Καλώς ήρθατε

Αλέκος Αλαβάνος: Πολιτικό ανέκδοτο ή τραγωδία;

px501032804id9nr8t3n.jpg

Τα όρια της πολιτικής γελοιότητας έχουν υπερβεί κατά καιρούς αρκετοί πολιτικοί άνδρες. Η πολιτική παραφροσύνη όμως δείχνει αποκλειστικό κτήμα του ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκου Αλαβάνου. Η πολιτική του σταδιοδρομία στην Ελληνική βουλή είναι μνημείο ιδιώτευσης, δημιουργίας εικονικών καταστάσεων, σκύλευσης νεκρών και Νερώνειων νευρώσεων. Χαίρει όμως μιας πρωτοφανούς ασυλίας από τα ΜΜΕ της διαπλοκής διότι μορφές όπως ο ΑΑ είναι το άλλοθι για την πλήρη απαξίωση του όποιου πολιτικού πολιτισμού προς όφελος αντιλαϊκών συμφερόντων και εκμετάλλευσης του δημόσιου πλούτου.

Ξαναχτύπησε λοιπόν ο... κύριος Αλαβάνος με αφορμή το θέμα της μόδας, τη λαθρομετανάστευση. Παρουσιάζοντας μια δέσμη βαρύγδουπων προτάσεων, εξέφρασε την ακόλουθη πρόταση: Οι χώρες της ΕΕ, να ανοίξουν τα σύνορα τους ώστε οι λαθρομετανάστες της Ελλάδας να μπορούν ελεύθερα να μεταβούν στη χώρα της αρεσκείας τους. Το Ελληναράδικο σύμπλεγμα δηλαδή, επειδή ο δικός μου γάιδαρος ψόφησε, να ψοφήσει και του γείτονα!

Τα διαπλεκόμενα μέσα φρόντισαν να περάσουν αυτή τη δήλωση στο ντούκου προκειμένου να προστατεύσουν τον αρχηγό (η κάτι παρόμοιο) του ΣΥΡΙΖΑ από την προφανή διαπόμπευση.

Φανταστείτε λοιπόν (όπως αναφέρει εύστοχα η “Τσούχτρα” της Espresso), τον Καραμανλή να θέτει το θέμα στην επόμενη σύνοδο αρχηγών κρατών της ΕΕ. Επειδή εμείς κύριοι είμαστε οίκος ανοχής, γίνετε και εσείς. Επειδή εδώ υπάρχουν πολιτικοί σχηματισμοί – δουλέμποροι με κολοσσιαία κέρδη από τη διαχείριση – εκμετάλλευση των δύστυχων μεταναστών, ανοίξτε τις πύλες για να μην μείνουμε άνεργοι τώρα που ένας λαός σε καταστολή δείχνει να αντιδρά. Μην χάσουν την κονόμα τους εταίροι μας κάποιες ΜΚΟ, κάποιες αντιρατσιστικές οργανώσεις, κάποιοι άτυποι δικηγορικοί σχηματισμοί που θησαυρίζουν από την ύπαρξη εξαθλιωμένων ανθρώπων.

Και όμως, ο κύριος Αλαβάνος έλαβε περίπου το 1,3% των ψήφων του Ελληνικού λαού (άλλο τόσο παίρνει παραδοσιακά από συγκεκριμένους μηχανισμούς που λειτουργούν σε Δημόσιο και ΔΕΚΟ). Ο Κύριος Αλαβάνος που εκτός από τη μοναδική θεατρική παράσταση που οδήγησε στην εμφάνιση του κυρίου Τσίπρα έχει δώσει ρεσιτάλ εκμετάλλευσης κάθε ανθρώπινης τραγωδίας. Στα πρότυπα Κεμαλιστών και Αδόλφου ενσαρκώνει μια πολιτική ύαινα που εμφανίζεται για να γευτεί αίμα και καταστροφή. Ίδια απεχθής εικόνα ενός σύγχρονου Νέρωνα με πανομοιότυπες εμφανίσεις μιας ηδονικής παραφροσύνης:

- Πως θα ξεχάσουμε την απεχθή εικόνα του ανδρός που με θολωμένα γυαλιά και ακράτεια σάλιου βγήκε μεσούντος του ολοκαυτώματος του 2007 προς άγραν ψήφων στη μυρωδιά της καμένης σάρκας;

-Πως θα λησμονήσουμε τη θριαμβική εμφάνιση πάνω στη σωρό ενός 16χρονου παιδιού;

-Αξέχαστες και οι δηλώσεις περί εξέγερσης των νέων με φόντο τις φλόγες τις φλεγόμενης Αθήνας. Άρωμα ‘39 και ‘55 όπου οι Οϊγκούροι “Αριστεροί” έπαιρναν εκδίκηση για το καμένο σπίτι του Κεμάλ εξοντώνοντας τους μιαρούς Έλληνες.

-Debate: Η εξέγερση συνεχίζει να υπάρχει μόνο στο μυαλό του κυρίου Αλαβάνου. Οι λοιποί διαπλεκόμενοι έκαναν τη δουλειά τους, τα κρατικά ομόλογα μοσχοπουλήθηκαν, όπως και τα κλοπιμαία στο Λαζαράτι. Μαζί με τα εκατομύρια της χρηματαποστολής στην Ηλιούπολη και τα Χριστουγεννιάτικα υπερκέρδη του “ασφαλούς” The Mall. Ο κύριος Αλαβάνος τώρα μελετά τις διάφορες εκδόσεις του Κορανίου. Τσέπης, σε βίπερ, σε τεύχη, οραματιζόμενος την επόμενη εξέγερση. Αυτή των οπαδών της κλειτοριδεκτομής, της κακοποίησης γυναικών, ανηλίκων και αλλοθρήσκων. Ο φυσικός του χώρος δηλαδή.

Ένα κρύο αστείο με κοινοβουλευτική εκπροσώπηση.
από olympia

1 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

MORFEAS είπε...

pesta megale mipos kai ksipnisoume

Related Posts with Thumbnails