Καλώς ήρθατε

Ας σπεύσουν οι γυναίκες να προλάβουν...

freefotos.gr

Το τέλος του άντρα πλησιάζει..
Όχι γιατί τα λεγόμενα καθαρόαιμα αρσενικά είναι πλέον δυσεύρετα, αλλά γιατί το αντρικό είδος τείνει να εκλείψει με μαθηματική ακρίβεια.. Στη μετανεωτερική κοινωνία μας ο άντρας δεν έχει πλέον καμία αποκλειστικότητα και καμία βεβαιότητα.. Όλα είναι ρευστά και εξετάζονται κατά περίπτωση.. Απ τη στιγμή που η γυναίκα μπήκε δυναμικά στην παραγωγή, το νεωτεριστικό πρότυπο του «άντρα κουβαλητή» και της «γυναίκας στο σπίτι» έχει ξεπεραστεί.. Ο άντρας όχι μόνο δεν χρειάζεται για την επιβίωση της οικογένειας, αλλά πλέον ούτε καν έτσι «για να υπάρχει ένας άντρας στο σπίτι» που λέμε, να αλλάζει τους λαμπτήρες και να σφίγγει και καμιά βίδα στα ντουλάπια.. Και φυσικά το κυριότερο από όλα είναι ότι ούτε καν και για αυτήν τη φυσική διαδικασία της ανθρώπινης αναπαραγωγής χρειάζεται πια..

Η είδηση είναι...συγκλονιστική. Ερευνητές του πανεπιστημίου του Νιούκασλ δημιούργησαν σπέρμα στο εργαστήριο! Κατ αρχάς από βρεφικά αρσενικά βλαστοκύτταρα που καλλιεργήθηκαν καταλλήλως, ενώ ήδη βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και οι προσπάθειες, όχι μόνο για την παραγωγή σπέρματος από αντρικά ενήλικα δερματικά κύτταρα, αλλά και την παραγωγή σπέρματος, χωρίς να εμπλέκεται διόλου το ανδρικό στοιχείο στην όλη διαδικασία!

Ήδη εδώ και 30 περίπου χρόνια, η τεχνητή γονιμοποίηση έχει καταστήσει άχρηστη την αντρική διείσδυση στον κόλπο.. Και εκεί που ήλπιζε κανείς ότι η αποδέσμευση του σεξ από την διαδικασία της αναπαραγωγής θα οδηγούσε και στην απελευθέρωση του, αλίμονο! Φρούδες ελπίδες ότι ο κόσμος θα μπορέσει ποτέ να απολαύσει την ομορφότερη διαδικασία μεταξύ δύο ανθρώπων χωρίς κοινωνικές και ιδεολογικές προσμίξεις. Οι πωλήσεις τεχνιτών πεών, δονητών, κλπ, αυξάνονται μέρα με τη μέρα αλματωδώς.. Το μόνο είδος που δεν γνωρίζει την οικονομική κρίση.. Πρόκειται για άκρως χρηστικές επινοήσεις, αρίστης ποιότητας και λειτουργίας που προτιμούν οι γυναίκες για πολλούς λόγους.. Και γιατί διατηρούν τον έλεγχο και την ανεξαρτησία του ..κόλπου τους, και γιατί απαλλάσσονται από το βάρος των αντρικών απαιτήσεων, και γιατί, το κυριότερο, δεν ξοδεύουν πολύτιμα συναισθήματα για ένα παντελώς άχρηστο πλάσμα που μπερδεύεται ανάμεσα στα πόδια τους..

Με το «παιδί του σωλήνα», τα πέη νέας γενιάς, τώρα και το «σπέρμα του σωλήνα» και κάποια στιγμή και με την ανθρώπινη κλωνοποίηση, ο άντρας καταντάει πια ένα είδος περιττό.. Και ό,τι είναι περιττό εκλείπει.. Η γυναίκα, απόλυτος κυρίαρχος της ζωής, θα μπορεί να ψωνίζει στα ειδικά καταστήματα, εκτός από τα τεχνολογικά θαύματα του σεξ και το σπέρμα που επιθυμεί, συνήθως σύμφωνα με τα πρότυπα και τα μοντέλα των μίντια, και να παράγει το ..παιδί της! Φανταστείτε τι αφόρητη πλήξη και απέραντη θλίψη .. Οι κοινωνιολογικές και πολιτισμικές προεκτάσεις, είναι απερίγραπτες..

Ας σπεύσουν λοιπόν οι γυναίκες που διαθέτουν νόηση, σοβαρότητα και προπαντός συναισθήματα, να προλάβουν να χαρούν και αυτό το καλοκαίρι.. Οι εξελίξεις τρέχουν με ταχύτητα μεγαλύτερη από εκείνη των σπερματοζωαρίων! Να επανα-ανακαλύψουν τον άντρα και να απολαύσουν τη φύση και τη «φύση» του, όσο υπάρχει ακόμα..
Άλλωστε, τα φυσικά και βιολογικά προϊόντα είναι τα καλύτερα, αν και είναι σπάνια και αυτά..
Κάνα δυο έχουμε απομείνει..
από sofistis

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ είπε...

ΔΕΝ ΘΑ χαθουν ολοι οι αντρες ΜΟΝΟ
αλλα ΟΛΟΣ ο πλανητης αν ολοι εχουμε το ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ σαν απαντηση σε ολα

Related Posts with Thumbnails