Καλώς ήρθατε

Το φιάσκο του «αντισημιτισμού» - μα είναι δυνατόν να μη γίνεις "αντισημίτης";;;

Μετά την προβοκάτσια του εμπρησμού της Εβραϊκής Συναγωγής στα Χανιά από... Αμερικανούς και... Άγγλους πράκτορες, οι οποίοι ευτυχώς συνελήφθησαν (θα τους απελευθερώσει... η Μοσάντ, μη χαίρεστε !), είπα να σερφάρω λίγο.

Το ΡΕΣΑΛΤΟ αναδημοσιεύει ένα πολύ αποκαλυπτικό άρθρο του Δελαστίκ από το ΕΘΝΟΣ. Αναρωτιέμαι πράγματι, αν θα βγει καμιά αμερικάνικη φυλλάδα ή κάνα ισραηλινό κέντρο να ζητήσει συγνώμη από τον Ελληνικό λαό, για την προσβλητική ενοχοποίηση του Ελληνικού λαού από μέρους τους... Δείτε εδώ την προσβλητική ανακοίνωση του Αμερικάνικου ΥΠΕΞ (που αν τολμούσαν να την απευθύνουν σε κάνα Ερντογκάν και όχι στον Γιωργάκη, θα είχαν πάριε την απάντηση που τους αξίζει).

Με την ευκαιρία αυτή της προβοκάτσιας, ξεσηκώθηκαν τα "αστέρια" της ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ στο διαδίκτυο. Ας δούμε 3-4 από αυτά:

α) Ο κύριος αυτός κατηγορεί εμμέσως πλην σαφώς σαν ηθικούς αυτουργούς τον Μητροπολίτη, τον Νομάρχη και τον Δήμαρχο! Να δούμε αν θα έχει τα κότσια να ζητήσει συγνώμη (ή τα κότσια ο Μητροπολίτης και ο Δήμαρχος να του κάνουν μήνυση)...

β) Το Παρατηρητήριο των... Συμφωνιών του Ελσίνκι (ακόμα να κλείσει το Ελληνικό παράρτημα;) και ο κ. Δημητράς, βρήκαν τη χαρά τους: ΜΠΑΡΑΖ από κείμενα-καταγγελίες. "ΠΟΛΙΤΕΙΑ και ΚΟΙΝΩΝΙΑ οι Ένοχοι", ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ Ο ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ! Απολαύστε τα εδώ. Αυτόν άστε τον. Έχει το ακαταλόγιστο.

γ) Είναι ένας δημοσιογράφος που συχνά - πυκνά στάζει δηλητήριο, πάντα στα πλαίσια μιας δήθεν πολιτισμένης (πλανεμένης) αριστερόμορφης κριτικής. Κύρια δουλειά του: η ανακάλυψη, ή μάλλον η εφεύρεση αντισημητικών εκδηλώσεων και τάσεων στον Ελληνικό χώρο. Αντί λοιπόν να βγει κι αυτός και να ζητήσει συγνώμη για την προσβολή (δηλώνει στο «Βήμα» ότι «θα πέσω από τα σύννεφα αν οι δράστες είναι μετανάστες», τώρα από που θα πέσετε κύριε;) βρήκε και αναδημοσίευσε προχθές από ένα ανεκδιήγητο blog, ένα ανεκδιήγητο post. Στο blog αυτό (που φυσικά δεν το διαβάζει κανείς, έτσι μου δείχνει το Alexa) κατ' αρχάς δείτε τα προτεινόμενα links : ΦΥΣΙΚΑ Terminal 119 (κλικ στην φωτό αριστερά), πετάμε και λίγο... Καστοριάδη, προσφέρουμε και λίγο Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και ανακαλύπτουμε μια ... εντελώς σύγχρονη ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΚΗ ΘΗΒΑ. Τα στοιχεία του; Ένα (ΕΝΑ) σύνθημα για τους Εβραίους σε τοίχο!!! Αντί λοιπόν να ζητήσει κι αυτός συγνώμη από τον Ελληνικό λαό και να το βουλώσει για τις προβοκάτσιες που στήνουν απανωτά τα ομοϊδεάτικα Νεοταξίτικα αφεντικά του, τολμάει συν τοις άλλοις να αποκαλεί συνένοχο τον Ελληνικό λαό, να αποκαλεί τον Παπαρρηγόπουλο "παραληρηματικό" και το έργο του (την Ιστορία του Ελληνικού Έθνους), αηδία!!!!

δ)Ο κ. Π. Μανδραβέλης στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της 19-1-10, αναλύει περιπαθώς το "Ρατσιστικό αυτό φαινόμενο"!!

Ε λοιπόν, μετά από όλα αυτά κοντεύω να γίνω αντισημίτης.
ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!! Η πατρίδα μας βρίσκεται κάτω από ανελέητη επίθεση από όλα τα μέτωπα. (εξωτερικού και ..εσωτερικού!) Μην τα αναλύσω εδώ, δεν είναι του παρόντος. Ο νοών, νοήτω.

ΥΓ1. Εύγε και στον Πατριάρχη μας για τα γρήγορα αντανακλαστικά του (φώτο)...
ΥΓ2. Η Ζουγκλοαναφορά, φαίνεται ότι γλύτωσε να πατήσει την μπανανόφλουδα... Μπράβο παιδιά, ενημερωμένους σας βρίσκω....
από το Skinious

2 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

ο νοών νοείτω ζώον, δεν ξέρεις να μιλάς και κινδυνεύει η πατρίδα σου από τους εβραίους

apneagr είπε...

Ανώνυμε από πάνω ευχαριστώ για τους χαρακτηρισμούς σου και στους ανταποδίδω, προφανώς κοιτούσες τον καθρέφτη σου όταν τους έγραφες και μάλλον πρέπει να είσαι πολύ σπουδασμένος αφού μας διόρθωσες και το ορθογραφικό μας λάθος συν ότι έχεις και τρόπους...

Related Posts with Thumbnails