Καλώς ήρθατε

Η δικτατορία του προλεταριάτου...ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ

Οι ανεύθυνοι...
Ένας αξύριστος ξυλόφωνος, μεγαφωνικός ρήτωρ καφενείου, συσκεφθείς μετά του εαυτού του και αφού έλαβε τις σχετικές οδηγίες του χώρου που υπηρετεί απεφάσισε να κατεβάσει τους διακόπτες, παροχής ρεύματος.

Να θέσει ανεύθυνα, ασυνείδητα, σαδιστικά, προκλητικά, εκτός λειτουργιά ς 7 ολόκληρες μονάδες ηλεκτροπαραγωγής, συνολικής ισχύος 2.100 MW, (Αμύνταιο 1, Καρδιά 2, Αγ. Δημήτριος 2 & 5, Μεγαλόπολη 4, Λαύριο 3 & 4).Ενώ ήδη άλλες τέσσερις, ισχύος 850 MW βρίσκονται σε προγραμματισμένη συντήρηση και δύο (360 MW) είναι εκτός λόγω βλάβης.

Προσχηματικά η καθυστερημένη αντίδρασις της ΓENOΠ συνδέεται κυρίως με την κυβερνητική απόφαση να περικόψει την χρηματοδότηση του ασφαλιστικού φορέα των εργαζομένων στη ΔEH, OAΠ ΔEH από τον κρατικό προϋπολογισμό σε ποσοστό 10%, καθώς και με τη μείωση των επιδομάτων αδείας, Δώρων Πάσχα και Χριστουγέννων κατά 30% και τη μείωση κατά 7% των μηνιαίων αποδοχών αναδρομικά από 1ης Iανουαρίου 2010.

Όμως θα πρέπει να... διευκρινισθεί ακόμη μια φορά η άνιση κατανομή των φορολογικών εσόδων υπέρ των ελαχίστων της «λαϊκής» αυτής πλουτοκρατίας, των προνομιακών συνταξιούχων των κ.κ. της ΔΕΗ. Ότι δηλαδή οι ελάχιστοι αυτοί αριστοκράτες του ΚΚΕ της ΔΕΗ, που αποτελούν μικρό μονοψήφιο ποσοστό των συνταξιοδοτουμένων, τα "ρετιρέ" όπως πρώτος τα απεκάλεσε ο Ανδρέας, έχουν συντάξεις «πατρικίων» εν σχέσει προς εκείνες των «πληβείων» Και είναι αυτοί και μόνο αυτοί, οι πατρίκιοι, που πάντοτε αντιδρούν λυσσωδώς ισχυριζόμενοι ότι "αγωνίζονται" για τα μη θιγόμενα, δυστυχώς, προνόμια των.

Διότι με ποιο κριτήριο, αξιολογήσεως της εργασιακής προσφοράς και συνθηκών παροχής εργασίας ή συνεισφοράς των εργαζομένων στα ταμεία των, θα μπορούσε να αιτιολογηθεί η αβυσσαλέα ανισότης. Όπου η μηνιαία σύνταξη υπαλλήλου της ΔΕΗ αποφοίτου Λυκείου είναι 1768 ευρώ και η αντίστοιχη του πανεπιστημιακής εκπαιδεύσεως συνταξιούχου της σκοτο-φόρου αυτής Α.Ε, ξεπερνά τα 2900 ευρώ μηνιαίως..

Βεβαίως η ανισότητα, η αδικία, ο παραλογισμός η αυθαιρεσία καθίσταται εξωφρενικός προκλητική , όταν αναλογισθούμε ότι τις παχυλές αυτές συντάξεις των ολίγων χιλιάδων προνομιούχων σε σημαντικό ποσοστό πληρώνει ετησίως ο φορολογούμενος πολίτης, ο "καταναλωτής". Και δεν τα αντλούν οι επίλεκτοι συνταξιούχοι μας , όπως παραμυθολογούν οι εγγράμματοι των ΜΕΜ και των συνδικαλιστών, από τα "ευγενή ταμεία"των... Καθ’ όσον κατά μέσον όρον για κάθε ασφαλισμένο της σκοτοφόρου ΔΕΗ η κρατική συνεισφορά , δηλαδή η φορολογική μας επιβάρυνσις, η συμμετοχή μας ως αποδεκτών των υπηρεσιών των κυρίων αυτών, είναι 16.212 ευρώ... Δηλαδή περίπου 62% της συντάξεως των κυρίων αυτών( κατά μέσον όρον 26.000,00 ευρώ ετησίως ανά συνταξιουχο) που θεωρούν περιουσία και μαγαζάκι τους την ΔΕΗ το καλύπτει ο φορολογούμενος πολίτης.

