Καλώς ήρθατε

ΜΠΟΪΚΟΤΑΡΟΥΜΕ το portal του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου

Πήραμε μια απόφαση να κάνουμε συσσίτιο και από το σύνολο των blogger χαιρετίστηκε. Και για να μην αγχώνεται ο Μάκης τα μισά χρήματα είναι από μια ...απαλλοτρίωση που κάναμε από την μεγάλη περιουσία του Μάκη. Από τα 15 εκ. ευρώ που πήρε για την εξαγορά του "Π.Θ." για να μας λέει ότι θα τα πάρουν οι άνεργοι. Και τελικά όχι άνεργοι δεν τα πήραν αλλά δεν έδωσε τίποτα ούτε ένα ευρώ στο ταμείο της ΕΣΗΕΑ για τους άνεργους.
Επειδή ο Μάκης Τ. εκτός από αχάριστος και καιροσκόπος ξερόλας έχει κάνει πολλά στο διαδίκτυο εμείς ξεκινάμε ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ στο portal του Μάκη Τ. Μην ξαναμπείτε μέσα ή όσο μπορείτε ελαχιστοποιείτε τις επισκέψεις σας. Αν κάτι σας ενδιαφέρει θα το μοιράζεστε μέσω facebook. Θα το έχουμε και εμείς και όλα τα blogs.

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΡΩΤΟΙ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΑ BLOG ΚΑΙ ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ

Δεν χρειάζεται να μπαίνετε στο portal του Μάκη. Θα τα έχουμε όλα. ΚΑΙ όσα δεν έχουμε ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΛΕΒΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΗΓΗ!

Ιδού οι λόγοι που...προχωράμε σε αυτό το ιδιότυπο μπουκοτάζ στο διαδίκτυο που μόνο νέοι άνθρωποι μπορούμε να κάνουμε για να αποδείξουμε ότι έχουμε νου και σκέψη:

1). Ο Μάκης Τ. ξεκίνησε την λογική αίμα και ...σπέρμα στο διαδίκτυο όπως και στην τηλεόραση βάζοντας μετρήσεις του ALEXA που ξέρουμε ότι δεν...
είναι αξιόπιστο και πετώντας έξω από αυτές τα blog. Ακόμα και το in.gr πέταξε έξω επειδή τον περνάει. Έφερε την AGB στο διαδίκτυο! Η παράνοια σε όλην της την έκφανση.

2). Έβγαλε ονόματα και κάρφωσε blogger που είναι παιδί και δεν έχουν ΚΑΜΜΙΑ σχέση με το επάγγελμα του, γράφοντας ακόμα και την σχολή που σπουδάζουν!!! Χωρίς να τους κατηγορεί για κάτι συγκεκριμένο. Το μόνο που τους πρόσαψε ήταν ...λεχρίτες, βρωμιάρηδες κ.α. Αυτές ήταν οι κατηγορίες του αρχιρουφιάνου. Ο οποίος όμως έχει σωματοφύλακες - αστυνομικούς που του πληρώνουμε και οι blogger που γράφουν και αποκαλύπτουν περισσότερα δεν έχουν κανέναν. Και αυτός ο άνθρωπος ΚΑΡΦΩΝΕΙ κόσμο με την ασφάλεια που του δίνει το κράτος.

3). Κλέβει συστηματικά υλικό άλλων και βάζει αράχνη με το σήμα του portal του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι πρωινές εφημερίδες που της έχουν όλες και αυτός κάνει λες και τις εκδίδει και βάζει αράχνη!!! Ακόμα και σε video από τον Λαζόπουλο που είχε τελειώσει την εκπομπή έβαλε αράχνη για να μην του κλέψουν το... κλεμμένο. Μια καθαρά τηλεοπτική φασίζουσα νοοτροπία που θέλει να φέρει στο διαδίκτυο.

4). Είναι ο πρώτος που έφερε τις ρουφιανοκάμερες στο διαδίκτυο, οι οποίες ήταν κρυμμένες σε πολυκατοικίες και ξενοδοχεία στα γεγονότα του Δεκεμβρίου (για να δείχνει τον κόσμος που έκανε την πορεία και βρισκόταν στο Πολυτεχνείο). Μόνο αυτό αρκεί για να τον "φτύσουμε" όλοι.

