Καλώς ήρθατε

Σας έχω πει να μην σταματάτε τον Γιώργο στον δρόμο

Σας έχω πει να μην τον σταματάτε τον Γιώργο στον δρόμο και του πιάνετε την κουβέντα, γιατί δεν ξέρει καλά ελληνικά και παρερμηνεύει αυτά που του λέτε.

Ορίστε το αποτέλεσμα! Λέει ότι θέλουμε να του δώσουμε λεφτά!gelakguling

Τελικά ο λαός εκτός από κοψοχέρης είναι και μέντιουμ. Διότι μιλώντας για Μάρτη-γδάρτη είχε προβλέψει τα μέτρα που θα ληφθούν.

Με το παλουκοκαύτη υπάρχει ένα πρόβλημα. Διότι το καίω τα παλούκια με το τους παίρνω με τα παλούκια διαφέρει, αλλά πιθανόν να άλλαξε το νόημα στην πορεία του χρόνου.

Εκτός αν το “παλουκοκαύτη” ήταν “παλουκοκάτσει”, που είναι σαφώς πιο κοντινό ως λέξη και ως πραγματικότητα.

Θα κλέψουμε και την δόξα της Βενετίας. Διότι αυτή διαθέτει μία γέφυρα των στεναγμών, ενώ εμείς ολόκληρη χώρα.

Οι πολίτες... αμφισβητούν την αξιοπιστία των ΜΜ"Ε". Ε, ναι. Όταν η τσέπη αδειάζει δεν σου πληρώνει ο Πρετεντέρης το λογαριασμό.blur

Με αυξήσεις στο ΦΠΑ, στη βενζίνη, στα ποτά και στα τσιγάρα, θα τους τσακίσει τους ρουφιάνους τους κατέχοντες και ζώντες πλουσιοπάροχα ο Παπακωνσταντίνου.

Μόλις δε κόψει κι άλλο τα επιδόματα θα σέρνονται στα πόδια του και θα του ζητάνε συγχώρεση που έφεραν το κράτος σ’ αυτή την κατάσταση.

Να ξέρουν όμως στην κυβέρνηση πως η ντροπή είναι ενίοτε προτέρημα που σου παρέχει, στο μέλλον, τη δυνατότητα να κοιτάξεις τον άλλο στα μάτια.tension

Με την ευκαιρία, προσέξατε στην τελευταία τηλεοπτική εκπομπή του Μάκη, που είχε θέμα το CD των συνομιλιών Χριστοφοράκου με τους δικηγόρους του, ότι στο διάλειμμα το κανάλι είναι διαφημίσεις της Siemens;
από το antinews

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

typhoon είπε...

Οδηγίες προς συνταξιούχους: …
http://typhoon-typhoon.blogspot.com/2010/03/blog-post_4699.html

Related Posts with Thumbnails