Καλώς ήρθατε

Eκτός απο τους "χρυσούς" εργατοπατέρες ...τώρα έχουμε και τους εργατοπατέρες celebrity!

Ρε τι τραβάμε ..σε αυτή τη χώρα! Δεν την κάνουν καλύτερα σε μεζεδοπωλείο (έχουν πείρα αυτοί ) την απεργία της 24 Φεβρουαρίου που έχουν εξαγγείλει οι εργατοπατέρες ελέω εργατικής τάξης!

Δείτε τι ψαρέψαμε στο BHMA Της Κυριακής

"Ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ κ. Παπασπύρος εμφανίζεται προβληματισμένος για τις ισορροπίες που πρέπει να τηρηθούν σε πολιτικό και συνδικαλιστικό επίπεδο. «Η κατάσταση είναι δύσκολη για όλους, για την οικονομία, για την κυβέρνηση, για τους εργαζομένους, για τις συνδικαλιστικές οργανώσεις. Απαιτείται συνεχής ανάλυση και εκτίμηση από όλους» λέει.

Η ανάλυση αυτή, συνοδευόμενη και με συζητήσεις άλλου ύφους και περιεχομένου, γίνεται σε σταθερή βάση από τον κ. Παπασπύρο όχι μόνο σε συνδικαλιστικά γραφεία, αλλά και στην «Παλαιά Αγορά», το γνωστό μπαρ-εστιατόριο της Φιλοθέης που είναι στέκι δικό του και μιας ευρείας παρέας. Πάντως, κάθε Πέμπτη, αλλά και πολλές άλλες ημέρες της εβδομάδας, ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ συνευρίσκεται με τον κ. Κ. Σκανδαλίδη και κάποιους δημοσιογράφους στο κατάστημα του κοινού τους φίλου κ. Αχ. Κυριακόπουλου , αγνοώντας τα σχόλια όσων μιλούν για «celebrity συνδικαλισμό» και «σοσιαλισμό των βορείων προαστίων».
Περισσότερα για το άρθρο στο Βήμα
από τους Παπατζήδες

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails