Καλώς ήρθατε

Ανίκανοι οι πολιτικοί να συνειδητοποιήσουν την σοβαρότητα της Καταστάσεως... Πολύ κατώτεροι των περιστάσεων

Ο κος Σαμαράς επιπόλαια και ανεύθυνα ουραγός της πολιτικής του ΚΚΕ - αρνητή του όποιου διαλόγου - προτίμησε την αποχώρηση της ΝΔ από τον διάλογο που προσπαθεί να ξεκινήσει αυτή η κυβέρνηση, διακηρύσσοντας δια στόματος «τομεάρχη» της ΝΔ κου Γεωργίου Κασαπίδη τα εξής: «Αποχωρούμε από μια διαδικασία χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο, όπου δεν συμμετέχουν οι έχοντες το πρόβλημα, για τους οποίους η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να υλοποιήσει, τουλάχιστον, τις προεκλογικές της δεσμεύσεις».

Δεν έχει έννοια αυτή τη στιγμή να συν-κατηγορήσουμε το ασυγχώρητο & αμετανόητο φαύλο ΠΑΣΟΚ για τις φρούδες ελπίδες που χάρισε στους αφελείς, ούτε την τεράστια ανεπανόρθωτη συνεισφορά του, στην σημερινή καταστροφή της Ελλάδος από την αλήστου μνήμης εποχή 1981-1989.
Άλλο είναι το ζητούμενο αυτή τη στιγμή. Αν το έχουν καταλάβει όλα αυτά τα χαμογελαστά παιδιά με τις μπουμπουνητές δηλώσεις τα άσπρα δοντάκια και τις φωτεινές γραβάτες..

Το ζητούμενο είναι πλέον η σωτηρία της Ελλάδος... Όχι η ταυτότητα του ΠΑΣΟΚ..

Και η διάφορα μας θα... ήταν, αν η αντιπολίτευσις αποφάσιζε κάποτε να λειτουργήσει για μια σπανίως εξαιρετική φορά, αυτή την φορά, λόγω ιδιαιτέρων συνθηκών μόνον ΕΛΛΗΝΙΚΑ και ΕΘΝΙΚΑ. Όχι λαϊκίστικα και μικροπολιτικά.

Διότι είναι γεγονός ότι η πτώχευσις της Ελλάδος και η χρεοκοπία με δραματικές καταστροφικές συνέπειες σε όλα τα νοικοκυριά είναι προ των πυλών.

Το ΚΚΕ τρίβει τα χέρια του, προτρέπει καθημερινώς στην ανατροπή του καθεστώτος χωρίς καμιά συστολή - απροκάλυπτα είναι το σωστό- και αιχμαλωτίζει μαζί του μετανάστες και στρατευμένους παραπλανημένους ή φανατικούς σταλινικούς που αφελώς ή ενσυνειδήτως ονειρεύονται την δικτατορία της εργατικής τάξης και ζουν στην φαντασία τους παραμονές της "οχτωβριανής επανάστασης" μια ολόκληρη χαμένη ζωή ..

Όμως μόλις προχθές, το πολύ έγκυρο Γερμανικό Περιοδικό Ντερ Σπίγκελ κατέγραφε τα ακόλουθα για τις προοπτικές την Ελληνικής οικονομίας... «Η Ελλάδα έχει ήδη σωρεύσει ένα βουνό από χρέη, που είναι αμφίβολο αν όχι αδύνατο ότι θα αποπληρώσει... Το κράτος έχει δανειστεί πάνω από το 110% του ΑΕΠ... Αν οι επενδυτές χάσουν την εμπιστοσύνη στα κρατικά ομόλογα, η Ελλάδα μπορεί να πτωχεύσει ακόμη και μέσα στο χρόνο... Αν τα ομόλογα που θα εκδώσει η Ελλάδα δεν βρουν αγοραστές η χώρα δεν έχει άλλη επιλογή από το να δήλωση πτώχευση, όπως έκαναν παλιότερα το Μεξικό, ο ισημερινός, η Ρωσία και η Αργεντινή..»

Ενώπιον αυτής της καταστάσεως ευρισκόμενοι όλοι μας και πρωτίστως οι πολιτικοί μας, οφείλουν να αντιληφθούν ότι δεν έχουν περιθώρια κοκορομαχιών και θεατρινίστικων παραστάσεων για ευτελείς ψευτο-ψηφοθηρικούς λόγους.. .

Ο λαός, οι Έλληνες πολίτες , πρέπει να ενημερωθούν με τα μελανότερα χρώματα δια κοινών δηλώσεων όλων των πολιτικών μας , ώστε να καταλάβει να συνειδητοποιήσει ότι οι οικονομίες του, η εργασία του, τα εισοδήματα του, οι κόποι μιας ζωής, θα εξανεμισθούν εν μια νυκτί. Ενώ το μέλλον, έρεβος ατελεύτητο στην μαύρη οπή. Και τότε οι οκνοί ανεγκέφαλοι εκβιαστές που κλείνουν τους δρόμους κι εκείνοι οι ασυνείδητοι εγκληματίες της προόδου του Ελληνικού Λαού, που τους καθοδηγούν και τους δασκαλεύουν μπορεί να κάθονται επ άπειρον και να καφενολογούν.

Σήμερα όμως όλοι οι πολιτικοί οι έχοντες συνείδηση οφείλουν να συμπαραταχθούν για την αντιμετώπιση της κρίσεως. Δεν υπάρχει πια Χρόνος.. το ποτήρι ξεχείλισε..
Βοά ο τόπος... Συνειδητοποιήστε τα χάλια σας. Την ασυναρτησία σας. "Τα ήξεις αφίξεις ου εν τω πολέμω θνήσκεις" ... Συναισθανθήτε τις ευθύνες σας γιατί είναι σαφές ότι η λαϊκή οργή θα ξεσπάσει κατά δικαίων και αδίκων και η κοινωνική γαλήνη θα διαταραχθεί ανεπανόρθωτα.

Η ΝΔ πρέπει να αντιληφθεί κε Σαμαρά ότι δεν βοηθά το ΠΑΣΟΚ - ομοίως και ο κος Καρατζαφέρης - αν συνεργασθούν όλοι και βοηθήσουν αυτή την Κυβέρνηση..

Βοηθάμε την Χώρα μας... Σώζουμε την Πατρίδα μας από την χειρότερη υποδούλωση... Βοηθάμε τους εαυτούς μας... όχι το ΠΑΣΟΚ

Κοιτάξτε την γελοία τραγική εξευτελιστική ταπεινωτική εικόνα που επαξίως κερδίσατε ΟΛΟΙ σας με την συμπεριφορά σας και με την πρόθυμη πάντοτε βοήθεια του ΚΚΕ..

«Ο Βούλγαρος πρωθυπουργός δήλωσε ότι η Βουλγαρία , είναι έτοιμη να βοηθήσει στην επίλυση του ζητήματος, αποσύροντας το αίτημα που κατέθεσε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για λήψη αποζημιώσεων, λόγω των οικονομικών ζημιών που υφίσταται εξαιτίας των κλειστών συνόρων. Όμως , όπως τόνισε, η βουλγάρικη κυβέρνηση θα προχωρήσει στα σχετικά βήματα μόνο κατόπιν σχετικής, επίσημης, ενημέρωσης εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης, ενώ θα επιμείνει στην παροχή εγγυήσεων ότι δεν πρόκειται να επαναληφθεί ο αποκλεισμός των συνόρων.»

Αυτό θέλετε; Αυτή η τύχη αξίζει στην Ελλάδα και στα παιδιά μας;

Ιάσων TIFEYS

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails