Καλώς ήρθατε

Η NOKIA, οι κεμαλοναζί, οι τοκογλύφοι και τα "Ελληνικά" ΜΜ"Ε"

Ένα δισ Ευρώ τον χρόνο παραπάνω για τους τοκογλύφους από το αυξημένο επιτόκιο!

Τα "Νέα" πανηγυρίζουν γιατί πήραμε λέει, βαθιά ανάσα, παρατείνοντας την οικονομική υποδούλωση της χώρας μέχρι το 2021!

"Μεγάλη επιτυχία" για τα καθάρματα που υποδούλωσαν την χώρα και τη ρίχνουν βαθύτερα στη δίνη απώλειας κάθε κυριαρχικού δικαιώματος.

Μιλάμε για εκποίηση του... Εθνικού πλούτου, των λαϊκών δικαιωμάτων, του αύριο των παιδιών μας, όπως ακριβώς το είχαμε προβλέψει. Είχαμε γράψει συγκεκριμένα ότι ΚΑΘΕ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ!

Παρατείναμε λοιπόν την διάρκεια των προσημειώσεων, οι κάτοχοι των ομολόγων αποπληρώνονται κανονικά (πρωτοφανές) και το χρέος μεταβιβάζεται με τους επαχθείς όρους της υποτέλειας.

Απολαύστε το πρωτοσέλιδο που ακολουθεί και διαβάστε τι γράφαμε 12 Φεβρουαρίου, όταν όλοι "διέψευδαν κάθε σκέψη για προσφυγή στο ΔΝΤ": Το φιάσκο του ΔΝΤ. Κατάρρευση Εθνικών οικονομιών και …δημόσιες σχέσεις με τα ΜΜΕ υπό το βλέμμα των ΗΠΑ.

Εννοείται ότι η χαρούμενη παράταση της αποπληρωμής, κοστίζει και ακριβότερα αφού το επιτόκιο είναι αρκετά μεγαλύτερο του προσυμφωνηθέντος. Για τέτοια χαρά μιλάμε.

ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ;
Τι σύμπτωση… η CIVITAS που ανέλαβε τη SIEMENS, το ΔΝΤ και τη NOKIA.

Τα ΝΕΑ, παίρνουν διαφήμιση από τη ΝΟΚΙΑ, παρουσιάζουν ως επιτυχία την 11ετή υποδούλωση στο ΔΝΤ και δεν λένε κουβέντα για την φυγή του Γιούνγκ και τις εξελίξεις στην υπόθεση Siemens…

Ναι, αυτό που όλοι διέψευδαν μετά μανίας μέχρι πριν λίγες εβδομάδες ως κινδυνολογικό σενάριο και τώρα παρουσιάζεται ως επιτυχία!

Δείτε λοιπόν την πρωτοσέλιδη, χρυσοπληρωμένη διαφήμιση πάνω από τον τίτλο της εφημερίδας… ΝΟΚΙΑ!


"Δεν θα πιστεύεις τι έχεις στα χέρια σου, με δωρεάν φωνητική πλοήγηση"… ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

Ιδού ποιοι χρηματοδοτούν τους επίορκους. Και με τι θράσος. Διαφημίζουν την περιβόητη πλοήγηση της ΝΟΚΙΑ από την οποία ΕΧΕΙ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ!

Ξαναδιαβάσετε αυτό: Πως ο Θ. Παφίλης "φρέσκαρε" τη μνήμη του κυρίου Φλέσσα της Civitas

Μην ακούτε και μην διαβάζετε τα πληρωμένα παπαγαλάκια της Ελληνικής Δημοσιογραφίας. Η επιμήκυνση σημαίνει ότι θα χαθεί η κυριαρχία του κράτους για πολλά χρόνια και όχι μέχρι το 2013 που υποστήριζε μέχρι πριν από λίγες ημέρες ο ψεύτης πρωθυπουργός μας.

Η χώρα πλέον οδηγείται στο κρεματόριο. Αν δεν αντιδράσουμε οι απλοί Έλληνες έχουν χαθεί τα πάντα. Μην περιμένετε να σας ενημερώνουν σωστά οι μεγαλοδημοσιογράφοι και οι εκδότες - καναλάρχες οι οποίοι παίρνουν χρήματα από το ΔΝΤ και την Τρόικα για την προπαγάνδα που κάνουν υπέρ της επιμήκυνσης και υπέρ των μέτρων. (Αυτοί με τη πρώτη ευκαιρία θα μετακομίσουν στα ακριβά σαλέ τους!. Εσείς....;).

Έλληνες αντισταθείτε γιατί κάθε μέρα που περνάει χανεται κάθε ελπίδα για μας και τα παιδιά μας.
από το Onlinepress

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails