Καλώς ήρθατε

Άλλη μια κλασική πρασινοφρουρός διορίστηκε (με διαφάνεια) δια μέσω της ανοικτής διακυβέρνησης!

Το πήραμε και το καταχωρούμε ως έχει από αναγνώστη....αφαιρώντας μερικούς χαρακτηρισμούς για να μην μας την πέσουν οι παρακρατικοί και παραθρησκευτικοί μουλάδες, με την κρατική κάλυψη, του διαδικτύου) κάντε κλικ στη φωτό για μεγέθυνση και διαβάστε το κείμενο.

Νέο σκάνδαλο η Μπουμπουλίνα της Θράκης στο ΚΕΚΑΜΕΑ.
H Μπουμπουλίνα της Θράκης ή ένδοξη συντρόφισσα (όπως την αποκαλούν οι φίλοι της στο facebook) αναλαμβάνει διοικητής στο Κέντρο Εκπαίδευσης Κοινωνικής Υποστήριξης Κατάρτισης Ατόμων με Αναπηρίες Ροδόπης (ΚΕΚΑΜΕΑ).
Επάγγελμα νοικοκυρά , το μόνο της προσόν να προσκολλάται στην εκάστοτε εξουσία.
Είναι η κλασική πρασινοφρουρός....
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής ξεπλήρωσε την «αφοσίωση» της κ. Νικολέτας Πετκίδου κατά την προεκλογική περίοδο με την θέση της προέδρου στο ΚΕΚΑΜΕΑ.
To open gov έγινε gov alla cart. Αλήθεια αν ο κύριος Παπανδρέου πιστεύει στην διαφάνεια ας δημοσιεύσουν τα βιογραφικά όσον έκαναν αίτηση στο ΚΕΚΑΜΕΑ, έτσι για να δούμε για ποια προσόντα της την επέλεξαν.

Παρατηρήστε το ήθος της και τον τρόπο με... το οποίο μιλάει στο Facebook (άλλη μια υπόθεση facebook που κανένα από τα σαΐνια του Παπανδρέου στο διαδίκτυο δεν είδαν)
«Ανήθικα, μικρόνοα, μισανθρωπάρια, που αντί μυαλού γεμάτο είναι το κρανίο σας, σαπρόφυτα... πόσο θάθελα να είσασταν στη θέση του δεκαπεντάχρονου... Ξεφτιλισμένοι ψευτοελληναράδες...»

«Μπα που να φας το κεφάλι σου,μωρή "Εύα Μπράουν", λύσσαξες πια, πανάθεμα τα τρισκατάρατα τα γονίδια σου...!!! λύσσαξες!!!»

Τι λέει για τον Παπουτσή: «ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ, ΧΑΛΙΦΗΔΕΣ...!!!!!!! ο ναρκισσισμός, η εγωπάθεια και η φιλοδοξία που τον διακατέχει, τον κάνουν υποχείριο του καθένα...»

Για τον Καραμανλή: «Τί ζητάτε Φρίτσιδες;;;; Να σας πουλήσουμε την Ακρόπολη και τα νησιά μας;;;;; Έχω κάτι καλύτερο για σας: Μια βίλα στη Ραφήνα, με το περιεχόμενό της.... Θα αποκτήσετε αυτόματα, έναν δουλευταρά εργάτη, που θα νοικοκυρέψει την οικονομία σας!!!! Έχετε δίκιο σύντροφοι, που να το θρέψουν,το θρεφτάρι! ούτε οι πολεμικές αποζημιώσεις δεν φτάνουν! ίσα ίσα άντε και για τα παιχνίδια στο play stasion! Όσο για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, Κατερίνα, ουουουουου, τι να σου πω!με Ζαχοπούλειο διδακτορικό!!!όχι παίξε γέλασε,ε...»

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΠΕΤΑΛΩΤΗΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ.

Η επιλογή αυτή προσβάλει την νοημοσύνη μας, με τέτοιους τρόπους και με αυτό το ύφος θα διοικήσει το ΚΕΚΑΜΕΑ;"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Έχει όνομα απλά το κρατάμε ...
από τους Παπατζήδες

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Κωνσταντίνος Α. είπε...

ΚΑΛΌ-ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΩ

Related Posts with Thumbnails