Καλώς ήρθατε

Οι δημοσκοπήσεις και οι λωτοφάγοι

Τώρα πια στην μάχη μπαίνουν και τα γκάλοπ. Πληροφορίες που έχουμε μας λένε ότι οι δημοσκοπήσεις που θα βγουν αυτό το Σαββατοκύριακο θα παρουσιάζουν προβάδισμα Σαμαρά από 1% - 2,5%. Πάλι καλά που δεν δείχνουν να προηγείται η κ. Μπακογιάννη.

Επειδή δεν ζούμε στη χώρα των λωτοφάγων (ή μήπως ζούμε;), δεν μπορούν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι η δήλωση υποστήριξης του κ. Σπηλιωτόπουλου μείωσε δήθεν και μάλιστα τόσο πολύ τη διαφορά μέσα σε μία εβδομάδα, όταν το αμέσως προηγούμενο Σαββατοκύριακο η διαφορά αυτή έφτανε μέχρι και 9,5%.

Τι άλλο δηλαδή συνέβη μέσα στην... εβδομάδα που μας πέρασε για να κάνει τον κόσμο να αλλάξει ξαφνικά τόσο πολύ μέσα σε λίγες μέρες; Δηλαδή όλοι ξαφνικά δήθεν ανακάλυψαν ότι έκαναν λάθος που προτιμούσαν Σαμαρά και αποφάσισαν να αλλάξουν υπέρ της κ. Μπακογιάννη;
Μερικά πράγματα δεν αντέχουν στη λογική.

Πάντως το ότι οι δημοσκοπήσεις «δείχνουν», μια εβδομάδα πριν την εκλογική αναμέτρηση να προηγείται ο Σαμαράς (καταλαβαίνουμε τι θα δείξουν στον μέσον της εβδομάδας), αυτό αποδεικνύει ότι το πράγμα δεν μπορεί να μαζευτεί κι άλλο.
από προεδρική δημοκρατία

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails