Καλώς ήρθατε

… Κι ο χαφιές που μας ακολουθεί

freefotos.gr

Όταν η πολιτεία, αντί να βοηθά τους πολίτες, τους παρακολουθεί, κάτι δεν πάει καλά.
Όταν η πολιτεία, αντί να δημιουργήσει φορείς ελέγχου, καλεί τους πολίτες να καρφώνουν ο ένας τον άλλο, κάτι δεν πάει καλά με αυτούς που την ανέδειξαν (ομαδική παράκρουση).

Η λειτουργία των... καμερών και η διατήρηση αρχείου DNA είναι για την ασφάλεια του πολίτη ό,τι το φωτάκι στο ταμπλό του αυτοκινήτου που δείχνει ότι έχει συναγερμό. Οδηγεί τον ερασιτέχνη κλέφτη στο επόμενο Ι.Χ. και κάνει τον επαγγελματία να χαμογελάσει.

Με ενοχλεί ο όρος “τράπεζα DNA”. Αρκετά καήκαμε από τις συναλλαγές μας με τις άλλες τράπεζες.

Και τι θα τα κάνουν οι “υπηρεσίες ασφαλείας” όλα αυτά τα στοιχεία, dvd, DNA, μαγνητοφωνημένες συνομιλίες σε κινητά; Αφού στο τέλος πάλι με σφαλιάρες θα προσπαθούν να μάθουν την αλήθεια.

- Κώστα, αν μάθω ότι πήγες με τον Σίλβιο στη βίλα Certosa, θα γίνουμε από δυο χωριά χωριάτες.
- Ποια βίλα, τι χωριά λες Νατάσσα;
- Ξέρεις για ποια χωριά μιλάω. Την Επανομή και την Πρώτη Σερρών.

Οι τούρκοι πιλότοι βαρέθηκαν τις σκέτες περαντζάδες πάνω από τα ελληνικά νησιά και άρχισαν τους εικονικούς βομβαρδισμούς φυλακίων, για να ξεμουδιάσουν.

Η σκληρή ελληνική απάντηση για τις παραβιάσεις του FIR Αθηνών είναι όπως πάντα… FIRδην μίγδην.

Άρχισαν οι καλοκαιρινές πυρκαγιές. Τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση μετά τις καταστροφικές φωτιές του 2007 είναι τα εξής: 2 λιτανείες, 8 ολονυκτίες, 4 παρακλήσεις και 27 τάματα στη Χάρη Της.

Στη θέση του Παυλόπουλου θα μάζευα τριχίλιαρα just in case. Εξάλλου, πάλι σε προεκλογική περίοδο είμαστε.

Μάλλον έχουμε υποτιμήσει τον ιό της γρίπης Α, ίσως λόγω του πειστικού ύφους που έχει ο Αβραμόπουλος, όταν μας καθησυχάζει. Αυτή η πειθώ, όμως, αν όλοι πέσουμε στο ράντζο του νοσοκομείου, μπορεί ταχύτατα να γίνει μπούμεραγκ.

Εμπρηστές, κάτω τα χέρια απ’ τη Λαγόμανδρα.
από Βομβίδια

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Χριστίνα Γεωργαλλή είπε...

Καινούριο μπλοκ!

Το μπλοκ λέγεται "ΒΙΒΛΙΟ ONLINE" και σ' αυτό θα βρείτε προτάσεις βιβλίων και αγγελίες για να αγοράζουμε από κάποιον που δεν το θέλει πολύ φθηνότερα ή να ανταλλάζουμε ή να χαρίζουμε κάποιο βιβλίο μεταξύ μας.

Καταλαβαίνετε ότι θέλω τη συνδρομή σας, φαίνεται καλή ιδέα και αν έχουμε πολλές εγγραφές θα το πετύχουμε! Έστω μεταξύ μας, οι φίλοι bloggers. Όποιος λοιπόν θέλει να προτείνει βιβλία ή να γράψει αγγελία ότι θέλει να δώσει/ζητήσει κάτ,ι μπορεί να το κάνει αφού μου στείλει για την εγγραφή του e-mail στο

Xristina12.05@gmail.com

και αργότερα διαβάσει -!ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!- τις οδηγίες στο εν λόγω μπλοκ.

Η ιστοσελίδα του μπλοκ: http://vivlio-online.blogspot.com/

Σας ευχαριστούμε!

Related Posts with Thumbnails