5). Ποινικοποίησε τα blog και προσπάθησε να τα απαξιώσει χωρίς να έχει κανένα στοιχείο σε βάρος τους απλά και μόνο επειδή ενοχλήθηκε που του ασκούσαν κριτική.

6). Δεν αξίζει να μπαίνουμε στο portal του γιατί κοκορεύεται σαν γύφτικο σκερπάνι και δεν αμείβει επαρκώς τους συντελεστές του. Οι δημοσιογράφοι της τηλεόρασης δεν πληρώνονται από το portal για να κάνουν δουλειές του portal. Τους έχει με μπλοκάκι για να μην τον καταγγείλουν και τα παιδιά είναι στο ΤΕΒΕ!!! Όλοι μπορεί να είμαστε στο ΤΕΒΕ και στο ΙΚΑ αλλά όχι οι δημοσιογράφοι κάποιου εκατομμυριούχου που κυκλοφορεί με καγιέν και μένει στην εκάλη.

7). Δεν έγραψε ποτέ τίποτα για τον Γιώργο Κουρή και τα εικονικά τιμολόγια σε αντίθεση με τα blogs που πήραν πάνω τους την υπόθεση. Αντίθετα επιτίθεται ανάλογα με τα συμφέροντα του σε άλλους επιχειρηματίες και πολίτες αυτής της χώρας. Μάλιστα έφθασε σε σημείο να γίνει ο μοναδικός εργαζόμενος του Κουρή που έγραψε στο portal του(με αφορμή τις επιθέσεις στον Αλαφούζο): "Μπράβο Γιώργαρε Κεφαλλονίτη, προχώρα καλά κάνεις". Είναι ο πρώτος που χειροκροτεί εκβιαστικές επιθέσεις που γίνονται μέσα από την Αυριανή και για τις οποίες έχει μιλήσει επαρκώς ο αείμνηστος Μ.Χατζιδάκις.

8). Έβαλε live camera στις κηδείες των θυμάτων του σεισμού στην Ιταλία κάτι που ποτέ άλλοτε δεν έχει γίνει στην Ελλάδα και θυμίζει αυτό που γράψαμε στην αρχή: "αίμα και σπέρμα".


9). Δεν γουστάρουμε ότι το παίζει ξερόλας. Π.Χ. λέει κάτι λάθος στα Ιταλικά η Σία Κοσιώνη στον ΣΚΑΙ και σπεύδει να την διασύρει ότι δεν ξέρει καλά. Επειδή ο άνθρωπος είναι ΑΛΑΖΟΝΑΣ και επιδειξιομανής θέλει να μας δείξει ότι ξέρει Ιταλικά. Εμ, βέβαια αφού στην Ιταλία πήγε σε 50 σχολές και δεν τελείωσε καμία. Και σε τελική ανάλυση πες μας για τα αγγλικά σου που είναι σαν τα ...greeklish! Δεν είμαστε ξερόλες και δεν γουστάρουμε τους ξερόλες. Ακόμα και στο διαδίκτυο που δεν ξέρει να πληκτρολογεί και βάζει ότι το portal του περνάει το bbc(έκανε λάθος διεύθυνση)δεν ζήτησε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ από τον κόσμο.
Όχι Μάκη στο διαδίκτυο οι blogger και τα παιδιά του internet, η νεολαία ξέρει κάτι παραπάνω από εσένα.

10). ΜΗΝ ξεχνάτε ότι ο ίδιος ξεκίνησε απρόκλητες επιθέσεις σε βάρος μας χωρίς να του γράψουμε τίποτα και σε βάρος όλων των bloggers. Ως εδώ με τον Μάκη. Τέλος. Είναι στα χέρια σας και όχι στα δικά μας. Εμείς απλά θα τον ξεκατινιάσουμε. Εσείς έχετε το πληκτρολόγιο να τον μπουκοτάρετε.

