Καλώς ήρθατε

Δεν θα γίνουμε κιμάδες στις κρεατομηχανές σας

freefotos.gr

Κάντε όσες μηνύσεις θέλετε. Δεν πρόκειται να κατεβάσουμε κεφάλι. Εδώ δεν είναι μια απλή διαφωνία με το σύστημα αλλά ο πόλεμος που κάνει η κοινωνία απέναντι στο σύστημα της διαφθοράς και της σήψης. Από τον Δεκέμβριο και μετά είναι η αντίδραση των νέων και των ανθρώπων ακόμα και μεγαλύτερων που πήραν την κατάσταση στα χέρια τους.

Όχι ρε συ... Δένδια, δεν θα γίνουμε άλλο ένα τούβλο στον τοίχο σας.
Δεν θα γίνουμε κιμάδες στις κρεατομηχανές σας.
Έχουμε νου και γνώση για να αντισταθούμε στους Παπαδρόσους και τα "στημένα" δελτία ειδήσεων με την παρα-πληροφόρηση που την δίνουν τα συμφέροντα.

Υπερβάλουμε, κάνουμε χαβαλέ και λάθη. Έχουμε μάθει να ζητάμε συγνώμη κάτι που εσείς στα ΜΜΕ δεν μπορείτε να κάνετε.

Ο κ.Παπαδρόσος είναι ο άνθρωπος που έχει την ΑΠΟΛΥΤΗ ευθύνη για την απόλυση δημοσιογραφικών αστέρων που έκαναν έρευνα και ρεπορτάζ στον ALPHA.
Με απαράδεκτη συμπεριφορά που καταγγέλθηκε από όλους όσοι έφυγαν, ο Παπαδρόσος προσπάθησε να ....επιβιώσει επαγγελματικά. Δεν μας ενδιαφέρουν οι επικοινωνίες που είχε με τον κάθε υπουργό δικαιοσύνης όπως λέγεται αλλά ότι το σύστημα είναι σαθρό και σάπιο. Δεν αντέχει άλλη κατάπτωση. Ο κόμπος έφθασε στο χτένι και τώρα με αυτή την κίνηση θα σπάσει.

Το κακούργημα της κατασκοπίας είναι τόσο αστείο που ένας σοβαρός σταθμός θα έπρεπε να τον διώξει από την δ/νση γιατί γελοιοποιεί τον σταθμό. Ο άνθρωπος ήταν στην γραμματεία τύπου , έχει σύζυγο στην ΕΥΠ και κάνει τα δελτία ειδήσεων!
Έχουμε την πληροφόρηση που μας αξίζει...
Troktiko

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails