Καλώς ήρθατε

Η στραβός είν'ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε φίλοι συνbloggers

Ελληνικά -επιπέδου- καφενείου,
Επιχειρήματα -επιπέδου- δημοτικού,
Εικόνα και αναρτήσεις-επιπέδου- κίτρινης μεσημεριανής εκπομπής της τηλεόρασης.

Τις τελευταίες εβδομάδες παρακολουθούμε τον ευτελισμό των Ελληνικών blogs μέσα από τις αναρτήσεις θεωρητικά "μεγάλων ενημερωτικών Ιστολογίων" του κέντρου.

Είναι αισχρή πλέον η εκμετάλλευση της αμεσότητας αλλά και της ανωνυμίας που προσφέρει το blogging για προώθηση προσωπικών επιδιώξεων, και αντεγκλήσεων ακόμα και αν αυτή η κατάσταση προσφέρει μια εφήμερη άνοδο στην επισκεψιμότητα λόγω της περιέργειας των αναγνωστών.

Μακροπρόθεσμα θίγεται ανεπανόρθωτα η όποια εγκυρότητα προσπαθούμε να διατηρήσουμε όσοι πραγματικά αγαπούμε το νέο αυτό μέσο.

Οι ψίθυροι στη...blogoσφαιρα για εμπλοκή και "εξαγορά" δύο τουλάχιστον ιστολογίων (ενός στην Αθήνα και ενός στη Θεσσαλονίκη) από γνωστό επιχειρηματία αμαυρώνει ακόμα περισσότερο την "αθώα" εικόνα..

Πιστεύουμε πάντως πως οι περισσότεροι αναγνώστες και χρήστες του διαδικτύου έχουν κρίση όπως και ελπίζουμε πως η κατάσταση είναι αναστρέψιμη, πριν καταφέρουν κάποιοι να μεταφέρουν αυτούσια την παθογένεια των παραδοσιακών ΜΜΕ στα Ελληνικά ενημερωτικά Ιστολόγια.
από Greece Salonika

0 μας είπαν την γνώμη τους, εσύ;:

Related Posts with Thumbnails