Καλώς ήρθατε

Η Ελλάδα των νταήδων και των κουτσαβάκηδων

Δηλώσεις του επικεφαλής της Γραμματείας Αγροτικού της ΝΔ, βουλευτή Κορινθίας, Κώστα Κόλλια...

«Οι αγρότες κάποτε θα αποχωρούσαν. Σημασία έχει να αποχωρούν με το κεφάλι ψηλά, δικαιωμένοι για τον αγώνα που έδωσαν....»

Διάβασα και ξαναδιάβασα αυτή την εμετική ανακοίνωση της ΝΔ αρκετές φορές για να πεισθώ ότι διαβάζω σωστά..

Συνειδητοποίησα ακόμη μια φορά την δυστυχία και τον επώδυνο εγκλωβισμό των Ελλήνων σε κόμματα που δεν έχουν σχέση με την λογική, την πραγματικότητα, τον σεβασμό στην αλήθεια. Τέλος με την πολιτική την ίδια..

Εδώ και τρις εβδομάδες οι... λεγόμενοι «αγροτοσυνδικαλιστές» αποσυντόνισαν το διαλυμένο Ελληνικό κράτος και παρουσίασαν για μια ακόμη φορά την γύφτικη εικόνα της Βαλακνοταλιμπανίας . Της Ελλάδας των νταήδων των κουτσαβάκηδων που ή τους τα δίνεις όλα εδώ και τώρα ή θα σου δείξουν τι θα σου κάνουν… Εν τω μεταξύ ολημερίς και ολονυκτίς, εμφανιζόντουσαν καλοθρεμμένοι και με οίηση στην τηλεόραση και ενώπιον ηλιθίων δημοσιογράφων που νόμιζαν ότι ζούσαν τον λαϊκό πόλεμο του Μάο, εδήλωναν για «τις ιστορικές ημέρες που βιώνει η Ελλάδα και το αγροτικό κίνημα» (και που πραγματικός με αυτά τα μυαλά που κουβαλάμε θα βιώσουμε οσονούπω). Ενώ το τελεσίγραφο με τα εξωπραγματικά τους αιτήματα έκανε τον γύρω των «μπλόκων» ως το νέο μανιφέστο της αγροτιάς...

Εκτός ελαχίστων περιπτώσεων οι πολιτικοί μας στο σύνολό τους επέδειξαν πλήρη αναισθησία. Διπρόσωποι με παρωπίδες για τις καταστροφικές συνέπειες στις ιδιωτικές εταιρείες που αποκλεισμένοι από τα θρεφτάρια της καφετιάς γης, αθετούσαν τις υποχρεώσεις τους προς τους Ευρωπαίους πελάτες χάνοντας και τις τελευταίες ελπίδες τους, δεν κινητοποιήθηκαν στο βαθμό που όφειλαν. Να καταδικάσουν ευθέως και απεριφράστως τις έκνομες πράξεις των εκβιαστών και να συνηγορήσουν ακόμη και στην αδυναμία του ΠΑΣΟΚ να τήρηση τα υποσχόμενα.

Διότι βεβαίως υποσχέθηκε προεκλογικώς το ΠΑΣΟΚ λαγούς με πετραχήλια που ήταν και είναι ακόμη περισσότερο σήμερα αδύνατον να τηρηθούν.. . Ε!, λοιπόν και τι έγινε;;... Πρέπει να τα δώσει και να από-διαλυθούμε!! Μα τόσο ηλίθιοι είναι τέλος πάντων οι πολιτικοί μας..

Εν πάση δε περιπτώσει σήμερα τελικώς, θέλεις ο καιρός που πάγωσε, λίγο η Τσικνοπέμπτη, αύριο η καθαρά Δευτέρα, πολλοί εξ αυτών εδέησε ο Κύριος και άρχισαν να τα μαζεύουν τα ερπυστριοφόρα τους και να επιστρέφουν στην βάση τους...για να τσικνίσουν...

Όμως ιδού νέα ευκαιρία «αγροτοκατέβατη» αυτή την φορά για την αποτυχούσα ως κυβέρνηση και στην ιδία συχνότητα εκπέμπουσα ως αντιπολίτευση. Αντί η ΝΔ να κάνει απολογισμό ζημιών που προκάλεσε οι έκνομες κινητοποιήσεις ολίγων «αγροτοσυνδικαλιστών» και να επικρίνει τον κατ εξακολούθησιν εκβιασμό όσων συνεχίζουν βιολί τους στα χαρακώματα των «μπλόκων» που απέμειναν, φαίνεται ότι το μόνο που μάρανε την βιολέτα της ΝΔ ήταν μήπως τελικώς «φύγουν ταπεινωμένοι οι αγροτοσυνδικαλιστές»

Δηλαδή πότε θα κατανοήσουν οι κύριοι της ΝΔ τι συνέβη.

Δεν κατάλαβαν, ότι δεν κέρδισε το ΠΑΣΟΚ από τους σοσιαλιστικούς υπερ-εγκεφάλους που κουβαλά και τους παιδαριώδεις υπουργούς Alien που ξεφύτρωσαν ως μανιτάρια …Αλλά έχασε η ΝΔ από την επιμελώς αποδειχθείσα ανικανότητα της;

Διερωτώμεθα. Λαϊκισμός κύριοι της ΝΔ ή Ανοησία...

Ιάσων

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails