Καλώς ήρθατε

Τελειώστε τις Μπακογιάννες επιτέλους!

Υποθέτω πως όλοι έχουμε προσέξει ότι η Ντόρα Μπακογιάννη έχει τη δυνατότητα να εμφανίζεται σε 30 διαφορετικά μέσα ενημέρωσης μέσα σε μια ημέρα, να μη λέει τίποτα, αλλά να αντιμετωπίζεται ως μεγάλη προσωπικότητα. Φαντάζομαι ότι θέλετε να μάθετε πώς γίνεται αυτό:

Οι σχέσεις της κυρίας Μπακογιάννη -και της οικογένειας Μητσοτάκη- με τους ιδιοκτήτες των ΜΜ"Ε" είναι εξαιρετικά φιλικές, αλλά, κυρίως, επαγγελματικές.
Όταν η κυρία Μπακογιάννη θέλει να μιλήσει, μια ολόκληρη ομάδα δημοσιογράφων -από διαφορετικά μέσα- κινητοποιείται και την βγάζει σε ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, εφημερίδες και περιοδικά. Φυσικά, αφιλοκερδώς...
Αν και η κυρία Μπακογιάννη μιλάει χωρίς να... λέει τίποτα, οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι την αντιμετωπίζουν ως ιερή αγελάδα. Θα το έχετε αντιληφθεί...

Τώρα, η κυρία Μπακογιάννη έχει γνωρίσει την αποδοκιμασία του κόσμου και αποφάσισε ξαφνικά να δώσει μάχη για το καλό της Ελλάδας ως ανεξάρτητη βουλευτής. Τα καμμένα χαρτιά δεν δίνουν μάχες - τα καμμένα χαρτιά πετιούνται στα σκουπίδια.
Οι ιδιοκτήτες των σιχαμερών ΜΜΕ δεν θα αφήσουν τόσο εύκολα την κυρία Μπακογιάννη να πάει στο σπίτι της. Αφενός σκέφτονται πως μπορεί να τους είναι ακόμα χρήσιμη σε κάποιο επόμενο στάδιο και αφετέρου η κυρία Μπακογιάννη θα έχει στα συρτάρια της κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία για
όλους αυτούς. Η μοίρα τους είναι κοινή. 

Αν θέλουμε την ανατροπή του σάπιου πολιτικού σκηνικού, οφείλουμε να τελειώνουμε με τις Μπακογιάννες και αυτούς που τις στηρίζουν. Είναι στο δικό μας χέρι.
Μην αγοράζετε τις εφημερίδες τους. Αυτό είναι πια μια κίνηση αγάπης προς την πατρίδα μας. Μην αγοράζετε τις εφημερίδες τους.

από τον πιτσιρίκο

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails