώμη σου σήμερα για συγκεκριμένες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας νόμιμα και φορολογείται κανονικά ο εκπρόσωπος/πλασιέ/πωλητής/στρατολόγος κλπ?

apneagr είπε...

Θεοδωρίδη Παρασκευά σήμερα δεν έχω ιδία γνώμη, αλλά μπορώ να φανταστώ με την σημερινή οικονομική κατάσταση της Ελλάδας τα πράγματα θα είναι πολύ πολύ χειρότερα.

Ευχαριστώ

TBF είπε...

Καλησπέρα σας,
να σας πω την δική μου ιστορια,

-21 κιλα σε 4 μηνες...
τα διατηρω τους τελευταίους 3 μηνες
στα θετικά θα έλεγα:
+διαθεση
+ενεργεια
+ορεξη για ζωη
είμαι πατέρας όποτε εχω ενα επιπλεον κινητρο να κανω κατι περισσοτερο για την οικογένεια μου.
-δουλευω 14 χρονια σε όλες τις γνωστες αλυσιδες
+δουλευω για εμενα 6 μηνες και σε προσωπικό επίπεδο
= αποτελεσματα που θα κρατήσουν για χρόνια!

Η herbalife nutrition ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η #1 εταιρεία διατροφής στον κόσμο. εχει 37 χρονια εμπειρίας σε 95 χωρες οπου κυκλοφορεί ΝΟΜΙΜΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΑ τα προιόντα της. Εχουν έγκριση απο τους αρμόδιους φορείς σαν τρόφημα όπως το ρύζι ή τα μακαρόνια.
Έχει τεράστεια αναπτυξη στην Ελλάδα της κρίσης.
Δεν χρειάζεται κανεναν σας για να αναπτυχθεί.... όμως όποιος την ακολουθησει τωρα, μονο κερδισμένος θα βγει.

Σας ευχαριστώ που με διαβάσατε.
Σας ευχομαι τα καλύτερα!

Unknown είπε...

δεν ειμαι σε καμια απο τις εταιρεις που αναφέρεται πάνω αλλα παιδια η ημιμαθεια ειναι χειρότερη και απο την αμάθεια πραγματικα ... οταν μιλατε για πυραμιδα τουλαχιστον ελπιζω να καταλαβαίνεται τι λέτε... πυραμίδα ειναι οταν καποιος που ειναι πιο πανω σου ιεραρχικα δεν προκειται να παρει ποτε του λιγοτερα λεφτα απο εσενα πιο κάτω ...ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ παντου στην κοινωνια μας .. δουλευεις σε σουπερμαρκετ ωραια ; υπαρχει περπτωση να παρεις παραπανω λεφτα απο τον προυσταμενο σου ; ΟΧΙ , δουλευεις στο δημοσιο ωραια ; υπαρχει περιπτωση να παρεις περισσοτερα λεφτα απο το αφεντικο σου ; οχι ..... ΑΥΤΟ ειναι πυραμιδα .. και τωρα να σας εξομολογηθώ οτι και εγω ειμαι σε μια εταιρεια μαρκετινγκ την οποια αποκαλουν και πυραμιδα .. με την διαφορα οτι εγω εχω βγάλει παραπανω χρήματα απο τον πάνω μου και τον πιο πανω του ... ειναι πυραμιδα ; οχι αυτα ειχα να πω οποιος καταλαβε κατάλαβε :)

Ανώνυμος είπε...

Υπέγραψα τη σύμβαση ανεξάρτητου συνεργάτη κατά τη διάρκεια της πρώτης ενημέρωσης εχθές Σάββατο.. Να πάω Πεντέλης 110 να ακυρώσω τη συμβαση αύριο; Αρκεί αυτό;

Θάνος είπε...

Διάβασα αρκετά από τα σχόλια των φίλων που μπήκαν στον κόπο να γράψουν την εμπειρεία τους σε σχέση με εταιρείες δικτυακού marketing. Καταρχήν ο περισσότερος κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει πως κάθε μήνα δαπανεί ένα συγκεκριμένο ποσό για ανάγκες υγιεινής, ευεξίας, καθαρισμού, απορρυπαντικών, τροφής κλπ. Όλα αυτά τα αγοράζεις από το market κάνοντας πλούσιους κάποιους μεγαλοεπιχειρηματίες που έχουν ολόκληρη ομάδα marketing για την προώθηση της κάθε καμπάνιας ή διαφήμισής τους. Τελευταία οι μεγαλοαλυσίδες markets έχουν bonus πρόγραμμα που μαζεύεις πόντους επιστροφής από την αγορά κάποιον προιόντων. Τα χρήματα που έχει επενδύσει ο μεγαλοεπιχειρηματίας για την διαφήμιση τα παίρνει πίσω από αγορές προιόντων. Γνωστή αλυσίδα σου δίνει 6 ευρώ για 200 πόντους. Ενοείτε ΟΧΙ σε μετρητά αλλά σε ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ. Δηλάδη τους δίνεις σχεδόν 250 ευρώ για να μην πάρεις στην ουσία ΤΙΠΟΤΑ πίσω (εννοώ σε μετρητά)...Το ίδιο κόλπο κάνουν και οι τράπεζες μέσω του προγράματος επιστροφής αγορών από κάρτες...Δεν σου δίνει ΚΑΝΕΝΑΣ μετρητά. Σε βάζουν σε ένα mood να νομίζεις πως είσαι κερδισμένος και στην ουσία δουλεύεις για αυτούς...Σε αντίθεση με σχεδόν όλες τις εταιρείες network marketing που όχι μόνο αγοράζεις σαν συνεργάτης πιο φτηνά όλα τα προιόντα (που ούτως ή άλλως θα αγόραζες για τις ανάγκες σου από τα market), αλλά σου επιστρέφουν και μετρητά στον τραπεζικό σου λογαριασμό σε περίπτωση αγορών είτε από εσένα, είτε από πωλήσεις που κάνεις, είτε από την δημιουργεία ομάδας συνεργατών σου...

Ανώνυμος είπε...

Επειδη εγω εχω δει καταθεσεις αμα δεν σαρεσεξ εσενα μην βγαινεται και λετε οτι ναναο.επειδη δεν τα καταφερατε δεν σημαινει και τιποτα

Related Posts with Thumbnails