Καλώς ήρθατε

Καλησπέρα ραγιάδες, η οικογενειοκρατία αντεπιτίθεται


Καλησπέρα Έλληνες Παπανδρεϊκοί, Καραμανλικοί, Μητσοτακικοί και λοιποί!
Καλημέρα Ραγιάδες.
Εσείς, σε ποιο μαντρί ανήκετε;

Μπήκαμε στον νέο αιώνα με τις ίδιες οικογένειες, τις οποίες γέννησε και διατηρεί το ίδιο και απαράλλαχτο εδώ και δύο σχεδόν αιώνες ολιγαρχικό πολιτικό μας σύστημα της Προεδρευόμενης Κοινοβουλευτικής Ολιγαρχίας.

Ναι! Η τρίτη πολιτική οικογένεια ανακοίνωσε το δικό της κόμμα. "Δημοκρατική Συμμαχία" το 'παν λέει. Και σε περίπτωση που μπει σε...κυβέρνηση συνεργασίας θα το αλλάξει σε "κρατική συμμαχία"!

Η χώρα μας μπαίνει στη δίνη της σκληρότερης οικονομικής κρίσης που γνώρισε ποτέ, με ορατό τον κίνδυνο να γυρίσει το βιοτικό μας επίπεδο δεκαετίες πίσω, στα μέσα του περασμένου αιώνα όταν οι γονείς μας και οι παππούδες μας δούλευαν «ήλιο με ήλιο» για ένα κομμάτι ψωμί. Όμως, παρόλα αυτά, οι ίδιες πολιτικές οικογένειες που ήταν και τότε και οι οποίες με τη διαχρονική παρουσία τους στα πολιτικά πράγματα της χώρας, μας οδήγησαν αρχικά στη χούντα και μετέπειτα στη σημερινή κρίση, οι ίδιες και σήμερα διεκδικούν να μας οδηγήσουν μέσα στην κρίση, ως πρόβατα στα μαντριά τους.

Σήμερα και αδιαφορώντας προφανώς για την αγωνία μας για την οικονομία και τα όνειρά μας για ένα άλλο σύγχρονο και δημοκρατικό πολιτικό σύστημα και σε πείσμα όλων αυτών, ολοκληρώνεται η πλήρης πολιτική εκπροσώπηση των τριών πολιτικών οικογενειών, μέσα στο ισχύον ολιγαρχικό σύστημα. Ένα σύστημα που δεν έχει σχέση με το λαό, αλλά με το μοίρασμα της εξουσίας μεταξύ των μελών της ολιγαρχίας.

Οι Παπανδρεϊκοί έχουν καταλάβει το ΠΑΣΟΚ (εξάλλου το κόμμα αυτό είναι δημιούργημα και ιδιοκτησία της οικογένειας Παπανδρέου). Οι Καραμανλικοί κατέχουν τη Νέα Δημοκρατία (εξάλλου ο Καραμανλής ίδρυσε το κόμμα αυτό) και δεν αφήνουν τον Αντώνη Σαμαρά να ανασάνει, εξαναγκάζοντάς τον να καλύπτει την αποτυχημένη περίοδο Καραμανλή. Οι Μητσοτακικοί, κομματικά φιλοξενούμενοι, μέχρι τώρα, στην ιδιοκτησία των Καραμανλικών, σήμερα αποκτούν το δικό τους χώρο.

Η οικογενειοκρατία αντεπιτίθεται.

Καλημέρα λοιπόν.
Σήμερα ξημέρωσε μια καινούργια μέρα με επιστροφή στο παρελθόν.
Το μήνυμα των εκλογών ελήφθη και κατεγράφη εκεί που "δεν πιάνει μελάνι", γνωρίζετε έτσι;


από το citypress-gr

2 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙΑΔΑΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΑΘΛΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ, ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΤΙΣ ΚΛΙΚΕΣ, ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ, ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ, ΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ!!!! ΝΤΡΟΠΗ!!!!
Α. Π.

Ανώνυμος είπε...

Το Υπουργείο ζητά από τις υπηρεσίες να πουν για πλαστά δικαιολογητικά παράνομων προσλήψεων στο Δημόσιο!!!!! Τα ζητά δηλαδή από επίορκες διοικήσεις, που με πλήρη γνώση έκαναν παράνομες προσλήψεις αόριστου χρόνου!!!! Προφανώς και θα απαντήσουν ότι δεν υπάρχουν πλαστά δικαιολογητικά, αφού αντιθέτως θα αυτοκαρφώνονται, θα βρεθούν να έχουν διαπράξει εγκλήματα κατά του δημοσίου συμφέροντος. Πρέπει να σταλούν επιτόπου επιθεωρητές. Δεν το κάνουν!!!!!! Στο τέλος θα μας πουν ότι έγινε έρευνα (για το θεαθήναι), για να μας κοροϊδέψουν πάλι. Θα πρέπει να ξέρετε ότι δεν είναι μόνον τα πλαστά πτυχία, η μεγάλη κομπίνα έχει γίνει με ψεύτικες προϋπηρεσίες στο Δημόσιο, βάσει των οποίων προσλήφθηκαν ως αορίστου χρόνου συγγενείς τους. Τούτο εντέχνως αποσιωπάται, διότι εκεί είναι το πραγματικό πρόβλημα. Αν θέλουν πραγματικά να τους πιάσουν, να δουν τι ασφάλιση είχαν με την ψεύτικη προϋπηρεσία τους!!! Διάφοροι επίορκοι υπέγραφαν ψεύτικες βεβαιώσεις για δήθεν προϋπηρεσία, εν γνώσει των επίορκων αρμοδίων, της συνδικαλιστικής αλητείας και των επίορκων διοικήσεων!!! Αυτά που λένε είναι για να αποφύγουν να ξεσκεπαστεί η κομπίνα των μαϊμού προϋπηρεσιών. Επίσης για την οικογενειοκρατία δεν μιλάνε. Η οικογενειοκρατία έχει κατακλίσει υπηρεσίες με παράνομες προσλήψεις αορίστου χρόνου συγγενών, που αποτελούν ομάδες κρούσης διαφθοράς, διαπλοκής και ανομίας. Δεν στέλνουν επιθεωρητές, ούτε καν για υπηρεσίες για τις οποίες έχουν γίνει καταγγελίες για παράνομες προσλήψεις αόριστου χρόνου!!!! Φτάνει πια τόση υποκρισία και αθλιότητα!!!! Καταγγελίες για παράνομες προσλήψεις αορίστου χρόνου έχουν γίνει, μην κάνουν τα στραβά μάτια οι αρμόδιοι. Άθλιες μεθοδεύσεις για να σώσουν την οικογενειοκρατία, τις παράνομες προσλήψεις αορίστου χρόνου που μπήκαν από το παράθυρο, τους μεγαλοεπίορκους που έκαναν αυτές τις προσλήψεις, τις κλίκες, τις συμμορίες, την διαπλοκή, την ανομία, τους ημέτερους, τους κομματικούς στρατούς!!!! ΝΤΡΟΠΗ!!!!

ΠΕΡΠΑΤΟΡΟΣ.




Related Posts with Thumbnails