Καλώς ήρθατε

Ιδού η Δημοκρατία τους...

freefotos.gr

Αυτή τη φορά δεν πρόκειται για- ενδεχόμενη- παρεξήγηση. Μόλις θέλησα να κάνω ανάρτηση στο μπλογκ μου, βρέθηκα αντιμέτωπος με την παρακάτω προειδοποίηση:

Πιθανές παραβιάσεις των Όρων Υπηρεσιών Blogger
Αυτό το ιστολόγιο βρίσκεται υπό εξέταση λόγω πιθανής παραβίασης των Όρων Παροχής Υπηρεσιών του Blogger.

Εάν είστε τακτικός αναγνώστης και είστε βέβαιος ότι το περιεχόμενο είναι κατάλληλο, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί "Συνέχεια" για να συνεχίσετε στο ιστολόγιο. Σας ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση.

Εάν είστε συντάκτης αυτού του ιστολογίου, ακολουθήστε τις οδηγίες που βρίσκονται στον πανόπτη σας για την κατάργηση αυτής της σελίδας προειδοποίησης.

Φτάσαμε, λοιπόν, σε τέτοιο κατάνυημα!

Μόλις είπαμε να πάμε λίγο πιο πέρα απ' την πανούκλα και την αιθαλομίχλη του κατεστημένου και αντικρίσαμε τα κάγκελα του σιδερένιου κλουβιού της φυλακής μας!

Ποιοι είναι αυτοί οι κήνσορες, που ζητάνε να περάσουμε κάτω απ' τα Καυδιανά τους δίκρανα; Ποιοι είναι αυτοί, που θέλουν να επιβάλουν το νόμο της ζούγκλας σε βάρος της ανθρωπιάς! Αλλά ποιας ζούγκλας! Αυτοί εδώ έχουν πάει πολύ πιο πέρα από τη ζούγκλα. Και κάνουν το νόμο της ζούγκλας να μοιάζει αγγελικός!...

Και ποιοι είναι οι όροι τους; Κι από πού τους αντλούν; Και με ποιο δικαίωμα και με ποια κριτήρια θέλουν να τους επιβάλουν; Και ποια είναι τα σημεία εκείνα του περιεχομένου του μπλογκ μας, τα οποία προσβάλλουν τα άχρηστα -ή μάλλον τα χείριστα- ήθη τους!

Αυτοί, που θέλουν επιβάλουν όρους στους άλλους είναι υποχρεωμένοι να δηλώσουν την ταυτότητά τους. Και ν' αφήσουν τις ψευτοευγένειες με τα "σας ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση", κλπ... Και να μας κάνουν υποδείξεις για το πώς θα απαλλαγούμε απ' την αθλιότητά τους....
παπα-Ηλίας
Σχόλιο apneagr: Εγώ πάντως παπά-Ηλία μια χαρά την βλέπω την Υπέρβαση

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails