Καλώς ήρθατε

Κατακαημένη Ελλαδίτσα...

freefotos.gr

Βλέποντας και το προχτεσινό debate ανάμεσα στους δύο μεγάλους κεφάλες της χώρας μας σαν σοβαροί πολιτικοί αναλυτές που είμαστε εδώ στη γκιλοτίνα είπαμε να κάνουμε και εμείς κάνα δύο σχόλια.

Πρώτα απ`όλα θα πούμε το αυτονόητο, αυτό που είδαμε όλοι και που σίγουρα αν κάποιος είχε την παραμικρή αμφιβολία ΚΑΙ αυτή εξανεμίστηκε. Και οι δύο τους μας έπεισαν πως είναι πολύ μα πολύ λίγοι για να βρίσκονται στο τιμόνι της χώρας.

Ο Γιωργάκης παρότι είχε... τον αέρα του 7-8% γενικολογώντας ως συνήθως αναμασούσε τα περί νοικοκυρέματος,εκατό πρώτων ημερών (ούτε σε εκατό χρόνια δε το μαζεύεις το χάλι Γιώργη) και για ανείσπρακτους φόρους λες και αυτό είναι όλο του το πρόγραμμα και όλη η λύση για το αδιέξοδο που βρισκόμαστε απαντώντας σε..τίποτα στην ουσία. Και όλα αυτά εν μέσω των γνωστών στουκαρισμάτων του μυαλού του που σε κάνουν να σκέφτεσαι τώρα θα ξεχάσει τι θέλει να πει..

Ο Καραμανλής από την άλλη φάνηκε πιο διαβασμένος και έτοιμος για την γιγαντομαχία νάνων και κάνοντας χρήση της επικοινωνιακής του ανωτερότητας στρίμωξε τον αντίπαλο του τόσο που αν δεν είχαμε βιώσει την ανικανότητα της κυβέρνησης αλλά και του ιδίου τα τελευταία χρόνια ίσως να έπειθε και να είχαμε την ατυχία να μας κυβερνήσει ξανά. Αυτό που μας έμεινε από τα όσα είπε που αποτελεί και το τελευταίο χαρτί της ΝΔ μήπως και ψαλιδίσει τη διαφορά είναι ότι έρχονται δύο πολύ δύσκολα χρόνια όποιος και να βγει λέγοντας μας στην ουσία πως δεν ευθύνεται η ΝΔ για τα σκατά που ζούμε τελευταία αλλά η παγκόσμια πραγματικότητα παρουσιάζοντας μας την παράταξή του σα την επιλογή αρετής (μουχαχαχαχα!) του πολίτη που μετά από αυτά τα δύο χρόνια (βάλτε είκοσι δύο εσείς για να είστε μέσα)θα μας οδηγήσει στην παραδεισένια Ελλάδα.
Συμπέρασμα;
Και οι δυο τους μαζί ένα μυαλό δε κάνουν...

2 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ο άμοιρος κοσμάκης καίγεται και οι τρακόσιοι τα ξύνουνε!Μα καλά τόση πολύ βλακεία σε τόσο λίγο κόσμο πρώτη φορά βλέπω!Αντί να τους στείλουν στο διάολο όλου, εκεί ο μαλακοέλληνας οσφυοκαμψία και δουλοπρέπεια!Αγαπητοί μου συμπολίτες και συνέλληνες το ξέρετε ότι οι περισσότεροι απο δάυτους συμπεριλαμβανομένων και τους αρχηγούς των κομμάτων,πηγαίνουν στους,στις χαρτορήχτες,τα μέντιουμ,και στους αστρολόγους.Για να επίβεβαιώσουν τις νίκες η' τις ήττες τους.Μιλάμε για την ξευτίλα!

Γραφεας Πεζικου είπε...

Χρησιμοποιούν δηλαδή με λίγα λόγια ακριβούς και αξιόπιστους αγύρτες -τσαρλατάνους-μεσάζοντες για την επικοινωνία και για την λύση των"προβλημάτων"τους,τόσο ανώτερα επικοινωνιακά-διαγνωστικά μέσα!Μπράβο
τους άξιος ο μισθός τους!Τελικά τι τούς είπαν τα ΜΕΝΤΙΟΥΜ για τον νικητή της μεταξύ των Τηλεμαχίας? και το π ιός θα είναι ο Νικητής των επικείμενων εκλογών,για να το μάθουμε κι'εμείς και να ησυχάσουμε από την α-γωνία!!!

Related Posts with Thumbnails