11). Δεν ζήτησε ποτέ συγνώμη για την προκήρυξη που είπε του έστειλαν και τελικά ήταν μαιμού, κάνει λάθη χειρότερα και από τα δικά μας λέγοντας ότι ο πρόεδρος της προανακριτικής για Παυλίδη είναι άλλος ενώ είναι διαφορετικός από αυτόν που επιμένει να γράφει.

12). Δεν τον γουστάρουμε ΌΧΙ γιατί δεν υπηρέτησε αλλά γιατί στο βάθος του χρόνου περιμέναμε να πει την αλήθεια και τον λόγο που δεν υπηρέτησε την θητεία του και αυτός ....πούλησε την ιστορία με τον πατέρα του και την εξορία για να πει ότι το έκανε επίτηδες. ΌΧΙ Μάκη Τ. και θα έπρεπε να ντρέπεσαι που χρησιμοποίησες την ιστορία του Πατέρα σου για να πείσεις τον κόσμο ότι δεν υπηρέτησες γιαυτό. Οι λόγοι είναι γνωστοί και φαίνονται ξαφνικά στα παραληρήματα σου και από τον στρατιωτικό σου φάκελο τον οποίο μπορούμε να στον βγάλουμε αλλά παίζουμε πάνω από το ...τραπέζι.

13). Προσπαθεί με κάθε τρόπο να απαξιώσει τα blog για να μην πάρουν διαφήμιση και το κάνει με τον χειρότερο τρόπο , συκοφαντώντας όλους όσοι ασχολούνται με αυτό.

14). Και τέλος δεν γουστάρουμε την Life-style ζωή σου. Δεν γουστάρουμε ότι είσαι άφιλος και κάνεις καιροσκοπικές δήθεν φιλίες. Κάνε ότι γουστάρεις αλλά μην προκαλείς. Και εσύ ήθελες να μας πείσεις ότι μένεις στην Εκάλη αλλά η καρδιά σου είναι στο Μενίδι. Γιατί πριν που έμενες ρε Μάκη; Στο Κολωνάκι έμενες και σύχναζες.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ με τον αυτό τον Κύριο. Δεν θα περάσεις όμορφα πια...
από το troktiko

9 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Karamitsos είπε...

Ο Μάκης απο καιρό μας δούλευε όπως και οι άλλοι δημοσιογράφοι που το παίζουν παιδιά του λαού στα πρωινάδικα και μεσημεριμεριδιάτικα .

Ολοι παίζουν θέατρο γιατί αυτό απαιτεί η δουλειά τους .

Φταίει ο λαός που ταυτίζεται με αυτούς και τους θεωρεί μποστάρηδες στα αιτήματα του .

Μεγάλο λάθος .Και αυτοί είναι στο ίδιο καλάθι με τους πολιτικούς .

bloggertips.gr είπε...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΛΕΣ apneagr!!!
ΤΟ www.johnpatra.blogspot.com ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ!!

apneagr είπε...

johnpatra εγώ απλά συμφωνώ και αναδημοσίευσα από το troktiko

Maria Nefeli D είπε...

Genikos oloi mas koroidevoun, oloi i koinonia sinimoti kathimerinos enantion mas.

nasosgr είπε...

ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ : troktiko Θυμήσου είμαστε μαζί σου

Οδυσσέας Τηλιγάδας είπε...

Σύμπτωμα καλπάζουσας φυματίωσης!!!
Οδυσσέας Τηλιγάδας
elas@acsmi.gr

Νίκος Τζιγκουνάκης είπε...

Συμφωνώ και συνυπογράφω
Νίκος Τζιγκουνάκης
www.epikoinonia-arg.gr

geez είπε...

Τσάτσος μεγάλος και ο μακής! Αντε μορε τα λαμόγια!

Μαρία Σεφέρου είπε...

Αυτός είναι ο "προλετάριος" της Εκάλης, ο δήθεν υπερασπιστής όλων των καταφρονεμένων:

http://archive.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=18.09.2005,id=92216024,97935448

Related Posts with Thumbnails