Καλώς ήρθατε

Παπαδάκης στην Κανέλλη: Είσαι πολύ φρέσκια με το ΚΚΕ

Πρωινός σκυλοκαβγάς στον ΑΝΤ1 μεταξύ Γιώργου Παπαδάκη και Λιάνας Κανέλλη.

Η δεύτερη ως συνήθως με την γνωστή κασέτα περί αντικομμουνισμού, ιμπεριαλισμού και τα γνωστά και με το σύνηθες πάθος της, κάνει τον Παπαδάκη να τα πάρει στο κρανίο και με το δίκηο του κάποια στιγμή της είπε αυτό που έπρεπε να της θυμίζουν κι άλλοι πιό συχνά: "Είσαι πολύ φρέσκια με το ΚΚΕ".

Εμείς οι συνομήλικοι της θυμόμαστε πως κάποτε η κυρία ήταν το γνήσιο παιδί της Νέας Δημοκρατίας και του Καραμανλισμού.... η φράση δική της ... τότε!
από malakistan

2 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Παναγιώτης Ρίζος είπε...

Νομιζω οτι το θεμα δεν ειναι τι ηταν τοτε , αλλα τι ειναι τωρα.
Επισης δεν ειναι μονο η κ.Κανελη ,που στο κατω κατω ξερει και την Αγγλικη γλωσσα να μιλαει σε εκπροσωπησεις της χωρας μας στο εξωτερικο και μη, σε σχεση με τους αλλους 299...
Να μου πεις ,στην Ελλαδα οτι δηλωσεις εισαι.Ακομα και τα μαθητουδια στις ποριες μεχρι Δευτερα Λυκειου ειναι ΚΚΕ,ΣΥΝΣπ και στην Τριτη οταν ειναι να δωσουν Πανελληνιες ,ειναι ΝΔ η ΠΑΣΟκ(για λαδομα κλπ).
Τεσπα,για να μην μακρυγορω ο κ. Παππαδακης ειναι απο μονος του παιδι της Νέας Δημοκρατίας και του Καραμανλισμού αφου ο ιδιος και το καναλι στο οποιο βρισκεται ,προοθουν τα αρνητικα των αλλων κομματων και τα θετικα της ΝΔ(αν αυτα υπαρχουν,τουλαχιστον προσπαθουν να μιλησουν γι αυτα).

http://ethnikoskanivalismos.blogspot.com/

apneagr είπε...

kourdisto_portokali και βέβαια μετράει φίλε μου η ιστορία του καθενός και το τι κουβαλάει απο πριν.

Όσο για το αν ο ΑΝΤ1 είναι φιλοκυβερνητικό κανάλι θα σου πω ότι ο συχωρεμένος ο πατέρας μου έλεγε "τα γουρούνια όλα την ίδια μούρη έχουν"

Καλό σου απόγευμα.

Related Posts with Thumbnails