Έτσι σήμερα, παραμονή της πτωχεύσεως της Ελλάδος προκληθείσα από έναν υπερεπιτυχή συνδυασμό αφελούς λαϊκισμού πολιτικών και απύθμενου καρκινικού κράτους δημοσίων υπαλλήλων, οι γενειοφόροι υπάλληλοι του ΚΚΕ κατ αρχήν και εν συνεχεία της ΔΕΗ αδιαφορούν για τις συνέπειες της βάρβαρης ανευθυνότητας τους.

Για την ταλαιπωρία των συμπολιτών μας και την ζημιά που υφίστανται οι επιχειρήσεις λόγω διακοπών της ΔΕΗ

Για την αύξηση του δανεισμού κατά μερικές εκατοντάδες εκατομμυρίων ευρώ που θα χρειασθούμε να πληρώσουμε για το εισαγόμενο ρεύμα.

Για τον αυξημένο κίνδυνο προκλήσεως ζημιών στις παλαιές ημιθανείς μονάδες από την κόπωση σβέσεως / αφής ( ψύξεως – επαναθερμάνσεως) μονάδων που είναι έτοιμες να καταρρεύσουν...

Για την εικόνα που δίνουμε στους υποψηφίους δανειστές μας άλλα και στους εταίρους μας της ΕΕ των οποίων την συνδρομή ζητούμε πολιτική και οικονομική...

Τέλος για τους τουρίστες που ακούν Ελλάδα και την προσομοιάζουν με την Σρι Λάνκα την εποχή των ερυθρών ταμίλ...

Είναι η Βαλκανοταλιμπανία. Το τελευταίο κομμουνιστικό παραμόρφωμα της Ευρώπης..

Όπου ΚΚΕ και ΠΑΜΕ are ..The Leader of Greek Economy!!!

Ιάσων

ΥΓ1 Μπορείτε να ακούσετε εδώ το κήρυγμα του ιεραποστόλου του ΚΚΕ της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ...

ΥΓ2 Σύμφωνα με δελτίο τύπου που απέστειλε η εταιρεία που είχε αναλάβει τη συναυλία της (αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να κλαίνε τα λεφτά τους και λογικά τη χαμένη τους υστεροφημία), το μάνατζμεντ της σημαντικότατης τραγουδίστριας της σόουλ μουσικής τούς δήλωσε πως η Ντιόν Γουόργουικ δεν μπορεί να έρθει στην Ελλάδα γιατί, λόγω των απεργιών και της δύσκολης κατάστασης που επικρατεί εδώ, αισθάνεται κίνδυνο για την ακεραιότητα της ζωή της.

3 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

χώσε φίλε είσαι ωραίος

ComputerGuy είπε...

Pes ta Xaralampe.... To ilektriko reuma einai DOMIKO STOIXEIO toy sygxronoy tropou zois kathos ola exartontai apo auto.

Den mporei kapoioi kai na anebokatebazoun diakoptes ekbiastika....

An kai o pateras mou douleue stin DEH (eytyxos exei pethanei kai den blepei ayta ta xalia), prosopika theoro tin GENOP ton pio misito sindikalistiko organo kathos apoteleitai apo YPERpronomiouxous poy ekbiazoyn asystola kai anerythriasta....

apneagr είπε...

@ComputerGuy γιατί βρε παιδάκι μου δεν γράφεις Ελληνικά, στραβώθηκα να διαβάσω το σχόλιο σου... :) :) :)

Related Posts with Thumbnails