Καλώς ήρθατε

Ο από μηχανής Θεός της "Τρομοκρατίας"

Η πρωτοφανής, ίσως και στα παγκόσμια χρονικά,αποψινή έκρηξη στην καρδιά του Υπουργείου που υποτίθεται προστατεύει τον πολίτη είναι πέραν πάσης αμφιβολίας η μεγαλύτερη ξεφτίλα του Ελληνικού κράτους. Δεν μένει τίποτα άλλο εκτός από εισβολή "τρομοκρατών" στη Βουλή και στο Μέγαρο Μαξίμου.
Κατάλυση ουσιαστικά του κράτους, απροστάτευτοι ακόμα και οι ίδιοι οι υπουργοί μέσα στα υπουργεία τους.

Παρ' όλα αυτά οι πολιτικάντηδες το βιολί τους.Ο ένας μετά τον άλλον έτρεξαν να κάνουν τις καθιερωμένες δηλώσεις τους. Μπλα, μπλα, μπλα, θλίψη και συμπάθεια για τα θύματα και παλικαρισμοί για σύλληψη των "τρομοκρατών" με την υποσημείωση ότι οι δημοκρατικοί μας θεσμοί είναι θωρακισμένοι και δεν πλήττονται.
Ήμαρτον υποκριτές και φαρισαίοι, χθες κατέρρευσε και η τελευταία υποψία ύπαρξης Κράτους!

Αν με τόση ευκολία μπορούν... κάποιοι να κτυπήσουν τον Υπουργό του ίδιου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, τότε ποια ασφάλεια να αισθάνεται ο πολίτης της Αθήνας,της επαρχίας και των παραμεθόριων περιοχών. Ποιος και πως θα προστατέψει τον ίδιο,την οικογένειά του και την περιουσία του;
Κάθε τόσο με τυμπανοκρουσίες συλλαμβάνονται "τρομοκράτες" κι όμως οι "τρομοκράτες" είναι εδώ!
Ξέφραγο αμπέλι, ένα γενικό μπάχαλο, λόγια-λόγια και μόνο λόγια χωρίς καμιά λογική συνέχεια και συνέπεια.
Η κοινωνία ασφυκτιά υπό το βάρος των μέτρων και του αβέβαιου μέλλοντος και μ' ένα ασφαλιστικό νομοσχέδιο που πάει κι έρχεται αλλάζοντας κάθε ώρα άρθρα και παραγράφους.

Και πάνω στο γενικό χαμό και το στρίμωγμα της Κυβέρνησης κι από δικούς της Βουλευτές εμφανίζεται ο από μηχανής θεός "Τρομοκρατία", όπως εμφανίζονταν και η 17Ν, με το πιο εντυπωσιακό μέχρι σήμερα χτύπημα στον ασφαλέστερο θεωρητικά χώρο.

Τροφή για σενάρια κι αποπροσανατολισμός από τα πραγματικά προβλήματα της Ελληνικής κοινωνίας.
Όλοι οι Σαΐνιδες της δημοσιογραφίας και της πολιτικής πιάσανε στασίδι κι ερευνούν για το πως κι από ποιους μπήκε η βόμβα στο υπουργείο κι έφτασε μέχρι τον 7ο όροφο στο γραφείο του υπουργού με αποτέλεσμα ένας αστυνομικός να χάσει τη ζωή του και να ισοπεδωθεί το γραφείο του υπουργού! Εικασίες, υποθέσεις, σενάρια, απορίες,αντεγκλήσεις και η παραφιλολογία καλά κρατεί με διακοπή για διαφημίσεις.
Το ενδεχόμενο η βόμβα να μην ήρθε απ' έξω δεν τ' ακούσαμε από κανέναν!
Όχι άλλες δηλώσεις, όχι άλλα μιξοκλάματα, τέρμα η υποκρισία.
από το ΖΕΙΔΩΡΟΝ

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails