Καλώς ήρθατε

Τίτλοι τέλους για τον Καρατζαφέρη;


Το "κολέγιο" τού αφαιρεί την ηγεσία του ΛΑΟΣ. Και το όνομα αυτού... Βορίδης.

Πολλές φορές καλό είναι να μην βιάζεται κάποιος να βγάζει συμπεράσματα για πράγματα τα οποία δεν γνωρίζει, γιατί πιθανότατα θα σφάλει. Είναι καλύτερα να περιμένεις να μάθεις την αλήθεια από αυτούς που, ως άμεσα εμπλεκόμενοι, τη γνωρίζουν στα σίγουρα. Κάτι τέτοιο συνέβη με τον Καρατζαφέρη. Τελικά δεν είναι χοντρός …όπως νομίζαμε …Λάθος κάναμε …Γκαστρωμένος είναι …σύμφωνα με τη δική του δήλωση, που μας έλυσε και τις απορίες. Την αποκάλυψη την έκανε στη Βουλή και συγκεκριμένα στον διάλογο που είχε με τον Κεφαλογιάννη …"Αλλά, ακόμη κι αν βρείτε ανταπόκριση, εγώ θα "γεννήσω" κι άλλους βουλευτές, άξιους, όπως αυτούς που "γέννησα" από την αρχή του κόμματος"…

Λίγο τα κιλά από τις προηγούμενες "εγκυμοσύνες", λίγο τα νέα, μπερδευτήκαμε …και μέχρι τώρα νομίζαμε ότι απλά είναι χοντρός.
Αυτά, για να γελάσουμε λίγο με τον Καρατζαφέρη, γιατί, απ’ ό,τι φαίνεται, δεν θα έχουμε πολλές ακόμα ευκαιρίες στο μέλλον για να το κάνουμε αυτό.

Ο αυτοδίδακτος και... παντελώς αγράμματος Δελαπατρίδης ρήτορας θα "σωπάσει" σύντομα. Ο "δαιμόνιος" μέχρι γραφικότητας πολιτικός οσονούπω "τελειώνει". Τα περιστέρια θα πρέπει στις γιορτές και στις αργίες να βρουν άλλα κεφάλια για παρκάρισμα, γιατί θα χάσουν την "άπλα" της καρατζαφέριας κεφαλής. Αυτός, ο οποίος έδινε τις μεγάλες "άρπα-κόλα" λύσεις στα εθνικά μας προβλήματα, είναι θέμα χρόνου να γίνει παρελθόν. Τέλος εποχής όχι μόνον για τη γαλάζια "πολυκατοικία" του Κολωνακίου, αλλά για ολόκληρο τον πολιτικό μας "μαχαλά". Ο γαλατάς, ο οποίος έγινε θυρωρός, ανεβοκατεβάζοντας τους ενοίκους --και κυρίως τον Μητσοτάκη και τη Ντόρα-- στην "πλάτη" του, συνταξιοδοτείται.

"Καλοί μου άνθρωποι" ...ο "μακεδονομάχος" θα εγκαταλείψει την πρώτη γραμμή της μάχης. Ο "εφευρέτης" της λύσης ΔΝΤ, την οποία πρότεινε στον Γιωργάκη, θα εγκαταλείψει την πρώτη γραμμή της πολιτικής σκηνής. Ο Karatzaferis speaking θα σωπάσει σύντομα. Ήδη πρέπει να αισθάνεται σαν στυμμένη λεμονόκουπα. Είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι κάτι έχει αλλάξει δραματικά στο πολιτικό σκηνικό εις βάρος του. Κάτι, το οποίο το έχει αντιληφθεί και ο ίδιος. Το έχει αντιληφθεί και γι’ αυτό έχει αλλάξει συμπεριφορά. Έχει αντιληφθεί αλλαγές, οι οποίες μεθοδεύονται από πολύ "ψηλά". Πιο "ψηλά" ακόμα και από το επίπεδο όπου μπορεί να "παίζει" και το ίδιο το αφεντικό του ο Μητσοτάκης.
Το υπόλοιπο εδώ

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails