Καλώς ήρθατε

Έκκληση για βοήθεια

Θέλουν να βρουν το παιδί τους!
Οι γονείς πληρώνουν τα έξοδα για τα καύσιμα των σκαφών!

ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΚΙΔΕΟΥΣ.


Όποιος γνωρίζει από θάλασσα, έχει σκάφος και γνώσεις GPS και θέλει να βοηθήσει στις έρευνες για την ανεύρεση του 23χρονου μπορεί να καλέσει για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ 6979598881 (Γκιουσης Ιωάννης)

Τα έξοδα και τα καύσιμα είναι όλα παροχή από την οικογένεια του άτυχου Πάρη.

Η είδηση: Αγωνία επικρατεί για... έναν 23χρονο Πάρη Κ , που βγήκε για μια βόλτα με κανό με έναν 16χρονο φίλο του στην περιοχή Λουκίσια στον βόρειο Ευβοϊκό το απόγευμα του Σαββάτου και έκτοτε η τύχη του αγνοείται.

Συγκεκριμένα, οι δυο φίλοι ξεκίνησαν για βόλτα με κανό το απόγευμα του Σαββάτου. Ωστόσο, οι άνεμοι ενισχύθηκαν σταδιακά, με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσουν τα κανό των δύο φίλων.Ο 23χρονος είπε στον 16χρονος να βγει κολυμπώντας στη στεριά ενώ ο ίδιος θα έφερνε τα 2 κανό!

Ο 16χρονος όπως δήλωσε στο λιμενικό κατάφερε να βγει στη στεριά ενώ όταν κοίταξε μέσα δεν μπόρεσε να δει τον φίλο του . Αμέσως σήμανε συναγερμός στο κέντρο επιχειρήσεων του λιμενικού σώματος. Στο σημείο έσπευσαν βατραχάνθρωποι και σκάφη του λιμενικού, ένα ελικόπτερο τύπου Super Puma, ενώ ενημερώθηκαν παραπλέοντα σκάφη για να συμβάλλουν στις έρευνες για τον εντοπισμό του 23χρονου.

Μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό του 23χρονου είναι άκαρπες ενώ σήμερα βρέθηκαν στα Πολιτικά τα κανό!
από το halkida.tv

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails