Καλώς ήρθατε

Θέλουμε τις απόψεις σας, πριν πηδηχτούμε από τα παράθυρα

Προεκλογικά είπε ότι υπάρχουν λεφτά και μετεκλογικά χάθηκαν. Έπειτα δήλωνε παγκόσμια ότι είμαστε απατεώνες και τους κοροϊδέψαμε και απορούσε έπειτα γιατί δε μας θεωρούν σοβαρούς συνομιλητές και στυλοβάτες της ΕΕ.

Στην πορεία αποδείχθηκε ότι οι 2 υπουργοί, ο θεός να τους κάνει -από νεοπροσληφθέντες συμβασιούχοι στο δημόσιο που είναι-, οικονομίας μάλωναν μεταξύ τους και δεν μιλούσαν και όχι μόνο αυτό, αλλά πληρώνουμε τον Πάγκαλο 1.200.000 € το χρόνο για να διευκολύνει το έργο των τσακωμών και διαφωνιών των υπουργών μεταξύ τους, ενώ ο Παμπούκης αλωνίζει με τα συμφέροντα , του κράτους υποτίθεται, και η Μπιρμπίλη σιγοντάρει τα γραφεία περιβαλλοντικών μελετών.

Παράλληλα, τον Φεβρουάριο χωρίς μέτρα για 5ετές ομόλογο προσέφεραν στον σκέφτομαι και γράφω , ας πούμε, 20 δις € με 6.2% επιτόκιο και αντ' αυτού πήρε μόνο τα 6.5 δις.
Μετά τα μέτρα του τσάρου και την υποτιθέμενη επιτυχία στο συμβούλιο της ΕΕ και το περιβόητο όπλο στο τραπέζι από τα jumbo, έτοιμο και καλά να πυροβολήσει, γιά 7ετές ή για 10 ετές λαμβάνει το ίδιο επιτόκιο και χειρότερο!

Ενώ η αγορά ρήμαξε και... φοβισμένος ο κόσμος δεν αγοράζει, οι απολύσεις πέφτουν βροχή, προσλήψεις μηδέν και πουθενά, με τα αντίστοιχα sites προσφοράς εργασίας να ρετάρουν, οι μικρομεσαίοι με τις οικογενειακές επιχειρήσεις άνευ υπαλλήλων με ελάχιστο τζίρο αδυνατούν να πληρώσουν ενοίκια, ΤΕΒΕ και ΦΠΑ και να ξεχρεώσουν δόσεις δανείων και καρτών, η χώρα δεν έχει ανάπτυξη ούτε στο -2% και η φτώχεια σε συνάρτηση με την εγκληματικότητα θερίζουν όλες τις κοινωνικές τάξεις.
Οι κολλημένοι σοσιαλιστές ήθελαν πάση θυσία εξουσία και οι αντίστοιχοι ψηφοφόροι, τους τη δώσαμε.

Πείτε εσείς, είναι τυχαία όλα αυτά (και πιάνουμε μόνο τα οικονομικά, παραβλέποντας αιγαίο και σκόπια);

Εάν δεν είναι light politicians σε "διατεταγμένη υπηρεσία" σύμφωνα με τον Καψή και θεωρούμε καλόπιστα και με όλη την καλή διάθεση το αντίθετο, ρωτούμε : είναι γνώστες της πολιτικής;

Κατέχουν τις λύσεις των προβλημάτων μιας ρημαδοχώρας μόνο 10 εκ. ανθρώπων;

Εσείς τι καταλαβαίνετε, όταν παράλληλα δεν υπάρχει αντιπολίτευση ούτε για δείγμα;

Γράφαμε από τις 3/2 : "Τα Κυβερνητικά Πιόνια..."

Και κάτι τελευταίο : Με ποιόν τρόπο η πρώην κουρασμένη ngantuk κυβέρνηση της αποτυχίας, των φασιστών, των λαμογιών και η ακόμα παλαιότερη του μέγα σοσιαλιστή με τα αντίστοιχα λαμόγια της εποχής, δανείζονταν όσα ήθελαν και τότε που τα ήθελαν και τα επιτόκια ήταν 3-4%;

Με το που βγήκε ο γιωργάκης pinokio στην εξουσία χρεοκόπησε η χώρα;
Ρε δε πηδιόμαστε από το παράθυρο τελικά;
από το heavycharge

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

POLITIKOSAFARI είπε...

Άυτή είναι η πραγματική απεικόνιση της οικονομικής πολιτικής ή καλύτερα της ανικανότητας της Κυβέρνησης

Related Posts with Thumbnails