Καλώς ήρθατε

Η πρώτη ήττα του μνημονίου έρχεται από τα Ιόνια

Τα Ιόνια στέλνουν το πρώτο μήνυμα της ήττας του μνημονίου. Όπως ακριβώς ελπίζουμε να ακούμε το βράδυ της 7ης Νοεμβρίου τα ευχάριστα αποτελέσματα που θα έρχονται απ’ όλη τη χώρα, έτσι και από τώρα, οι «γνήσιες» δημοσκοπήσεις που γίνονται για μη κρατικοδίαιτα ΜΜ"Ε", φέρνουν ήδη το ελπιδοφόρο μήνυμα της αποτίναξης του ζυγού του μνημονίου.

Συγκεκριμένα δύο δημοσκοπήσεις που έγιναν στα Ιόνια νησιά, μια από την εταιρία VPRC για λογαριασμό της Ζακυνθινής εφημερίδας «ΗΜΕΡΑ τση Ζάκυνθος» και μια από….την εταιρία ΚΑΠΑ RESEARCH, για λογαριασμό του Κερκυραϊκού τηλεοπτικού σταθμού «CORFU CHANNEL», φέρνουν τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ κ. Μπεριάτο τρίτο με ποσοστά 14,1% και 10,9% αντίστοιχα.

Εξ αιτίας αυτής της κατάστασης σπεύδει ασθμαίνοντας ο κ. Παπανδρέου την ερχόμενη Κυριακή στην Κέρκυρα για να τονώσει το ηθικό των υποστηρικτών του μνημονίου.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της K-Research στις 29/9 μετά από παραγγελία του τηλεοπτικού σταθμού Corfu TV ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων που στηρίζεται από τη Ν.Δ προηγείται με μεγάλη διαφορά από τον Υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ και προσωπική επιλογή του Πρωθυπουργού.

Η έρευνα διεξήχθη τηλεφωνικά σε... αντιπροσωπευτικό δείγμα 605 ατόμων. Αφορά το Νομό της Κέρκυρας και μόνο, αλλά αξίζει να αναφερθεί ότι το εκλογικό σώμα της Κέρκυρας αφορά ποσοστό άνω του 50% του συνόλου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων άρα όπως συνηθίζεται να λέμε “κόβει την πίτα”.

Ερώτημα: Αν την επόμενη Κυριακή ψηφίζατε για Περιφερειάρχη ποιόν θα ψηφίζατε;

27,6% Σπύρου

17,4% Καλούδη

10,9% Μπεριάτο

5,7% Γουλή

3,3% Βλάχο

1,7% Γαλιατσάτο

Αυτό λοιπόν αναγκάζει τον Πρωθυπουργό να επισκεφθεί εσπευσμένα την Κέρκυρα την Κυριακή μιας και τα μαντάτα δεν είναι καλά για το ΠΑΣΟΚ και για το Δήμο Κέρκυρας.

Τη Δευτέρα στην Κέρκυρα μεταβαίνει και ο Αντώνης Σαμαράς.

από το ΠΥΡΓΟΣ NEWS

Ιδού και το άλλο γκάλοπ του ΚΟΝΤΡΑ χθες βράδυ

Πρόθεση ψήφου στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές:
ΣΠΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΣ 35,6%

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΑΛΟΥΔΗ Γ.- ΦΟΡΤΕ Μ. 27,5%

ΜΠΕΡΙΑΤΟΣ ΗΛΙΑΣ 14,1%

ΓΟΥΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 8,8%

ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 6,9%

ΒΛΑΧΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ 5,6%

ΑΛΛΟΣ 1,6%
από το antinews

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails