Καλώς ήρθατε

Πείτε επιτέλους την αλήθεια!

Αρχίζουν σιγά- σιγά να μας αποκαλύπτουν την πραγματικότητα.Η είσοδος και της Ιρλανδίας στον ευρωπαϊκό μηχανισμό χρηματοδότησης, με την Πορτογαλία προ των πυλών, αποδεικνύει περίτρανα ότι όλη η φλυαρία, η προπαγάνδα από τα καθεστωτικά ΜΜ"Ε",ήταν μια συνειδητή παραπλάνηση, αν όχι χειραγώγηση, της κοινής γνώμης.

Μια προσπάθεια να δικαιολογηθεί η επιβολή των δρακόντειων φορολογικών μέτρων, που έχουν ισοπεδώσει τη μεσαία τάξη και εξαθλιώσει τούς χαμηλόμισθους, χαμηλοσυνταξιούχους και ανέργους.

Μια προσπάθεια πού δραματοποιεί την κατάσταση παραμονές λήψης επώδυνων μέτρων. Όταν φτάσουμε στην... Ισπανία πιθανότατα στην Ιταλία και τελικά στη Γαλλία εκεί θα αποδειχθεί ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός. Όλες αυτές οι χώρες δεν έχουν κυβερνηθεί από... Καραμανλήδες και Σημίτιδες, οι λαοί τους δεν τα φάγανε μαζί με τους πολιτικούς κατά την Παγκάλειο ρήση, ούτε είναι κράτη κηφήνων και απατεώνων όπως θεωρούν τα κίτρινα φύλλα της Γερμανίας τους Έλληνες.

Πίσω απ' όλα αυτά κρύβεται η πραγματική και μοναδική αλήθεια.
Δεν είναι δυνατόν να υπάρξει κοινή νομισματική πολιτική, κοινό νόμισμα, χωρίς κοινή πολιτική.

Η ΟΝΕ και το ευρώ δημιουργήθηκαν σε ανοδικό οικονομικό κύκλο, τα χαμηλά επί μακρόν επιτόκια βοήθησαν στη μεταφορά ρευστότητας από τις χώρες με πλεονάσματα στις χώρες σύγκλησης και άρχισε η δημιουργία αλλεπάλληλων φουσκών. Χρηματιστήριο, ακίνητα και κατανάλωση στην Ελλάδα, ακίνητα στην Ισπανία, υπερδανεισμός των ιρλανδικών τραπεζών, λίγο απ' όλα στην Πορτογαλία και όλα αυτά επί μια σχεδόν δεκαετία.

Χωθήκαμε όλοι στη ζεστή θάλασσα της ρευστότητας κι όταν ήρθε η άμπωτις φάνηκε ποιοι ήταν γυμνοί κάτω από το νερό.
Ας συνειδητοποιήσουν και οι λαοί και η ηγεσίες της Ευρώπη ότι αν θέλουν να πορευθούν μαζί θα πρέπει να έρθουν ποιο κοντά.
Είστε σίγουροι ότι το θέλουν όλοι;
Α.Τ

από το citypress

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails