Καλώς ήρθατε

Όταν η ανευθυνότητα «παντρεύεται» με την προκλητικότητα

Είναι πραγματικά εξοργιστικό εν μέσω της μεγαλύτερης οικονομικής κρίσης στην μεταπολεμική περίοδο, να επικρατεί ο άκρατος «ωχαδερφισμός» και ο πολιτικός αριβισμός.
Όταν εκατομμύρια πολίτες αυτής της χώρας υπομένουν κάτω από τον ζυγό της οικονομικής κρίσης, όταν ο Πρωθυπουργός και οι υπουργοί παραμένουν στις θέσεις τους στερώντας από τους εαυτούς τους το δικαίωμα των διακοπών, είναι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να συμπεριφέρεται με τέτοια ανευθυνότητα και αβδηριτισμό.

Ο κ.Γ. Παπανδρέου με την... στάση του αποδεικνύει περίτρανα ότι είναι ένα πολιτικό κατασκεύασμα των ΜΜ"Ε", που καμιά σχέση δεν έχει με τους όρους και τις έννοιες που οφείλει να έχει ένας άνθρωπος ο οποίος θέλει (;) να κυβερνήσει την Ελλάδα. Δηλαδή τις έννοιες Ευφυΐα, Αντίληψη, Υπευθυνότητα,Εργατικότητα.

Μέχρις στιγμής , πέραν των συνεχών αρνήσεων άσκησης σοβαρής πολιτικής( το γνωστό «ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ»), ο κ. Παπανδρέου μας απασχολεί:
α) με το ατύχημά του με το ποδήλατο, όταν εν κινήσει θέλησε να...βάλει το χέρι του στην αλυσίδα (ευφυΐα..),
β) με το ...ατύχημα με το κανό του, όταν υπερεκτίμησε τις σωματικές και αντιληπτικές ικανότητες του και ...παρασύρθηκε στα ανοικτά ( αντίληψη...),
γ) όταν προφασιζόμενος τον ασθενή δεν παρουσιάζεται σε επίσημες πολιτικές διεργασίες προκειμένου την ίδια ώρα να ...ασκηθεί στο γυμναστήριο (υπευθυνότητα...) και δ) όταν μέσα στην πρωτόγνωρη, δραματική και βαθιά οικονομική κρίση προτιμά τις διακοπές , τα μπάνια του και το μαύρισμα του (εργατικότητα.....).

Εάν με τέτοιες συμπεριφορές νοιώθει ότι είναι ικανός να κυβερνήσει την χώρα μας, σίγουρα πρόκειται περί εγκληματικής ψευδαίσθησης.
Ο ελληνικός λαός σε μια περίοδο καθοριστικής σημασίας, όπου οι περιστάσεις δεν επιτρέπουν τίποτα άλλο πέραν από σταθερότητα, αλλά και δύναμη φυγής προς τα εμπρός, ΑΠΑΙΤΕΙ σύνεση,εργατικότητα, σοβαρότητα και αποφασιστικότητα. ΑΠΑΙΤΕΙ πολιτικές και πολιτικούς ευθύνης, που να επιβεβαιώνονται στην πράξη.

Ένας πολιτικός ευθύνης δεν έχει διλήμματα ανάμεσα...στην υπευθυνότητα και την ανευθυνότητα,... τις δύσκολες αποφάσεις και τον εύκολο λαϊκισμό,...την εργατικότητα και την φυγοπονία.

Ένας πολιτικός ευθύνης αυτό το δύσκολο καλοκαίρι για όλους μας, όπου το διακύβευμα ακροβατεί μεταξύ του περιορισμού των συνεπειών της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και των λύσεων μεγάλων εθνικών ζητημάτων, αν μη τι άλλο παρευρίσκεται στις πολιτικές επάλξεις και όχι στις.... ξαπλώστρες στα διάφορα τουριστικά θέρετρα.
από politis-gr

2 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Unknown είπε...

Μάλλον δεν στα έχουν πει καλά φίλε μου.Ο Γιώργος Παπανδρέου το φετινό καλοκαίρι εκτός από τις συνεχείς κομματικές συσκέψεις,προέδρευσε στο συμπόσιο της Σύμης,στο οποίο συμμετείχαν εξέχουσες προσωπικότητες τις διεθνούς οικονομικής και πολιτικής σκηνής.Επισης πρόσφατη είναι η συμμετοχή του στο συνέδριο της Φατάχ.
Φυσικά κάνει και τις διακοπές του ο άνθρωπος,κι αυτό γιατί διαφέρει σε 2 σημεία με τον "καταλληλότερο".
1ον τις χρειάζεται γιατί όλο το χειμώνα δούλευε και
2ον δεν χρειάζεται να κρύβεται από τον κόσμο όπως κανει ο κουρασμένος στη Ραφήνα.
Τώρα το ότι κρίνεις την ευφυία ενός καταξιωμένου και με παγκόσμια αναγνώριση πολιτικού από ένα ατύχημα,περισσότερο την δική σου ευφυία χαρακτηρίζει παρά του Γώργου.

AATON είπε...

Φίλε Δημήτρη Π.
Είπαμε να είσαι μπογιατισμένος αλά όχι να καταπιείς τη μπογιά. Εσύ ακόμα δεν βγήκε το ΠΑΣΟΚ, πρόλαβες και την είδες Ντ' Αττανιάν, ο σωματοφύλακας του Γιωργάκη.. ηρέμησε ΜΑΝ, δε λέει.

Related Posts with Thumbnails