Καλώς ήρθατε

Το 50% των Ελλήνων φώναξαν: f*ck democracy!

Διαβάζω για αποχή που ξεπερνά το 40%.

Θυμάμαι τα υστερικά status facebook friend που πρότασσαν την εμμονή τους στην αποχή.

Βλέπω τα σχόλια για νίκη του μιντιακού λαϊκισμού.

Ένα γνωστό μου ερπετό γράφει κάπου στο facebook "ο ΓΑΠ δεν είναι ό,τι καλύτερο αλλά είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να έχει το ΠΑΣΟΚ".

Μεγάλο το ποσοστό των Άκυρων τα οποία δεν ήταν τίποτε άλλο παρά Λευκά με ύβρεις

    • Συγχαρητήρια. Κάνατε μια τρύπα στο νερό. (Εκτός κι αν ζείτε περιπέτειες θαρρώντας πως έτσι στείλατε κάποιο μήνυμα. Btw ξέρατε πως οι Μάγια θυσίαζαν παιδιά για να στείλουν μηνύματα στα αστέρια; Ε, ναι. Αλλά πέρασαν χρόνια από τότε.. και στα αστέρια.. η κλήση μας προωθείται...)
    • Κανείς από εσάς δεν έχει το δικαίωμα να κρίνει (να εκφέρει δημόσια άποψη) για όσα ακολουθήσουν. Γιατί να σεβαστώ μια κρίση που δε στηρίζεται σε συμμετοχή; Τουτέστιν, τράβα να πεις τον πόνο σου στον Big Brother ρε παπάρα.
    ...
    • Η Δημοκρατία επιβάλλει "υποταγή" στο αποτέλεσμα της (ρευστής) πλειοψηφίας. Επίσης στηρίζεται σε μία δομή οργάνων, δεν αποφασίζει ο λαός δια βοής δηλαδή. Συγ-γνώμη που σας ξυπνάω.
    • Πολύ φοβάμαι πως ναι κι αυτό επειδή , όπως πολλάκις έχω αναφέρει, δεν υπάρχει σοβαρή εναλλακτική. Διάβασα πριν λίγο στο Buzz πως ο Σαμαράς έχει την εκπληκτική ικανότητα να σου δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα ακόμη και αν διαβάζει συνταγές μαγειρικής. Το βρήκα hilarious. Από την άλλη, Πρόεδρε μη ξανοίγεσαι. Με τόση αποχή και τόση μετανάστευση εκτός Ελλάδας, δεν είναι να κορδώνεσαι.
    • Σιγά μη στραμπουλήξεις κανένα δάχτυλο ρε επιβήτορα της δημοκρατίας... που έμαθες και να εκφράζεσαι γραπτώς... (αυτό το blogging φταίει για όλα...)

    Των Ταξιαρχών σήμερα.
    Βοήθεια μας.
    Καλό βράδυ.


    από το e-diva

    0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

    Related Posts with Thumbnails