Καλώς ήρθατε

Μην αρρωστήσετε το τριήμερο στην Αντίπαρο...

Στο Κοινοτικό Συμβούλιο της επόμενης εβδομάδας έχει μπει ως θέμα η διαμαρτυρία της Κοινότητας και όλων των τοπικών Συλλόγων για την υποχρεωτική μετακίνηση των γιατρών μας στο Κέντρο Υγείας Πάρου για να καλύπτουν τα κενά των εφημεριών εκεί (14 μέρες συνολικά το μήνα).

Τους κυρίους που πήραν την απόφαση στο Νοσοκομείο Σύρου κι αυτούς που, κάνοντας προεκλογικές εκδουλεύσεις, φρόντισαν να πιέσουν προς αυτή την κατεύθυνση δεν τους γνωρίζουμε προσωπικά. Υπάρχει πάντως εδώ και καιρό ένα κλίμα απαξίωσης στον τοπικό τύπο για το Κέντρο Υγείας Πάρου και κάποιοι το εκμεταλλεύτηκαν για μερικά ψηφαλάκια.

Ωστόσο καλό είναι να αντιληφθούν όλοι τους ότι η Αντίπαρος δεν είναι κανένα ψαροχώρι με πενήντα κατοίκους, ούτε το αποπαίδι της Πάρου. Το θέμα θα πάρει σίγουρα διαστάσεις, αφού από πίσω από αυτή την απόφαση είναι άνθρωποι του Δήμου Πάρου.

Πριν τους... αποκαλύψουμε θα τους προτείναμε να έρθουν μία βόλτα στο νησί το τριήμερο, και μάλιστα μασκαρεμένοι γιατροί και νοσοκόμες, αφού εδώ το είδος θα σπανίζει.
από το antipariafwni

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

xris είπε...

Δήμαρχος ..ομολογεί , καταγγέλλει ή συκοφαντεί ;

Ο Δήμαρχος κύριος Αλέκος Παπουράς του Δήμου Αρχαγγέλου Ρόδου ,σε συνέντευξή του σε επαρχιακό τηλεοπτικό σταθμό ομολόγησε ή κατήγγελλε μεταξύ άλλων και τα παρακάτω :

( …… Η ισχυρή πλειοψηφία των αιρετών , στο Νομό μας, τα παίρνουν , ζουν πλουσιοπάροχα ! Πού τα βρίσκουν αφού παίρνουν μόνο 2.000 ευρώ ;

Αν είχαμε σοβαρό κράτος θα ήταν, οι Δήμαρχοι, φυλακή !

Να πάρετε την κάμερα και να κάνετε ένα γύρω και να δείτε πώς ζούμε ! Το χρήμα και ο έρωτας δεν κρύβονται ! Νοσεί το κράτος. Δεν υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί. Είδατε κανένα Δήμαρχο να πάει φυλακή ; ….)

Σε ερώτηση δημοσιογράφου: Οι κομπίνες γίνονται στα έργα ; Απάντησε :

(…… Δεν γίνεται μόνο στα έργα . Με μία απόφαση μπορείς να λήξεις το ζήτημα σου και να υπάρχει και νομιμοφάνεια ! Δεν αναφέρομαι στους συνεπείς αιρετούς, αλλά μιλάω για μια ισχυρή πλειοψηφία, για μια πολύ ισχυρή πλειοψηφία ! Έχετε την εντύπωση ότι αν ήθελε να μας ελέγξει το κράτος σοβαρά αξιόπιστα και υπεύθυνα δε θα μας έχωνε μέσα ; Εδώ είμαστε , όσο είμαστε , ό,τι αρπάξουμε ! …….)

Τάδε έφη ο κύριος Δήμαρχος ! Είναι όλα αυτά αλήθειες ;

Αλέκο …. Κύριε Εισαγγελέα, με ακούς ;

Αλέκο …. Κύριε Πρόεδρε της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων, με ακούς ;



Αλέκο …. Κύριε επιθεωρητά της Δημόσιας Διοίκησης , με ακούς ;

Αλέκο …. Κύριε Υπουργέ Εσωτερικών, με ακούς ;



Φίλε αναγνώστη περιμένω τα σχόλια σου

Xrisostomos

http://rodosblog-xrisostomos.blogspot.com/


Μπορείτε να αναφέρετε το παραπάνω blog

Related Posts with Thumbnails