Καλώς ήρθατε

Προσέξτε μην έρθουν οι κομμουνιστές και σας τα πάρουν

se73iuit046fo06eiz9c.jpg

Δόθηκαν χτες στη δημοσιότητα οι λίστες με τα πόθεν έσχες των πολιτικών μας.
Πάμπλουτοι οι περισσότεροι και ιδιαίτερα οι αρχηγοί των κομμάτων πλην Αλέκας(πεινάει η καημένη)!

Τα στοιχεία ελέγχθηκαν αρχικά από ορκωτούς ελεγκτές - λογιστές και στη συνέχεια από ειδική επιτροπή ελέγχου, στην οποία προεδρεύει ο γ’ αντιπρόεδρος της Βουλής Αναστ. Νεράντζης και μετέχουν εκπρόσωποι όλων των κομμάτων και εν ενεργεία δικαστικοί, αντιπρόεδροι του Συμβουλίου Επικρατείας, του Αρείου Πάγου και του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Από τις... αναλυτικές εκθέσεις των ορκωτών ελεγκτών δεν διαπιστώνεται καμία παράβαση, πλην όμως, από την Επιτροπή σημειώνεται η δυσχέρεια διακρίβωσης αν δικαιολογείται η απόκτηση περιουσιακών στοιχείων, σε σχέση με το ύψος των πάσης φύσεως εσόδων, σε συνδυασμό με τις δαπάνες διαβίωσης των υπόχρεων.

Δυσχέρεια διακρίβωσης!Ποιητική έκφραση της επιτροπής ελέγχου.

Να είναι καλά οι άνθρωποι και να τα χαίρονται αφού είναι νομίμως κτηθέντα!

Ποιος ξέρει με τι κόπους βάσανα και στερήσεις κατάφεραν ν' αποκτήσουν αμύθητες περιουσίες.

Φίλε εργάτη,υπάλληλε,αγρότη,συνταξιούχε πως περιμένεις αυτοί οι άνθρωποι να έρθουν στη θέση σου και να σε νιώσουν;Ο φτωχότερος από δαύτους έχει 100.000 ευρό εισόδημα φανερά!

Όταν εμείς στο τέλος κάθε μήνα ψάχνουμε και δεν βρίσκουμε τρόπους να πληρώσουμε το νοίκι,τα φροντιστήρια της δωρεάν παιδείας και τους λοιπούς τρέχοντες λογαριασμούς,οι εν λόγω απολαμβάνουν τα "αγαθά" που τους προσφέρει απλόχερα η Ελληνική Δημοκρατία την οποία με τόση αφοσίωση υπηρετούν.

Και να θέλουν δεν μπορούν να έρθουν στη θέση μας!Ο χορτάτος τον πεινασμένο δεν τον καταλαβαίνει.
από zeidoron

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails