Καλώς ήρθατε

Κάνουνε τέτοια κόλπα στην Γερμανία;

Όταν το ΔΝΤ και οι διάφοροι ζοχαδιακοί Ευρωπαίοι επίτροποι πιάσουν για τα καλά δουλειά στην Ελλάδα, μέσα στις πολλές ενασχολήσεις τους, λέτε να βρουν χρόνο να ασχοληθούν και με το κολλητάρι της φωτογραφίας;

Με βασικό μισθό 1,700 ευρώ τον μήνα, ο νεοέλληνας Κολόμβος κατάφερε (με υπερωρίες), να αποκτήσει το πολυπόθητο σκαφάκι. Σένιο και καμπινάτο, με υπερσύγχρονα συστήματα πλοήγησης και δύο βενζινωτές μηχανάρες, το σκάφος κόστισε μόνον 380 χιλιάδες ευρώπουλα. Η καμπινάτη διακόσμηση, πλούσια σε βελούδα και αναπαυτικούς καναπέδες, συμπληρώθηκε και με μια υπέροχη κάβα γαλλικών κρασιών, ένα υπέροχο στερεοφωνικό για τις μπουζουκιές μας, μπύρες, αυγοτάραχα και τυριά πολυτελείας.

Φύγαμε πρωί πρωί με την αυγούλα, πάφ και ευρωτάλαρο, για τον γύρο της Κεφαλλονιάς. Σε κάποια απομακρυσμένη μαγική παραλία (απ' αυτές που συχνάζει η Μενεγάκη), κάναμε το μπάνιο μας πλατσουρίζοντας τα γαλανά παρθένα νερά.

Σε κάποιο ταβερνάκι της... Ιθάκης, κατά τα πρότυπα του Ζημενάκια στην Αντίπαρο, φάγαμε γαρίδες (και ταΐσαμε και τις γάτες). Η υπέροχη ημερήσια ολοκληρώθηκε με το υπέροχο ηλιοβασίλεμα του Ιονίου, πίνοντας μπυρίτσες και ακούγοντας πιασάρικα τραγούδια. Η καλοκαιρινή θαλάσσια εξόρμηση κόστισε όσο και ένας μέσος 14ος μισθός.
Κάνουνε τέτοια κόλπα στην Γερμανία;
από το Locus Publicus - Editorium

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails