Καλώς ήρθατε

Μαρκογιαννάκης: κάναμε οικονομία!!!

r72oq2aw2dw7xjjow0v.jpg

Όταν ρωτήθηκε ο υπουργός γιατί πέταγαν μόνο δυο πυροσβεστικά ελικόπτερα στις φωτιές; απάντησε ότι δεν τα νοικιάσαμε όλα για να κάνουμε οικονομία!!!

Τι λες βρε αρχιλαμόγιο να κάνεις οικονομία σε αυτά που κλέβετε, να κάνεις οικονομία στις μίζες που παίρνετε, να κάνεις οικονομία στους παχυλούς μισθούς που παίρνετε και στα χλιδάτα αυτοκίνητα, να κάνεις οικονομία στις ρεμούλες και στα λαμόγια ΡΕΕΕΕΕ.

Και μην ξεχνάς ο... Βγενόπουλος μείωσε την τιμή στα γιαούρτια και δεν θα αργήσει να ακουστεί το σύνθημα "να του'ρθει;"

Καλά δεν ντράπηκε να βγει να κάνει τέτοια δήλωση; Πως φαίνεται ότι πήρατε το μήνυμα των εκλογών!
Άχρηστοι.

3 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Ανώνυμος είπε...

Μια φήμη λέει ότι χρωστάμε 30 εκατ.ευρώ και οι εταιρείες δεν δίνουν τα ελικόπτερα για πυρόσβεση.
τι να πει κανείς...

Shadow είπε...

Εγω το βρισκω απολυτα λογικο. Αν δεν εκανε οικονομια απο τα ελικοπτερα & τα αεροπλανα της πυροσβεστικης πως θα εβαζε περισσοτερα στην τσεπη του;

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΞΕΡΟΥΝ!ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΞΕΡΟΥΝ!ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ!ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ?ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΣΕ ΤΟΥΣ!ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ!ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΦΕΤΟΣ?ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΝ?ΔΩΣΤΕ ΡΕ ΛΕΦΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΤΡΩΤΕ!ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!ΑΡΚΕΤΑ ΦΑΓΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!ΕΛΕΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

Related Posts with Thumbnails